kuda podatsa, komu otdatsa
QUOTE(martinibianco @ 2007 12 31, 20:30)
Mane taip pat tokia dilema kankina...
Sveikutes
Taip jau gavosi, kad as irgi metus viena pasitinku. Bet del to labai nepergyvenu, jokiais prietarais netikiu, tiesiog dziaugiuosi, kad pailsesiu, nepersivalgysiu. Kazkaip man svarbesne diena Kaledos. Svarbiausia yra paciam gerai jaustis, ir nedaryti is to tragedijos.
Kodel viena si vakara
nezinau, taip pati norejau, nera siuo metu mano gyvenime antros puses su kuria kartu svesciau, o su draugemis, jau pabodo, nusibodo klausyti tu paciu verkslenimu, kaip susirasti gera vyra
Visoms laimingu Naujuju
Taip jau gavosi, kad as irgi metus viena pasitinku. Bet del to labai nepergyvenu, jokiais prietarais netikiu, tiesiog dziaugiuosi, kad pailsesiu, nepersivalgysiu. Kazkaip man svarbesne diena Kaledos. Svarbiausia yra paciam gerai jaustis, ir nedaryti is to tragedijos.
Kodel viena si vakara
Visoms laimingu Naujuju
QUOTE(martinibianco @ 2007 12 31, 19:48)
labutis mergaites
su artejanciais visas! paskaitineju jau kelinta diena sia temele, ai reik prisijungt turbut
nes atrodo teks ir man vienai namie sedet sia nakti
su artejanciais visas! paskaitineju jau kelinta diena sia temele, ai reik prisijungt turbut
nes atrodo teks ir man vienai namie sedet sia nakti
katik gavau pakvietima sutikt naujus
na gal ir gerai, keliausiu ruostis puostis,
nereiks vienai telika spaudaliot
pas mus dar yr laiko
pas mus dar yr laiko
Su nauja laime Jus visas
martini sveika prisijungusi
man patiko tavo vakar vakaro pasvarstymai "kuda podatsa, komu otdatsa" 
mano vakaras tai gavosi su daug viskio
med. sesutė visais pasirūpino ir dar pirma atsikėlė
o mėlynakis paskambino 00:00, tad pasveikino pats pirmas 
kaip mergytės laikosi po vakar? kiba aš pirma grįžau
aš kątik iš karštos kvepiančios vonios, jaučiuosi vėl žmogumi
martini sveika prisijungusi
mano vakaras tai gavosi su daug viskio
kaip mergytės laikosi po vakar? kiba aš pirma grįžau
aš kątik iš karštos kvepiančios vonios, jaučiuosi vėl žmogumi
Sveikos mergaites!! Su naujais visas
As tik dabar namo parsiradau..oi negera man siandien-tik apie 7 val ryte miegot nuejau. Siaip vakarelis buvo labai linksmas
Dziaugiuosi, kad nelikau kaune. Maniau kad jau po darbo nesulauksiu net 12 valandos-uzmigsiu pati pirma o isejo taip kad paskutine nuejau miegot
Prisisokau su tokiu labai jau graziu vaikinu..
Olandas parase zinute, kad mane myli o as jau nesugebejau jam atrasyt nieko..bet net ir nezinojau ka rasyt..siandien taremes susitikt, bet as jau mirtinai pavargus tai pasakiau, kad nenoriu..itariu kad supyko labai ir cia kaip jau ir pabaiga ar ka..Ka cia dar..rasiau ex zinute pries kelias dienas-neatrase..vakar skambinau su naujais pasveikint nekele ragelio..Vis galvoju apie ji
Na ir prirasiau cia makalyne..Ka jus nuveiket? Abzoryte-sesute ar pati dar turi sveikatos?
As tik dabar namo parsiradau..oi negera man siandien-tik apie 7 val ryte miegot nuejau. Siaip vakarelis buvo labai linksmas
Oi mergyte, olandas pametė galvą dėl tavęs
Mesk tu tą ex iš galvos
Nevertas jis tavo minčių! 
Jau vien iš pagarbos žmogus galėtų kitaip elgtis.
Pas mane jėgų mažoka... Kaip išlipau iš vonios, taip visą dieną lovoje...
Tai papliurpiau su mėlynakiu dar apie valandą... Kyla įtarimas, kad jis mane idealizuoja...
Mesk tu tą ex iš galvos
QUOTE(abzoryte @ 2008 01 01, 21:45)
Oi mergyte, olandas pametė galvą dėl tavęs
Mesk tu tą ex iš galvos
Nevertas jis tavo minčių! 
Tai papliurpiau su mėlynakiu dar apie valandą... Kyla įtarimas, kad jis mane idealizuoja... 
Mesk tu tą ex iš galvos
As net iki vonios nueit neturiu jegu..
QUOTE(powerpuff @ 2008 01 01, 20:53)
As net iki vonios nueit neturiu jegu..
Oi kiek vakar sambucos isgerta buvo..
O kodel nusprendei,kad jis tave idealizuoja? Siaip naturalu manau-visi idealizuojam zmones kazkiek, ypac kai jie mum labai patinka.
oioioi, sambuca blogis
oi, reikės savaitgalį kažkaip užvesti kalbą apie mūsų skirtumus
QUOTE(abzoryte @ 2008 01 01, 22:01)
oioioi, sambuca blogis
as jos geriau penktadieni vakare, po 4 alaus
Va būtent todėl ir manau kad idealizuoja, nes jis per mažai mane pažįsta ir vargu ar įsivaizduoja mane po 4 alaus 
nes toks vaizdas, kad jis mato vien tik panašumus tarp mūsų, o aš skirtumus... Panašumų žinoma yra daug, todėl ir smagu, bet yra ir skirtumų.. kurių jis pro rožinius akinius nepastebi arba nenori pastebėti arba apsimeta kad nepastebi 
O tu ji i bo nusivesk ir isgerk tuos 4 alaus ir dar sambucos ir pamatysi kokia bus reakcija
Su Naujasiais Metais mergaitės
Visų jūsų svajonių išsipildymo ir MYLIMUS ŽMONES sutikt šiais metais visoms linkiu
Būkite labai laimingos
QUOTE(powerpuff @ 2008 01 01, 21:15)
O tu ji i bo nusivesk ir isgerk tuos 4 alaus ir dar sambucos ir pamatysi kokia bus reakcija
Neziurek tu i tuos skirtumus taip..manau viskas savaime ir po truputi pasirodys. Jei butumet vienodi juk butu neidomu-neturetumet ko vienas is kito ismokti.
bandau įsivaizduoti reakciją
fantazija veikia
manau gerai tu sakai... panašumų jau prisivaikiau per savo gyvenimą... kaip tik skirtumai daug labiau žavi. pats laikas man atsipalaiduoti
QUOTE(Dominyyka @ 2008 01 01, 21:26)
Su Naujasiais Metais mergaitės
Visų jūsų svajonių išsipildymo ir MYLIMUS ŽMONES sutikt šiais metais visoms linkiu
Būkite labai laimingos 
Su Naujaisiais metais ir tave Dominyyka!