Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(BrBk @ 2008 03 19, 16:50)
aga, aš irgi rytinę kavą geriu pora valandų doh.gif

o tai tu nejauti kalėdinės nuotaikos? šitiek sniego, jingle bells, jingle bells lotuliukas.gif susimaišė pasaulis totaliai doh.gif

nu nu, šiais laikais sniego per kalėdas nebūna schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 03 19, 16:30)
nu nu, šiais laikais sniego per kalėdas nebūna  schmoll.gif  biggrin.gif

taigi sekmadienį bus sniego ir bus kalėdos tongue.gif biggrin.gif
o gruodį be sniego šventėm velykas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 19 kovo 2008 - 16:41
Zuiquti jau ne viena kart rasiau kad nemoku as tu fotkiu cia idet,jei nori pamatyt eik i bengalijos kates ir pamatysi arba kada per skypa tau atsiusiu kai pamatysiu kad pasijungus
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 03 19, 17:36)
taigi sekmadienį bus sniego ir bus kalėdos tongue.gif  biggrin.gif
o gruodį be sneigo šventėm velykas lotuliukas.gif

aaaa, tai čia kačiukai apkarstyti plastmasiniais kiaušiniais (pas mane kabinete) yra kalėdinė eglė? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 03 19, 16:41)
aaaa, tai čia kačiukai apkarstyti plastmasiniais kiaušiniais (pas mane kabinete) yra kalėdinė eglė?  g.gif  biggrin.gif

kalėdinė kalėdinė lotuliukas.gif o kur valgai sausainiukus, tai ten žinok kūčiukai lotuliukas.gif
kaip kolektyvas darbe? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 03 19, 17:41)
Zuiquti jau ne viena kart rasiau kad nemoku as tu fotkiu cia idet,jei nori pamatyt eik i bengalijos kates ir pamatysi arba kada per skypa tau atsiusiu kai pamatysiu kad pasijungus

rainas toks kašaras biggrin.gif

QUOTE(BrBk @ 2008 03 19, 17:46)
kalėdinė kalėdinė lotuliukas.gif o kur valgai sausainiukus, tai ten žinok kūčiukai lotuliukas.gif
kaip kolektyvas darbe? ax.gif

tau dar ir valdiškų sausainių duoda? g.gif man tai ne verysad.gif

kolektyvas smarkiai pagyvenęs, bet kolkas toks malonus, draugiškas atrodo, papletkint mėgsta, kartais tenka išklausyti kaip peza viena moteriškė apie kokius katinus savo ar buvusias darbovietes doh.gif nes irgi nauja, tai man asmeniškai atėjus pasakojasi biggrin.gif ir dar taip išsamiai, ale nenuvysiu gi žmogaus. o šeip tai gerai visai, kai būnu nemačius nekviestos meilės iš vakaro, ateina ir papasakoja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Atėjau pas jumi...pasiguosti, ryt kabins man spyruokles traukti dantims į šonus, dar gomurį pridės sutvirtinimui, kažkodėl labai bijau, pradėjo dabar dar priekinis dantis vienas skaudėti, kiti neskauda o tas vienas jaučiasi, taip nerimauju kažkodėl unsure.gif
Beje, aš irgi buvau kačių parodoje, vieną bengaliuką netgi paglostyti leido, dabar galvoju ar tik ne Daivasta ten buvo g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 19 kovo 2008 - 19:04
QUOTE(Baronė @ 2008 03 19, 19:03)
Beje, aš irgi buvau kačių parodoje, vieną bengaliuką netgi paglostyti leido, dabar galvoju ar tik ne Daivasta ten buvo  g.gif bigsmile.gif

blink.gif o kokio rasto bengaliukas buvo?tai tada zinociau ar mano grostei ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 03 19, 19:51)
blink.gif o kokio rasto bengaliukas buvo?tai tada zinociau ar mano grostei ar ne  biggrin.gif

Va šitas, foto kokybė baisi bet katinas matosi rolleyes.gif

user posted image

Kitus tik per narvą pakibinom cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 19 kovo 2008 - 19:58
Svekutės,

Barone, nesijaudink taip, manęs tas pats ryt laukia, dės spyruokles, tik dar tuo pačiu ryt ir dantį raus ax.gif Mano malonumas bus daug efektingesnis biggrin.gif Dabar juokas tipo ima, ryt nežinau ką sakysiu unsure.gif Ir Velykos jau žinau kokios bus doh.gif Paskutinė didžiausi kankynė jau dabar, daugiau jau nebereiks nei operuot nei traukt, nors tiek paguoda ax.gif Na ryt parašysiu jeigu jėgų bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2008 03 19, 21:14)
Svekutės,

Barone, nesijaudink taip, manęs tas pats ryt laukia, dės spyruokles, tik dar tuo pačiu ryt ir dantį raus  ax.gif Mano malonumas bus daug efektingesnis  biggrin.gif Dabar juokas tipo ima, ryt nežinau ką sakysiu  unsure.gif Ir Velykos jau žinau kokios bus  doh.gif Paskutinė didžiausi kankynė jau dabar, daugiau jau nebereiks nei operuot nei traukt, nors tiek paguoda  ax.gif Na ryt parašysiu jeigu jėgų bus  mirksiukas.gif

Oje, tai tau irgi "malonumas" doh.gif Man tie dantys buvo seniau išrauti, dabar reiks tuos tarpus užpildyti - kitus pritraukti, nors ir šiaip priekiniai atsikišę doh.gif Nesijaudinčiau taip, bet vat tas priekinis skaudantis dantis neramina, kiti jau seniausiai nebeskauda po paveržimo ir tas neskaudėjo, o vat prieš porą dienų pradėjo skaudėti kaip paveržtas būtų g.gif Šiaip jis dabar neturėtų skaudėt g.gif Nu bus matyt kaip čia bus, įdės rytoj gomurį tai dabar vėl porą savaičių mokysiuos kalbėti biggrin.gif
Parašyk ryt kaip jausies, linkiu kad neskausmingai būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 03 19, 09:00)
ačiū  bigsmile.gif Jūs sveikinkit sveikinkit, o aš vėliau papasakosiu su kuo taip sveikinote  biggrin.gif
Tamsta kaip begyvenate? pati ko liniuotės nesidedate? O meškėnas gyvas?  g.gif
sveikinu, jamk baliona  4u.gif  ir parodyk tą savo kašarą, pasakysiu ar vertas tos pirmos vietos  biggrin.gif

Gyvename, ciki 4u.gif su meskiuku irgi viskas tvarkoj, fukuotas, kaip visada bigsmile.gif
Atsakyti