Įkraunama...
Įkraunama...

Neabejingoms Paul McKennai

kai tik pradejau laikytis McKennos taisykliu viskas lb gerai sekesi, zodziu buvo puiku... bet tada paluzau ir jau antra savaite mane kamuoja persivalgymo priepoliai, vienu kartu suvalgau maisto uz visa savaite, nebezinau ka be daryt, man reikia pagalbos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoole @ 2008 02 01, 17:50)
kai tik pradejau laikytis McKennos taisykliu viskas lb gerai sekesi, zodziu buvo puiku... bet tada paluzau ir jau antra savaite mane kamuoja persivalgymo priepoliai, vienu kartu suvalgau maisto uz visa savaite, nebezinau ka be daryt, man reikia pagalbos  doh.gif

Taip taip, kokia pazistama situacija.. Cia taip ir buna, kai paslysti viena karta ir negali sau uz tai atleisti.. Juk atrodo taip paprasta, padauginai karta maisto, na baisaus cia daikto, kita karta vel valgai kai isaklsti.. Tereikia sau atleisti, o ne peikti visaip ir nepasmerkti ilgalaikiams apsirijimams.. Nustokit bausti taip save - juk jokio nusikaltimo nepadaret, tik pasimegavot maistu, prisismaguriavot, na ir biski stabdzius atleidos.. Na tai kas! Iseikit pasivaiksciot, pagurksnokit arbateles, ir kai vel isalksit - pavalgysit mirksiukas.gif

Oi kaip lengva kalbet ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
jo, deja viskas nera taip paprasta doh.gif niekaip nebesugebu grizti i senas vezias... blush2.gif
Atsakyti
Labas, Izolda 4u.gif Jau buvau taves pasigedus mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

aš savaitgalį vėl nutrūkau. Kiša jie man koją.
Tai užsiregistravau į kalorijų skaičiuotojų gretas. Ankščiau skaičiavus esu, manau laikas prisimint, jaučiu reik kurį laiką griežčiau save pakontroliuot. O žinoma, tam padės ir MacKennos principai.

Sėkmės mergytės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KOSMĖJA: 03 vasario 2008 - 21:01
O zinokit, kad jei visa savaite tvarkingai laikotes taisykliu, o viena diena labai prisivalgot, tai beveik neturi jokios reiksmes ir jokios itakos jusu svoriui, jei tik sekancia diena vel griztat prie taisykliu bigsmile.gif Svarbu, kad apsirijimai neuzsitestu ilgiau. Reikia ismokti kitaip reaguoti i savaitgalius, i pasisedejimus su draugais, i tevu vaises.. Viena karta issilaikius buna neapsakomas jausmas ir kiti savaitgaliai tampa vis lengvesni bigsmile.gif

Juk atsimenat - kuo daugiau kartoji - tuo labiau prigyja, tad kartokim samoningai mums tinkancius ir padedancius dalykus, kol tai taps iprasta mirksiukas.gif

Beje as ir savaitgali padauginau biski, nes dideliam gimtadieni buvau.. Bet visai nesikremtu, nes zinau, kad viskas mano rankose ir rytoj toliau tvirtinsiu savo iprocius smile.gif

Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 02 03, 23:45)
Juk atsimenat - kuo daugiau kartoji - tuo labiau prigyja, tad kartokim samoningai mums tinkancius ir padedancius dalykus, kol tai taps iprasta  mirksiukas.gif

Beje as ir savaitgali padauginau biski, nes dideliam gimtadieni buvau.. Bet visai nesikremtu, nes zinau, kad viskas mano rankose ir rytoj toliau tvirtinsiu savo iprocius  smile.gif

Sekmes visoms!

Ačiū, Izolda, už palaikymo žodžius. Aš kolkas soti meile, tai kg tirpsta patys lotuliukas.gif Bet šiaip knygutė gėris, paskaitinėju vis, kad neužmirščiau biggrin.gif
Atsakyti
Ir visos kitos McKennos knygos thumbup.gif

As judu i prieki. Sekasi vis geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 02 04, 21:55)
Ir visos kitos McKennos knygos thumbup.gif

As judu i prieki. Sekasi vis geriau smile.gif

saunuole thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat kaip ir kai kurios visiskai esu nutrukusi.
na nors sportuoti pradejau - vis kazkoks zingsnis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Vargas su tuo maistu doh.gif
Pritariu izoldai,viskas musu rankose.man ir nelengva nepersivalgyti,nes kai nera mokslu tai sedziu su dukra namie,ltai labai lengva persiuzkandziauti,tai labai laukiam pavasario,kai galesime kuo daugiau laiko praleisti lauke.O,kad uzkandziavimai nebutu perdazni ieskau veiklos,gal sakau reikia kokius karoliukus verti,ar su dukra is modelino kazka lipdyti.
parduotuvese perku visko neperdaug,kad spinteles nebutu pilnos dideliu pagundu, tiesiog nenoriu,kad ir dukra valgytu bet ka blush2.gif
Nesikrimskim merginos perdaug,verta paskaitineti ir kitokias knygutes apie mastyma,pasamone,nes mes visi turime daug visokiu galimybiu ir mes galime valdyti save bigsmile.gif
Gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Na sveikos mirksiukas.gif
Kaip jums sekasi liekneti ir keisti savo iprocius?

As jau pasiekiau ta svori iki kurio buvau daugiausiai numetus, judu tolyn smile.gif Ir turiu pastebejima, kad svarbiausias dalykas sekmei, tai yra nesinervinti, per daug visko nesureiksminti, o tiesiog atsipalaiduoti, rasti kitu geru uzsiemimu, ir kad viskas vyktu tarsi savaime bigsmile.gif Tuomet jautiesi kaip ant bangos biggrin.gif

O kuo daugiau nervuojiesi, kuo labiau ta svori sureiksmini, tuo sunkiau buna ir taisykliu laikytis, ir net jei mazai valgai, svoris, rodos, stovi vietoj.. Nes issiskiriantys streso hormonai padeda kauptis riebalams!

Tai vat, nusiraminkit, atsipalaiduokit ir sau laimingai lieknekit! mirksiukas.gif
Atsakyti