Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

QUOTE(Dominyyka @ 2008 01 01, 22:26)
Su Naujasiais Metais mergaitės 4u.gif Visų jūsų svajonių išsipildymo ir MYLIMUS ŽMONES sutikt šiais metais visoms linkiu 4u.gif Būkite labai laimingos smile.gif

Su naujais ir tave! 4u.gif Linkiu kad sitie metai butu daug geresni 4u.gif
QUOTE(abzoryte @ 2008 01 01, 22:33)
bandau įsivaizduoti reakciją  lotuliukas.gif
fantazija veikia  thumbup.gif

manau gerai tu sakai... panašumų jau prisivaikiau per savo gyvenimą... kaip tik skirtumai daug labiau žavi. pats laikas man atsipalaiduoti  doh.gif per daug pradedu mąstyti bash.gif

Taip..kuo maziau mastysi tuo bus geriau mirksiukas.gif Atsipalaiduok ir megaukis viskuo. Laikau uz tave spygas-manau cia mezgasi kazkas labai grazaus wub.gif
Atsakyti
Kiek man prisiminimų sukilo paskaičius apie alų ir sambuką lotuliukas.gif doh.gif
Kažkada baliuke prisilupom tiek alaus su sambuca, kad visai netyčia vonioj pasikedenau su kažkieno draugu.. lotuliukas.gif Geriausias bajeris buvo po kelių mėnesių. Važiuoju sau autobusu, mp3 klausau ir jaučiu, kad į mane kažkas nužiūrinėja taip įtariai. Pažiūriu bernas. Piktai dėbtelėjau ir išlipau savam sustojime. Ir tik išlipus mintis- čia gi tas iš vonios laugh.gif

Tai buvo pirmas ir tikriausiai paskutinis toks nuotykis. Daugiau niekada sambucos su alum nevartoju.. ax.gif

Atsargiai ir Jūs tongue.gif
Atsakyti
Ha ha ha lotuliukas.gif
Na aš šį penktadienį pirmą kartą jos paragavau ir tik vieną, bet man nepatiko, daugiau su ja neprasidėsiu ar taip ar taip irnesakyk.gif Tikras Brudas lotuliukas.gif

Daba kaip tik susirašinėju su mėlynakiu, sakau: bandau įsivaizduoti tavo reakciją, jei sužinotum kiek vakar išgėriau kokteiliukų su viskiu laugh.gif
Tegu negalvoja, kad aš čia šventuolė kažkokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2008 01 01, 22:56)
Kiek man prisiminimų sukilo paskaičius apie alų ir sambuką lotuliukas.gif doh.gif
Kažkada baliuke prisilupom tiek alaus su sambuca, kad visai netyčia vonioj pasikedenau su kažkieno draugu.. lotuliukas.gif Geriausias bajeris buvo po kelių mėnesių. Važiuoju sau autobusu, mp3 klausau ir jaučiu, kad į mane kažkas nužiūrinėja taip įtariai. Pažiūriu bernas. Piktai dėbtelėjau ir išlipau savam sustojime. Ir tik išlipus mintis- čia gi tas iš vonios laugh.gif

Tai buvo pirmas ir tikriausiai paskutinis toks nuotykis. Daugiau niekada sambucos su alum nevartoju.. ax.gif

Atsargiai ir Jūs tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi prajuokinai. as sambuca be alaus vartojau tai matyt del to ir neteko vonios dziaugsmu patirti.. lotuliukas.gif zinosiu kita kart kad reikia alum uzgert drinks_cheers.gif nes tas grazuolis su kuriuo sokau visai butu tikes tam reikalui lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2008 01 01, 23:01)
Ha ha ha  lotuliukas.gif 
Na aš šį penktadienį pirmą kartą jos paragavau ir tik vieną, bet man nepatiko, daugiau su ja neprasidėsiu ar taip ar taip irnesakyk.gif Tikras Brudas  lotuliukas.gif 

Daba kaip tik susirašinėju su mėlynakiu, sakau: bandau įsivaizduoti tavo reakciją, jei sužinotum kiek vakar išgėriau kokteiliukų su viskiu laugh.gif
Tegu negalvoja, kad aš čia šventuolė kažkokia  doh.gif

Man tai patinka sambuca-ypac visas tas ritualas su ugnim ir siaudeliais thumbup.gif Ir ka melynakis galvoja apie tavo kokteiliuku skaiciu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2008 01 01, 22:05)
Man tai patinka sambuca-ypac visas tas ritualas su ugnim ir siaudeliais thumbup.gif  Ir ka melynakis galvoja apie tavo kokteiliuku skaiciu? lotuliukas.gif

Man ritualas irgi patiko.. Bet kai įtraukiau to oro iš šiaudelio, tai brrr... Nors gal jei nebūtų tai buvę po 4 alaus, tai gal kitaip būtų pasirodę lotuliukas.gif

Mėlynakis sakė, kad ne kiekybėje, o kokybėje esmė biggrin.gif O mes vakar gi naktį ir kalbėjom ir rašėmės, o aš kalbu ir rašau be klaidų kad ir kiek bebūčiau išgėrusi lotuliukas.gif Saiką aš moku pajausti, tai kokybė kaip ir nenukenčia lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras, super mamytės (manau kad čia daugiau super ne mamyčių) 4u.gif Paskaitinėjau jūsų temą ir labai man čia patiko wub.gif ax.gif thumbup.gif taip faina . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyter @ 2008 01 01, 22:17)
Labas vakaras, super mamytės (manau kad čia daugiau super ne mamyčių)  4u.gif  Paskaitinėjau jūsų temą ir labai man čia patiko  wub.gif  ax.gif  thumbup.gif  taip faina . mirksiukas.gif

Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif
Mes čia baisiai ištekėti norim 2009.09.09 laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2008 01 01, 22:18)
Sveika prisijungusi  drinks_cheers.gif
Mes čia baisiai ištekėti norim 2009.09.09 laugh.gif

user posted image
Tai dar turit gražaus laiko iki 2009 09 09 thumbup.gif o kodėl ne 2008 08 08 ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyter @ 2008 01 01, 23:17)
Labas vakaras, super mamytės (manau kad čia daugiau super ne mamyčių)  4u.gif  Paskaitinėjau jūsų temą ir labai man čia patiko  wub.gif  ax.gif  thumbup.gif  taip faina . mirksiukas.gif

Sveika prisijungus prie supermylimiausiu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2008 01 01, 23:05)
Man tai patinka sambuca-ypac visas tas ritualas su ugnim ir siaudeliais thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyter @ 2008 01 01, 23:31)
user posted image
Tai dar turit gražaus laiko iki 2009 09 09  thumbup.gif  o kodėl ne 2008 08 08  ax.gif  biggrin.gif

2008 08 08 bloga diena santuokai. taip sako astrologai.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2008 01 01, 23:38)
2008 08 08 bloga diena santuokai. taip sako astrologai.

Aš netikiu astrologais. Mielai tekėčiau ir šiais metais. Tik kad niekas tokios kvailos nejama cry.gif
Atsakyti