Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

Sunku jus mergas suprast, nes jus ir pacios nezinote ko norite.
Sunku susirasti pana, o taip atsibodo vienam, norisi apkabinti, paglostyti, norisi buti reikalingam, o dabar darbas, tusti namai ir butaforines geles.Nors turiu pinigu, bet uz juos negaliu nei meiles nusipirkti, pastebejau kad as atrofuojuosi.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 12 30, 20:33)
Sunku jus mergas suprast, nes jus ir pacios nezinote ko norite.
Sunku susirasti pana, o taip atsibodo vienam, norisi apkabinti, paglostyti, norisi buti reikalingam, o dabar darbas, tusti namai ir butaforines geles.Nors turiu pinigu, bet uz juos negaliu nei meiles nusipirkti, pastebejau kad as atrofuojuosi.. doh.gif

meilės nenusipirksi...
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 12 30, 20:33)
Sunku susirasti pana, o taip atsibodo vienam, norisi apkabinti, paglostyti, norisi buti reikalingam, o dabar darbas, tusti namai ir butaforines geles.

Koks tu skystas Viesule.. irnesakyk.gif Nusivyliau tavim labai. Vasarą tik atėjus į forumą kritai akin kaip chamas (Aš juos labai mėgstu).. bet dabar sunykai mano akyse.. šlapia mazgotė ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės bigsmile.gif

nebėkit, kuriom noris bėgt, negalvokit, o tiesiog būkit..ramios, apsuptos dėmesio ir šilumos 4u.gif būkit ten, kur norisi būt, o jei liksit nesuprastos - taip tiem chamams ir reikia, jei nesupranta jūsų norų ir jausmų tongue.gif

tikriausiai šiemet čia jau paskutinį kartą užsukau čia ax.gif
noriu tik tiek, kad pirmieji laikrodžių dūžiai mušantys Naujų pradžią ir šampano burbuliukai leistų pamiršti skausmą, neviltį ir į kiekvienos širdelę prikviestų šilumą, supratimą ir nepaprastai nuostabų ramybės jausmą..kad būtumėt pačios pačiausios Tą Naktį..juk gera tikėti stebuklais, ar ne? bigsmile.gif
kiekvienai po šiltą apkabinimą, atsiprašymą, jei ką kada įžeidžiau, ar labai nusikalbėjau.. blush2.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 30, 14:16)
greičiausiai su loptopu ir LNK....  unsure.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 30, 14:42)
Naujus sutiksiu su kompu ir TV3 biggrin.gif

ar tikrai? g.gif
Atsakyti
Mergaitės!!!! Sniiiiingaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! yahoo.gif
Negaliu atsidžiaugti, net išbėgau į kiemą pagauti snaigutę rankomis biggrin.gif Oi kaip man patinka kai sninga wub.gif

Bjuti, mačiau vakar tavo mėgstamą In Vino biggrin.gif Labai fainoje vietelėje jis, nebuvo kada ten užsukti, bet kada nors norėčiau ten su tavimi vynelio thumbup.gif

CrazySun
, vos neišsigandau, kad paskutinį kartą užsuki čia swoon.gif Paskui tik susigaudžiau kad šiais metais lotuliukas.gif Aš dar gerai neatsibudusi lotuliukas.gif

GV, tu man patinki biggrin.gif Gerai čia Viesulą į vietą padėjai lotuliukas.gif

Powerpuff, pasiilgau jau tavęs friends.gif Ai, neimk tu į galvelę taip smarkiai dėl to Olando.. Matyt ne tas žmogus ir tiek unsure.gif

populi, žinok, velnias, bet tie vandeniški genai pradėjo ir mane veikti laugh.gif man per daug jau Mėlynakio dėmesio doh.gif Jau norisi nešti kudašių doh.gif Žodžiu durnos tos mergos padarai kaip reta doh.gif Šiandien džiaugiuosi visa širdimi kad su draugais gerai paošiu ir būsiu Single Med. Sesutė lotuliukas.gif

advoco, nepasakok pasakų, tai kur iš tikrųjų naujus sutiksi??? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 31 gruodžio 2007 - 10:39
QUOTE(Indijaa @ 2007 12 31, 03:36)
ar tikrai? g.gif

Aš tai tikrai. Ir nematau nieko blogo ir gėdingo tame.
2008 vistiek ateis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 31, 11:37)
Mergaitės!!!! Sniiiiingaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! yahoo.gif
Negaliu atsidžiaugti,  net išbėgau į kiemą pagauti snaigutę rankomis biggrin.gif Oi kaip man patinka kai sninga  wub.gif

GV, tu man patinki biggrin.gif Gerai čia Viesulą į vietą padėjai  lotuliukas.gif

Aš irgi baisia baisia džiaugiuosi sniegu. Vakar prieš miegą pažiūrėjau pro langą, gailiai atsidusau ir taip užsimaniau kalno sniego.. ir ką šiandien matau pro langą.. blink.gif DAUG SNIEGO yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Aš net nesuprantu kur čia tas gerumas Viesulo padėjime? Aš taip gyvenime su visais bernais bendrauju. Senieji draugai likę nuo mokyklos draugų vieninteliai supranta ir nepriima už gryną pinigą.. o kiti feministe išvadina laugh.gif Bet man penkiais per vieną tokie jų skiedalai biggrin.gif

Kas dar???
Vakar įlindau į pazintis.lt savo anketą ir aptirpau.. Man parašęs laiškutį dieviško grožio berniukas. Ne lelius.. nu bet toks nerealus net širdis į kulnus nusirito.. man taip labai retai būna. Toks seksas jis man pasirodė ax.gif Bet laiškutis jo rašytas prieš mėnesį beveik. Tik aš labai retai lankausi sitam puslapyje tai nemačiau doh.gif
Neatrašiau ir nežadu to daryti, nes kur diedas ten ir bėdos laugh.gif

Abžoryt, kaip įspūdžiai po manikiūro? laugh.gif Neskaudėjo? lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Gimusi_vasarą,2007 12 31, 11:54]
Aš irgi baisia baisia džiaugiuosi sniegu. Vakar prieš miegą pažiūrėjau pro langą, gailiai atsidusau ir taip užsimaniau kalno sniego.. ir ką šiandien matau pro langą.. blink.gif DAUG SNIEGO yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Aš net nesuprantu kur čia tas gerumas Viesulo padėjime? Aš taip gyvenime su visais bernais bendrauju. Senieji draugai likę nuo mokyklos draugų vieninteliai supranta ir nepriima už gryną pinigą.. o kiti feministe išvadina laugh.gif Bet man penkiais per vieną tokie jų skiedalai biggrin.gif

Kas dar???
Vakar įlindau į pazintis.lt savo anketą ir aptirpau.. Man parašęs laiškutį dieviško grožio berniukas. Ne lelius.. nu bet toks nerealus net širdis į kulnus nusirito.. man taip labai retai būna. Toks seksas jis man pasirodė ax.gif Bet laiškutis jo rašytas prieš mėnesį beveik. Tik aš labai retai lankausi sitam puslapyje tai nemačiau doh.gif
Neatrašiau ir nežadu to daryti, nes kur diedas ten ir bėdos laugh.gif

Labute. Tu - šmaikšti, linksma.. Kartais spaudžia širdelę. Bet.. jau iškrito pirmas tikras sniegas (ir daug daug!!), radai gražų laiškutį pas save.. Žiūrėk, gal metai prasideda kur kas geriau negu senieji baigiasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 31, 10:54)

aš matai kaip nepatyrusi manikiūro darytoja, net nenumaniau kad tokios eilės pas manikiūristes mega_shok.gif tai niekur nepriėjau tą dieną laugh.gif ale jis ir be prancūziško manikiūro nuo manęs neatlipo doh.gif
jezus marija ir kas tie bernai per padarai, bėgi vejasi, tu viejiesi jie bėga doh.gif oi kaip gera būti vienai ir nepriklausomai yahoo.gif šiandien tuo velniškai džiaugiuosi assa.gif

P.S. mano draugai iš barako laikų mane tokia pačia feministe laiko lotuliukas.gif su jais aš irgi ne pėsčia laugh.gif Turbūt mėlynakis iš padų iškristų pamatęs kiek aš išgeriu alaus mega_shok.gif

Iki fainulkos, išbėgu trumpam hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 30, 23:30)
Koks tu skystas Viesule.. irnesakyk.gif Nusivyliau tavim labai. Vasarą tik atėjus į forumą kritai akin kaip chamas (Aš juos labai mėgstu).. bet dabar sunykai mano akyse.. šlapia mazgotė ax.gif

Ot lezbe gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 31, 12:37)
advoco, nepasakok pasakų, tai kur iš tikrųjų naujus sutiksi??? mastau.gif

Nežinau iš tikrųjų dar ... smile.gif greičiausiai sėdėsiu namie... ax.gif
nu ir gerai rolleyes.gif

Mano mielosios brangiosios sesytės!!!!

Tegul su 12-uoju laikrodžio dūžiu.
Į Jūsų gyvenimą ateina džiaugsmas,
Kurio niekad nebūna per daug,
Laimė, kuri sunkiai pasiekiama,
Ir puiki nuotaika!