Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 31, 13:20)
Lapė gudruolė Powerpuff nono.gif:
Maisto kol kas nepasirūpinau.. Bet tuoj bėgsiu į Maksimą šampano, vyno ir pyragų laugh.gif Tvarkausi kol kas. Bandau namams įpūsti šventinę nuotaiką.. Ir man sekasi laugh.gif

Smagumelis ruostis sventei thumbup.gif As tai darbe sedziu ir suku galva ka reiks rengtis i ta vakareli vilniuj jei varysiu vis tik g.gif Tema-mini. Gal sakau nesirengt nieko-bus tikras superminimalizmas o ir vyru demesio neatsiginsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Indijaa @ 2007 12 31, 13:51)
na gedingo nieko......o kaip prietarai kaip sutiksi naujus tokie ir metai bus? g.gif

Aha praeitus naujus sutikau su savo ex-sodo trobelej prie zidinio su vynu ir panasiai.. wub.gif O vat kokie metai isejo.. verysad.gif tai manau kad butu paciai gera ir patogu svarbiausia-salin visokius prietarus. Metai bus tokie kokiu noresi bet kokiu atveju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 12 31, 13:51)
na gedingo nieko......o kaip prietarai kaip sutiksi naujus tokie ir metai bus? g.gif

Pora puslapių atgal rašiau apie tai. Netikiu tuo. Visaip esu naujus sutikinėjus.. metų kokybės tai nenulėmė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 31, 13:55)
Tema-mini. Gal sakau nesirengt nieko-bus tikras superminimalizmas o ir vyru demesio neatsiginsiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
... manau kad butu paciai gera ir patogu svarbiausia-salin visokius prietarus. Metai bus tokie kokiu noresi bet kokiu atveju thumbup.gif

hihihi.gif Vyniokis į tinklą kaip toj pasakoj- nei nuoga nei apsirengus lotuliukas.gif Būsi vakaro vinis unsure.gif

Dėl tų prietarų esi labai teisi. Sutinku visu šimtu procentų. Niekas žmogui laimės nesukurs- tik jis pats. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar jau šampė nupirkta bei šaldoma??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 31, 12:12)
Tikrai, kad daug daug to sniego.. Matyt vakar daug dūsavau ant palangės parimus biggrin.gif Prisidusavau tiek, kad dabar kailinukų rankoves pasiraitovus turėsiu su šiupeliu eiti savo automobiliuko ieškoti į aikštutę.

Pieve tu esi velniškai teisi.. Kiti metai bus tikrai geresni. Tikiu tuo visa širdim. Juk kol tiki tol gyveni, ane?? laugh.gif

Kas tave atvijo į šitą temelę.. ax.gif Tiesiog skaitinėji plerpalus mergaičių ar ir pati lauki, ieškai to tikrojo pono Meilės? laugh.gif

Seniai seniai čia lankiausi ir širdelę liejau.. Dabar jau galiu tik skaitinėtis.. nes širdelės tik nuodėguliukai liko...
Atsakyti
Ogo kiek čia fainų palinkėjimų bigsmile.gif Net ir Viesulas susentimentalėjo laugh.gif Pradedi man patikti vyriok laugh.gif

Aš Jums irgi linkiu viso ko geriausio kitais metais Saulutės 4u.gif O svarbiausia linkiu, kad metų sandūroje Jūsų sugalvotas noras kitais metais išsipildytų be jokių kliūčių drinks_cheers.gif

Med. sesutės rūbukai jau pas mane biggrin.gif Fainiausia dalis švirkštai biggrin.gif Vienas Viskiui, kitas Šampei laugh.gif Šiandien su manim visi nusigers laugh.gif

O aš ne durna, pasirūpinau Alkostopu yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 31 gruodžio 2007 - 15:58
Powerpuff, o tavo vakarėlio tema tai super thumbup.gif Reikes ir man kada nors tokia pasiulyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai ką nusprendei rengtis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 31, 17:22)
Powerpuff, o tavo vakarėlio tema tai super  thumbup.gif  Reikes ir man kada nors tokia pasiulyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai ką nusprendei rengtis? biggrin.gif

Nieko dar nesprendziau-vis dar darbe sedziu doh.gif Jau leksiu namo ir ka rasiu namie maziausiai kuno dengiancio ta ir rengsiuos-nebus kada galvot.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 31, 16:33)
Nieko dar nesprendziau-vis dar darbe sedziu doh.gif  Jau leksiu namo ir ka rasiu namie maziausiai kuno dengiancio ta ir rengsiuos-nebus kada galvot.. ax.gif

jetus mergaite darbe??? ar iš proto išėjai? biggrin.gif
mesk greičiau tuos darbus ir marš tinklų ieškot thumbup.gif
Atsakyti
Siaubas kažkoks kokios ilgos eilės Maksimoje ir beveik tušti maisto ir alkoholio skyriai doh.gif Visi tempia vežimai- stumiamais, nešamais, traukiamais. Atrodo tauta žada nusiryti ir nusigerti laugh.gif

neklauso liaudis daktarų visai. Juk vakar per žinias sakė- švęskit, bet nepergerkit ir nepersirykit biggrin.gif Ir dar saugokitės petardų biggrin.gif
Atsakyti
labutis mergaites
su artejanciais visas! paskaitineju jau kelinta diena sia temele, ai reik prisijungt turbut gathering.gif
nes atrodo teks ir man vienai namie sedet sia nakti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(martinibianco @ 2007 12 31, 19:48)
nes atrodo teks ir man vienai namie sedet sia nakti  blink.gif

Kad tik tokios bėdos mūsų gyvenimuose būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ka,linksmos nakties mirksiukas.gif su neisdildomais ispudziais(nors speju kai kam isvis gali nelikt prisiminimu lotuliukas.gif ) gerai sutikt naujus wub.gif mirksiukas.gif ir zinoma-geru naujuju metu wub.gif
Atsakyti