Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

As jums dar pacirskinsiu padus
Atsakyti
QUOTE(Pieve @ 2007 12 31, 12:00)
Labute. Tu - šmaikšti, linksma.. Kartais spaudžia širdelę. Bet.. jau iškrito pirmas tikras sniegas (ir daug daug!!), radai gražų laiškutį pas save.. Žiūrėk, gal metai prasideda kur kas geriau negu senieji baigiasi?  4u.gif

Tikrai, kad daug daug to sniego.. Matyt vakar daug dūsavau ant palangės parimus biggrin.gif Prisidusavau tiek, kad dabar kailinukų rankoves pasiraitovus turėsiu su šiupeliu eiti savo automobiliuko ieškoti į aikštutę.

Pieve tu esi velniškai teisi.. Kiti metai bus tikrai geresni. Tikiu tuo visa širdim. Juk kol tiki tol gyveni, ane?? laugh.gif

Kas tave atvijo į šitą temelę.. ax.gif Tiesiog skaitinėji plerpalus mergaičių ar ir pati lauki, ieškai to tikrojo pono Meilės? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 31, 12:05)

P.S. mano draugai iš barako laikų mane tokia pačia feministe laiko  lotuliukas.gif  su jais aš irgi ne pėsčia laugh.gif Turbūt mėlynakis iš padų iškristų pamatęs kiek aš išgeriu alaus mega_shok.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nežino tas mėlynakis kur galvą kiša.. oi nežino laugh.gif
Ale taip jam ir reikia..

QUOTE(Viesulas @ 2007 12 31, 12:06)

Oh jaaa baby lotuliukas.gif
Nepyk Viesule tu ant manęs... juk aš nenorėjau tau širdies sudaužyt.. Atleisk už meilę be atsako tongue.gif Bet neįsakysi širdžiai ax.gif

p.s. Ir gana mane girt, nes jau žandukai man raudonuoja. Sėdžiu dabar visa paraudus kaip pupa-uoga ax.gif

QUOTE(Viesulas @ 2007 12 31, 12:07)
As jums dar pacirskinsiu padus

Bene kulinaras būsi? unsure.gif
Atsakyti
Tai štai raganos ir heteroseksualusis Viesule lotuliukas.gif

Sveikinu Jumis su artėjančiais naujais metais. Daug meilės meilės meilės ir dar meilės. Gero vyro kiekvienai.. kiekvienai pagal poreikius ir norus tongue.gif Kam blondiną, kam brunetą.. o gal pliko kuri norit tongue.gif Ko dar čia palinkėjus.. Įvertinimo darbe ir mažiau šiknių bosų ant galvų. Geros nuotaikos, sočių metų ir jokių grežojimųsi į praeitį. Jūsų eksai tegu gyvena praeitim, o Jūs kaip modernios raganos minkit greičiau į ateitį pasiimt Jums to vienintelio tikrai skirtojo.

Viesule.. naujų metų proga mažu pasibučiuojam kur po eglute palindę lotuliukas.gif

Laukiam naujų biggrin.gif

Kadangi Advoco šampės parūpino aš atsinešu kalendorių naujų metų. Galėsim žymėtis kada kuri į kokį pasimatymą eina.. laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Aciu visom uz tokius grazius ir siltus sveikinimus! Tai ir as palinkesiu visom-atrasti tai, kas labiausiai dziugina sirdi-kam nauja darba, kam vyra, ar tiesiog nuostabaus grozio suknele biggrin.gif O Geriausiai viska is karto thumbup.gif Siltu pokalbiu vakarais prie vyno taures, nuosirdziu sypsenu ir geru noru. Daug meiles ir svelnumo, ir demesio-tokio nuo kurio nesinoretu begti lotuliukas.gif Zodziu trumpai-atsakingai pareiskiu, kad visom be isimties sie metai bus geresni uz praejusius! Kitaip ir buti negali drinks_cheers.gif

Beje, kaip pasiruosimai sventem vyksta? Abzoryte ar jau turi sesutes rubus? GV ir kas dar namie ketina sutikti-maisto atsargom jau pasirupinot? lotuliukas.gif As pati jau rezgu plana vilnieciam pasakyt, kad lieku kaune o olandui, kad vaziuoju i vilniu ir ramiai sau lovoj sutikt naujus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 31, 13:07)
GV ir kas dar namie ketina sutikti-maisto atsargom jau pasirupinot? lotuliukas.gif

Lapė gudruolė Powerpuff nono.gif:
Maisto kol kas nepasirūpinau.. Bet tuoj bėgsiu į Maksimą šampano, vyno ir pyragų laugh.gif Tvarkausi kol kas. Bandau namams įpūsti šventinę nuotaiką.. Ir man sekasi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 31, 12:50)
Tai štai raganos ir heteroseksualusis Viesule lotuliukas.gif

Viesule.. naujų metų proga mažu pasibučiuojam kur po eglute palindę lotuliukas.gif

Ot ziurke, dar ir saiposi?
Visas feministes, biseksuales ir lezbes metu i siuksline, ir geriau manes tokios tegul neuzkabina, nes labai tada nervai nelaiko. bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 12 31, 13:26)

Žiurkės metai ateina biggrin.gif Jie iš tavęs irgi pasišaipys tongue.gif

Mergaitės, gerų ateinančių metų Jums visoms. Tegu išsipildo Jūsų troškimai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 31 gruodžio 2007 - 12:34
QUOTE(Viesulas @ 2007 12 31, 13:26)
Visas feministes, biseksuales ir lezbes metu i siuksline, ir geriau manes tokios tegul neuzkabina, nes labai tada nervai nelaiko. bash.gif

Beje, nemėtyk labai moterų į šiukšlynes, gali likti vien vyriškoj kompanijoj.. Nevyk kai ko į medį tongue.gif Ir mažiau nervuokis.. moterys juk lydosi nuo vyrų su geru jumoro jausmu. Pagalvok mielasai oro_buckis.gif

O šiaip tai aš myliu tik vyrus.. Ypatingai patinka truputį vyresni, bet nesukriošę, turintys tikslą gyvenime. Aišku svarbu, jog vyras bent pats save išlaikytų, tačiau nei didelę piniginę vertinu jumoro jausmą.. (šita sritis pas tamstelę šlubuoja).

Ai, ką čia tau daug aiškinsiu.. Myliu gerą vyrą, skanų vyną ir greitas mašinas biggrin.gif

Duok penkis Viesulai... Paklausyk mano patarimų ir jau kitais metais turėsi liekną, gražią, rūpestingą moterį, kurią galėsi paglostyt laugh.gif
Atsakyti
wub.gif graziai cia tu parasei, as matyt senstu, toks sentimentalus palikau. blush2.gif
Tave ir su su Naujaisiais Metais, ir buk GV tokia pati gera , kaip ir siemet.
Na ir kitas mamytes ir ne mamytes sveikinu su artejanciais, ir tikiuosi jums pasiseks sutikti mane,didziulis buckis nuo manes. oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 31, 10:38)
Aš tai tikrai. Ir nematau nieko blogo ir gėdingo tame.
2008 vistiek ateis laugh.gif

na gedingo nieko......o kaip prietarai kaip sutiksi naujus tokie ir metai bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 12 31, 13:46)
Tave ir su su Naujaisiais Metais, ir buk GV tokia pati gera , kaip ir siemet.

Ir tave su artėjančiais mirksiukas.gif
Pažadu būti dar geresnė nail.gif

p.s. Bet jei mane ir kitas šios temelės mergaites vadinsi negražiai gausi, kad maža nepasirodys.
Atsakyti