Įkraunama...
Įkraunama...

Neabejingoms Paul McKennai

Izolda, puikiai pasakyta thumbup.gif As vat kartais buna pdurniuoju. Kad ir dabar, saziningai laikausi, o svoris nekrinta, gal net aukstyn zemyn svyruoja doh.gif O problema, kad per daznai sveriuosi. Jau buna nesisveriu, kuri laika ir vel ta pazada pamirstu. Na ka, prisimenu i vel ax.gif

Aciu Izolda, kad priminei tai, ka rodos ir taip zinom mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ner uz ka irnesakyk.gif

Tai vat ir blogai darai, kad daznai sveriesi nono.gif Nepamatysi gi ant tu svarsytkliu kiek sulieknejai, ten tik kazkokie skaiciai, bet nebutinai riebalai smile.gif
O man tai jau ir net neidomu - nejauciu jokio poreikio skaiciuot kasdiena po kelis simtus gramu.. Kai po sesijos priaugau pora kg, tai pasisveriau viena ryta pries susiimant ir nesisveriau ilgai ilgai, kol nepajutau, kad ir vel palieknejau smile.gif Juk daug idomiau, kai po kurio laiko pamatai -2kg, o ne kasdien po -100g.. biggrin.gif Maximaliste pasidariau biggrin.gif
Atsakyti
ech, o man kazkaip neisiena tu taisykliu vel laikytis, kazkaip piktybiskai apie jas pamirstu, ir aisku aplinka visad kalta, ne as juk. kazkiek aisku laiaksui ,bet to neuztanka, kad jos veiktu. jezau, Izolda, kaip tos motyvacijos gauti, juk atrodo uztenka i veidrodi pasiziureti, bet kazkodel nelabai
Atsakyti
Izolda, tikra tiesa, kad reciau sveriantis pamatai daugiau numestu kg ir tai yra super thumbup.gif
Prisimenu pries pora metu, tada apie McKenna nieko nezinojau, laikiausi sveikos mitybos. Sverdavausi saziningai karta per sav. Jausmelis fainas, kai kas karta po -1kg pamatai bigsmile.gif O eu kasdien svertumeis, tai nesuprastum ar kusti ar storeji, juk vos 100g susidaro doh.gif

Zivilka, man tai atvirksciai. Kuo labiau saulyte sviecia, tuo maziau i burna maisto norisi deti. Juk as sau pazadejau, kad pavasari visokiu nauju dalykeliu prisipirksiu ax.gif As manau, kad tu motyvacijos nerandi, nes turi kazkokiu rupesciu. Mane jei uzpuola rimti rupesciai, tai tikrai ne lieknejimai galvoj schmoll.gif Juk noras lieknet dazniausiai ateina kaip koks ikvepimas. Bent jau man. Turi gerai apgalvot, kas tau trukdo susiimt. O priezasties nustatymas jau puse darbo.
Papasakok kaip sekesi. Stengsimes padet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 02 14, 12:09)
Izolda, tikra tiesa, kad reciau sveriantis pamatai daugiau numestu kg ir tai yra super thumbup.gif

Zivilka, man tai atvirksciai. Kuo labiau saulyte sviecia, tuo maziau i burna maisto norisi deti. Juk as sau pazadejau, kad pavasari visokiu nauju dalykeliu prisipirksiu ax.gif  As manau, kad tu motyvacijos nerandi, nes turi kazkokiu rupesciu. Mane jei uzpuola rimti rupesciai, tai tikrai ne lieknejimai galvoj schmoll.gif  Juk noras lieknet dazniausiai ateina kaip koks ikvepimas. Bent jau man. Turi gerai apgalvot, kas tau trukdo susiimt. O priezasties nustatymas jau puse darbo.
Papasakok kaip sekesi. Stengsimes padet mirksiukas.gif

zinai, kad ir nera tu rimtu problemu jokiu, kaip ir pas visus zmones viskas. ir motyvacija lygtai turetu buti, nes uz menesio mano 30-metis, darau dideli baliu, siudinuosi vakarine suknele super puper, nu kaip ir turi noretis sukusti, ir norisi, bet tik zodziais, kaip tik reik valgyti, taip valgyti pasidaro noras didesnis (ne pagal taisykles turiu omenyj). as nesakau kad viska edu ir storeju kaip kiaule. ne, kazkeik stengiuosi, prie sportu vel grizau, ale tai yra per mazai. ai reik nustoti parintis kaip izolda sako ir savaime turetu viskas ivykti
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2008 02 14, 13:01)
zinai, kad ir nera tu rimtu problemu jokiu, kaip ir pas visus zmones viskas. ir motyvacija lygtai turetu buti, nes uz menesio mano 30-metis, darau dideli baliu, siudinuosi vakarine suknele super puper, nu kaip ir turi noretis sukusti, ir norisi, bet tik zodziais, kaip tik reik valgyti, taip valgyti pasidaro noras didesnis (ne pagal taisykles turiu omenyj). as nesakau  kad viska edu ir storeju kaip kiaule. ne, kazkeik stengiuosi, prie sportu vel grizau, ale tai yra per mazai. ai reik nustoti parintis kaip izolda sako ir savaime turetu viskas ivykti

Dar man ikevepima padeda atgaut tiesiog pora pirmu dienu issilaikius plano. Tiesiog sutari su savim, kad tik pora dienu. O kai jos praeina, tai jau norisi testi, nes pradzia kaip ir padaryta thumbup.gif

O del to, kad viskas vyks savaime, as nemanau, kad Izolda norejo pasakyt, kad nieko nereikia daryt. As galvoju, kad ji norejo pasakyt, kad reikia laikytis taisykliu, bet nepanikuot, neisisverdinet, susirast smagiu uzsiemimu ir nesikoncentruot i svorio metima. Tada ir vyks viskas lyg savaime mirksiukas.gif
Atsakyti
nu jo reik pabandyti pora dienu
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 01 09, 19:23)
Kaip jums patiktų valgyti ką norit ir kada norit, o tuo pačiu dar mesti svorį?

Skamba papiktinančiai, bet tai tiesa. Sunku patikėti, nes mūsų smegenys išplautos dietų, įtikinėjančių, jog atsikratyti antsvorio sunku, nors taip nėra. Ši McKennos programa padėjo tūkstančiams žmonių atsikratyti antsvorio ir pasijusti žymiai geriau. Dabar jūsų eilė...  mirksiukas.gif

Kodėl ši sistema veikia? Žmonės, nusprendę mesti svorį, praleidžia daug laiko galvodami apie tai, ko jie NENORI, t.y. atsikratyti tų "rinkių", numesti nelemtus lašinius ir pan. Nuolat apie tai galvodami mes sustipriname SAVĘS STORO vaizdą pasąmonėje, ir gauname tai, ties kuo ir sutelkiame visą savo dėmesį: esame storuliai ir nelaimingi.. Jei sutelksime savo dėmesį ties tuo, KO NORIME, t.y. būti liekni ir sveiki, patogiai jaustis su suknele ir pan. - nusiųsime žinutę pasąmonei ieškoti bet kokių būdų gauti tai, ko norime.

Vienintelis būdas numesti svorio ir jo nebeataugti, tai leistis į pasamonę ir visiems laikams pakeisti savo požiūrį į valgymą. Išmokę pakoreguoti savo mąstymą išsiugdysite naujus mąstymo ir elgsenos įpročius, garantuojančius sėkmę. Iš pradžių būtina sąmoningai taikyti kiekvieną žingsnį, kol tai taps vis lengviau ir galiausiai darysite viską net negalvodami.

Tirdamas natūraliai liesus žmones P. McKenna atrado, kad retai tokie žmonės galvoja apie maistą. Išskyrus apie pamąstymą, ko jie labiausiai norėtų būdami išties praalkę. Iš esmės egzistuoja keturios "auksinės taisyklės", kurių jie visi, atrodo, intuityviai laikosi.

1. Kai esi alkanas - valgyk!
Jei išalkę nuo valgio susilaikote, medžiagų apykaita sulėtėja, kad kūnas galėtų kaupti energiją. Organizmas tai supranta kaip badmečio pradžią ir ima kaupti riebalus, o jaučiama įtampa mūsų smegenyse sužadina tam tikras maisto manijas, polinkį padauginti. Jei valgysite vos išalkę - organizmas supras, kad badmetis negresia, pagyvins medžiagų apykaitą ir imsite lieknėti.

2. Valgyk, ką nori, o ne ką, tavo manymu, reikia!
Vos uždraudę sau kokį maistą, pažeidžiade natūralų ryšį su juo, o "uždraustas vaisius" tampa tik dar patrauklesnis, o atsiradusi vidinė kova ir įtampa veda į apsivalgymą. Susitaikę su maistu atsikratysit įtampos ir kaltės jausmo, dings poreikis paslydus atsivalgyti tam tikro maisto, nes visada valgysite tik tai, ką norite. Išmokę maitintis intuityviai ilgainiui susikursite pakankamai subalansuotą racioną.

3. Valgyk sąmoningai ir mėgaukis kiekvienu kąsniu!
Antsvorio turintys žmonės dažniausiai nesąmoningai ryja maistą kuo greičiau ir nepastebi skrandžio siunčiamo signalo, kad jau gana. Valgydami sąmoningai, lėtai kramtydami ir mėgaudamiesi kiekvienu kąsniu visada pajusite pilną to patiekalo teikiamą malonumą ir nepražiopsosit skrandžio signalo, kad jau gana. Gerai sukramtant pasitaisys virškinimas, sutaupysite energijos ir jausitės geriau.

4.Kai manai esąs sotus - nustok valgyti!
Pakankamai privalgius skrandis duoda žinią, kad jau gana. Dauguma šį lengvą pasitenkinimo pojūtį patiria kaip šilumą ties saulės rezginiu. Jei nepaisysite šio signalo, pastebėsite kaip su kiekvienu kąsniu mažėja malonumas ir imate jausti diskomfortą. O maisto perteklius nusės ant juosmens ir klubų. Kai valgysit sąmoningai, maistas taps vis gardesnis ir gardesnis, o jūs, pajėgdami susivaldyti valgio metu, jausitės nuostabiai.

Štai taip, dirbkite ties savo naujais įpročiais ir valgykite kada norite, ką norite, kiek norite ir mėgaukitės maistu  mirksiukas.gif  Sėkmės!

Paul McKenna

P.s. visiems rekomenduojama paskaityt jo knygelę  biggrin.gif

INFORMACIJĄ SUSISTEMINO IZOLDA- JAI UŽ TAI DĖKOKIT  smile.gif

Nu labai su sveiku protu neprasilenkiancios taisykles, ko sakyciau truksta visoms dietoms bigsmile.gif

Reiks ir man bandyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariposa: 14 vasario 2008 - 13:46
QUOTE(Mariposa @ 2008 02 14, 15:45)
Nu labai su sveiku protu neprasilenkiancios taisykles, ko sakyciau truksta visoms dietoms  bigsmile.gif

Reiks ir man bandyt  drinks_cheers.gif

Butinai pranesk kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 02 14, 21:43)
Butinai pranesk kaip sekesi mirksiukas.gif

Nezinau ar sekasi, bet vakarienei valgiau svieziu bandeliu. Cia nusprendziau igyvendinti taisykle valgyk tik tai ko norisi... lotuliukas.gif Zodziu, ejau is darbo, ne tai kad labai alkana, bet uzuodziau is Rimi sklindanti bandeliu kvapa. Suvalgiau dvi - i jokius dietu remus netelpa, bet jauciuos gerai ir laikaus kad dar ko neprisivalgyciau is iprocio, nes mano problema nuolatinis valgymas vakare doh.gif Kad ir nesinori, bet vis tiek saldytuvo duris varstau.... verysad.gif

Parasysiu po poros dienu kaip sekasi...

O gal galima knygeles tikslu pavadinima? Kokia kaina?
Atsakyti
Merginos, praeitoj temoj mes turejom sudetas youtube nuorodas su McKennos seminaru.
Niekaip nerandu senos temos. Ir youtube nerandu visu daliu. Tik 1-a, 4-ta ir 5-a.

Gal kas galit sudet nuorodas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, as ir jau visu neberandu, gal iseme. Bet radau viena, bendra, visu seminaru santrauka:

http://youtube.com/watch?v=UQv1JBZ197Q
Papildyta:
QUOTE(Mariposa @ 2008 02 14, 23:01)
Nezinau ar sekasi, bet vakarienei valgiau svieziu bandeliu. Cia nusprendziau igyvendinti taisykle valgyk tik tai ko norisi...  lotuliukas.gif Zodziu, ejau is darbo, ne tai kad labai alkana, bet uzuodziau is Rimi sklindanti bandeliu kvapa. Suvalgiau dvi - i jokius dietu remus netelpa, bet jauciuos gerai ir laikaus kad dar ko neprisivalgyciau is iprocio, nes mano problema nuolatinis valgymas vakare  doh.gif Kad ir nesinori, bet vis tiek saldytuvo duris varstau....  verysad.gif

Parasysiu po poros dienu kaip sekasi...

O gal galima knygeles tikslu pavadinima? Kokia kaina?

Knygele Paul McKenna - Lieknekime kartu, kaina apie 15 Lt.

O siaip is pradziu juk butinai samomingai laikytis 4 taisykliu, sekti savo kuno pojucius, o ne elgtis kaip esam iprate. Juk ir norime suformuoti naujus iprocius bigsmile.gif Knygelej yra apetito skale, kuria galima vadovautis, kada pradet valgyt kada nustot.. Nieks uz jus nepadarys, reikia pacioms su savim uzsiimt, tikrai ne taip sunku.

Kaip sako Pepilota, pirmas pora dienu tiesiog uzsispirkit laikytis taisykliu, islaukit kol isalkstat, tada skaniai ir samoningai pavalgykit, o tik pajutus sotuma sustokit. Pamatysit kaip isivaziuosit! mirksiukas.gif

Atsakyti