Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

QUOTE(haneriete @ 2007 12 29, 13:39)
Aš irgi norėčiau, kad man pasakytų, bet ne kažkokia mano vaikino buvusi  smile.gif  visų pirma aš tokia nepatikėčiau  biggrin.gif

O kur tavo nuotaika?

Nu, jo gal nebuvusi turetu pranesti....

Nuotaika tokia rami... g.gif
Atsakyti
Man ką tik parašė, kad į darbą ateičiau 2 valandom vėliau...
Dar gulėsiu lovoj g.gif
O kaip pikta bus, jei pasakys, gali išvis neateiti, o aš būsiu neišvažiavusi į kalną su visais blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 29 gruodžio 2007 - 13:02
QUOTE(haneriete @ 2007 12 29, 14:01)
Man ką tik parašė, kad į darbą ateičiau 2 valandom vėliau...
Dar gulėsiu lovoj  g.gif
O kaip pikta bus, jei pasakys, gali išvis neateiti, o aš būsiu neišvažiavusi į kalną su visais  blink.gif

Nu jo butu pravalas....

Aš laukiu kada grįš kolegos ir lekiu lauk iš ofiso tongue.gif
Atsakyti
Žiūriu gyvenat laukimo nuotaikomis tongue.gif

Paskaitykit geriau Ką atneš 2008-ieji metai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 29 gruodžio 2007 - 13:26
QUOTE(populi @ 2007 12 29, 14:14)
Nu jo butu pravalas....

Aš laukiu kada grįš kolegos ir lekiu lauk iš ofiso  tongue.gif

Lauk tai čia jau visam savaitgaliui? Anksti kaip smile.gif
Aš iki 23 val. šnd turiu dirbti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 29, 14:24)

Galima pagalvoti, kad vėžiukai laukia nesulaukia kada pagaliau galės ištekėti blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 29, 14:30)
Galima pagalvoti, kad vėžiukai laukia nesulaukia kada pagaliau galės ištekėti  blink.gif  blink.gif

Visi horoskopai tik ir rėkia, kad vėžių tikslas zaksas. Nesąmonė irnesakyk.gif
Na, bet jei sako, kad kiti metai palankūs tekėstėm- teks ženytis ir be kalbų. Prieš horoskopus nepapūsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokia nuostabi diena šiandien ar ne? yahoo.gif
Saulute žeme ritinėjasi - nuostabu! wub.gif
Aš kątik iš kirpyklos - dar labiau sublondinėjau laugh.gif Dabar važiuosiu pirmą kartą gyvenime dar ir manikiurą pasidaryti nail.gif

Siunčiu visoms šiltų linkėjimų, pasijungsiu pavakaroti su jumis saulės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 29, 16:10)
Kokia nuostabi diena šiandien ar ne? yahoo.gif
Saulute žeme ritinėjasi - nuostabu!  wub.gif
Aš kątik iš kirpyklos - dar labiau sublondinėjau laugh.gif Dabar važiuosiu pirmą kartą gyvenime dar ir manikiurą pasidaryti nail.gif

Siunčiu visoms šiltų linkėjimų, pasijungsiu pavakaroti su jumis saulės  4u.gif

Spėkit visos mįslę keturgyslę - prieš ką čia mūsų Abžorytė šitaip dabinasi? laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 29, 16:40)
Spėkit visos mįslę keturgyslę - prieš ką čia mūsų Abžorytė šitaip dabinasi?  laugh.gif  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei atspesiu gausiu priza? Nu baisiai smagu-as dar nesutikau tokio vyro, kad uzeitu noras manikiura pasidaryt..bet butinai dar sutiksiu thumbup.gif Siandien radau nebloga varianta del naujo darbo biggrin.gif Po nauju eisiu kalbet, tai bus matyt kas ten kaip. Zodziu laikykit spygas mirksiukas.gif Kas pas jus naujo?
Atsakyti
Nu žinokit, baisu net pačiai, bet tuoj įsimylėsiu vinių kalėją blush2.gif Buvau šiandien susitikusi. Trumpam, tiesa, bet... wub.gif wub.gif Vsio, po naujų imuosi griežtai su juo tongue.gif Karnizas dar nenupjautas, per ilgas kabo, netvarka ax.gif

Lyrinis nukrypimas čia blush2.gif Bet šiandien visą dieną apie nieką kitą negaliu galvoti blush2.gif

Ai dar buvo bajeris, kai per kalėdas buvau savo kaime, su seserim kalbu, sakau: "tai tegul vinių kalėjas..." (tam tikram kontekste jį paminėjau).. Sako, kas toks??? Ai, sakau, turėjau omeny X, juk jis pas mane vonią tvarkė biggrin.gif Liko ji nesupratusi bajerio, dėl ko jis vinių kalėjas lotuliukas.gif

Nu va, Abžorytė kažką rašė rašė ir išnyko g.gif Ar čia vėl SM grybauja blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 29 gruodžio 2007 - 22:37
AūAūAūAū - ūbauja Bjuti vieniša SM,
ir tik aidas jai atsako naktyje... tongue.gif
Nei Abžorkos, nei GV,
kur pradingot jūs visi??? g.gif

Turbūt teks apsiauti greitaeigius batus ir važiuoti šturmuoti visą parą dirbančios Maximos smile.gif Jau rytoj išvykstu švęsti naujų, turiu sąrašiuką, ką turiu nupirkti... Dienos metu parduotuvių paniškai bijau, tai gal geriau dabar smile.gif Gal dar žiūrėk, gėrimų skyriuje galėsiu įgyvendinti planą "Kai blogai, kad vyno tokie dideli buteliai" tongue.gif

Gerai, Fėjos, ko nepamatysiu - gerai sutikit naujuosius smile.gif
Atsakyti