As jums dar pacirskinsiu padus
QUOTE(Pieve @ 2007 12 31, 12:00)
Labute. Tu - šmaikšti, linksma.. Kartais spaudžia širdelę. Bet.. jau iškrito pirmas tikras sniegas (ir daug daug!!), radai gražų laiškutį pas save.. Žiūrėk, gal metai prasideda kur kas geriau negu senieji baigiasi? 
Tikrai, kad daug daug to sniego.. Matyt vakar daug dūsavau ant palangės parimus
Pieve tu esi velniškai teisi.. Kiti metai bus tikrai geresni. Tikiu tuo visa širdim. Juk kol tiki tol gyveni, ane??
Kas tave atvijo į šitą temelę..
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 31, 12:05)
P.S. mano draugai iš barako laikų mane tokia pačia feministe laiko
Nežino tas mėlynakis kur galvą kiša.. oi nežino
Ale taip jam ir reikia..
QUOTE(Viesulas @ 2007 12 31, 12:06)
Oh jaaa baby
Nepyk Viesule tu ant manęs... juk aš nenorėjau tau širdies sudaužyt.. Atleisk už meilę be atsako
p.s. Ir gana mane girt, nes jau žandukai man raudonuoja. Sėdžiu dabar visa paraudus kaip pupa-uoga
QUOTE(Viesulas @ 2007 12 31, 12:07)
As jums dar pacirskinsiu padus
Bene kulinaras būsi?
Tai štai raganos ir heteroseksualusis Viesule 
Sveikinu Jumis su artėjančiais naujais metais. Daug meilės meilės meilės ir dar meilės. Gero vyro kiekvienai.. kiekvienai pagal poreikius ir norus
Kam blondiną, kam brunetą.. o gal pliko kuri norit
Ko dar čia palinkėjus.. Įvertinimo darbe ir mažiau šiknių bosų ant galvų. Geros nuotaikos, sočių metų ir jokių grežojimųsi į praeitį. Jūsų eksai tegu gyvena praeitim, o Jūs kaip modernios raganos minkit greičiau į ateitį pasiimt Jums to vienintelio tikrai skirtojo.
Viesule.. naujų metų proga mažu pasibučiuojam kur po eglute palindę
Laukiam naujų
Kadangi Advoco šampės parūpino aš atsinešu kalendorių naujų metų. Galėsim žymėtis kada kuri į kokį pasimatymą eina..
Sveikinu Jumis su artėjančiais naujais metais. Daug meilės meilės meilės ir dar meilės. Gero vyro kiekvienai.. kiekvienai pagal poreikius ir norus
Laukiam naujų
Kadangi Advoco šampės parūpino aš atsinešu kalendorių naujų metų. Galėsim žymėtis kada kuri į kokį pasimatymą eina..
Sveikos mergaites
Aciu visom uz tokius grazius ir siltus sveikinimus! Tai ir as palinkesiu visom-atrasti tai, kas labiausiai dziugina sirdi-kam nauja darba, kam vyra, ar tiesiog nuostabaus grozio suknele
O Geriausiai viska is karto
Siltu pokalbiu vakarais prie vyno taures, nuosirdziu sypsenu ir geru noru. Daug meiles ir svelnumo, ir demesio-tokio nuo kurio nesinoretu begti
Zodziu trumpai-atsakingai pareiskiu, kad visom be isimties sie metai bus geresni uz praejusius! Kitaip ir buti negali
Beje, kaip pasiruosimai sventem vyksta? Abzoryte ar jau turi sesutes rubus? GV ir kas dar namie ketina sutikti-maisto atsargom jau pasirupinot?
As pati jau rezgu plana vilnieciam pasakyt, kad lieku kaune o olandui, kad vaziuoju i vilniu ir ramiai sau lovoj sutikt naujus..
Aciu visom uz tokius grazius ir siltus sveikinimus! Tai ir as palinkesiu visom-atrasti tai, kas labiausiai dziugina sirdi-kam nauja darba, kam vyra, ar tiesiog nuostabaus grozio suknele
Beje, kaip pasiruosimai sventem vyksta? Abzoryte ar jau turi sesutes rubus? GV ir kas dar namie ketina sutikti-maisto atsargom jau pasirupinot?
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 31, 13:07)
GV ir kas dar namie ketina sutikti-maisto atsargom jau pasirupinot?
Lapė gudruolė Powerpuff
Maisto kol kas nepasirūpinau.. Bet tuoj bėgsiu į Maksimą šampano, vyno ir pyragų
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 31, 12:50)
Tai štai raganos ir heteroseksualusis Viesule 
Ot ziurke, dar ir saiposi?
Visas feministes, biseksuales ir lezbes metu i siuksline, ir geriau manes tokios tegul neuzkabina, nes labai tada nervai nelaiko.
QUOTE(Viesulas @ 2007 12 31, 13:26)
Žiurkės metai ateina
Mergaitės, gerų ateinančių metų Jums visoms. Tegu išsipildo Jūsų troškimai
QUOTE(Viesulas @ 2007 12 31, 13:26)
Visas feministes, biseksuales ir lezbes metu i siuksline, ir geriau manes tokios tegul neuzkabina, nes labai tada nervai nelaiko.
Beje, nemėtyk labai moterų į šiukšlynes, gali likti vien vyriškoj kompanijoj.. Nevyk kai ko į medį
O šiaip tai aš myliu tik vyrus.. Ypatingai patinka truputį vyresni, bet nesukriošę, turintys tikslą gyvenime. Aišku svarbu, jog vyras bent pats save išlaikytų, tačiau nei didelę piniginę vertinu jumoro jausmą.. (šita sritis pas tamstelę šlubuoja).
Ai, ką čia tau daug aiškinsiu.. Myliu gerą vyrą, skanų vyną ir greitas mašinas
Duok penkis Viesulai... Paklausyk mano patarimų ir jau kitais metais turėsi liekną, gražią, rūpestingą moterį, kurią galėsi paglostyt
Tave ir su su Naujaisiais Metais, ir buk GV tokia pati gera , kaip ir siemet.
Na ir kitas mamytes ir ne mamytes sveikinu su artejanciais, ir tikiuosi jums pasiseks sutikti mane,didziulis buckis nuo manes.
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 31, 10:38)
na gedingo nieko......o kaip prietarai kaip sutiksi naujus tokie ir metai bus?
QUOTE(Viesulas @ 2007 12 31, 13:46)
Tave ir su su Naujaisiais Metais, ir buk GV tokia pati gera , kaip ir siemet.
Ir tave su artėjančiais
Pažadu būti dar geresnė
p.s. Bet jei mane ir kitas šios temelės mergaites vadinsi negražiai gausi, kad maža nepasirodys.