Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

Sveikutės,
Oho koks fainas katinėlis Daivasta tavo thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

Nagi aš jau po rovimo, nebuvo jis paprastas, dantukas niekaip nepasidavė, o šaknys lavai plonos tai vienos galiukas lūžo, gramdė man kaulą, bet nieko doro neiškrapštė biggrin.gif Tai likau su skeveldra. O spyruoklės ir man nedėjo thumbup.gif Įdėjo lanką storesnį ir liepė elastikus nešiot ilčių atitraukimui ax.gif Na vakar buvo gana stipriai dantuką skaudėt pradėję, bet šiandien jau tik maudžia ax.gif Nieko baisaus wub.gif Svarbu jau paskutinis rovimas wub.gif
Žiūriu pasisekė mums vakar su Barone ir spyruoklių išvengėm ax.gif

Atsakyti
Barone labai tau aciu wink.gif.kaip tas gomurinis lankas?nes mano ortodonte minejo,kad gali tekt ir man toki panesiot, tik kazkodel as bijau kad mane pykins.
Linete aciu uz pagyras mano katineliui,dar turim mergyte ji irgi labai grazi rastas kaip leopardo wink.gif. nezinau kodel, bet mane labai traukia su tavim susitikti smile.gif

kazkas klause del higieninio valymo, ji butina darytis kas puse metu,neziurint i tai su breketais ar be ju.
Atsakyti
Labas dienas, ziuriu apie kates diskutuojat, tai nepapuolu i tema g.gif

beje, kur pavasari padejot? doh.gif as pagal plana turejau si savaitgali zibuokliaut vaziuot, bet pirma turbut reikes sniega nuskasti nuo tu zibuciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Brbk, gal po svenciu susitinkam pasikalbeti globalinemis temomis apie visuotini atsilima, rinkimus, kara Irake ir infliacija? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 03 21, 09:54)
Barone labai tau aciu wink.gif.kaip tas gomurinis lankas?nes mano ortodonte minejo,kad gali tekt ir man toki panesiot, tik kazkodel as bijau kad mane pykins.
Linete aciu uz pagyras mano katineliui,dar turim mergyte ji irgi labai grazi rastas kaip leopardo wink.gif. nezinau kodel, bet mane labai traukia su tavim susitikti smile.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif
O tas gomurinis lankas, nežinau ar taip vadinasi, man ne lanką dėjo bet tokį kaip čia pasakyti, kleckas toks už priekinių dantų prie gomurio prigludęs, kaip plokštelė, pritvirtintas prie galinių dantų žiedų vielomis, šiaip nieko visai, truputį švepluoju bet labai netrukdo, tik vielos liežuvio šonus nugraužė, dabar kol priprasiu doh.gif Visai nepykina schmoll.gif
Linete, gerai kad praėjo viskas mirksiukas.gif o kaip dabar su tuo šaknies likučiu, taip ir paliks ar jis pats kaip nors pasišalins, ar netrukdys paskui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 03 21, 00:46)
Tai aisku galima :mirksiukas  Kartais prireikia dar dazniau daryti, negu be breketu.

po perkunais,dabar tai tesuzinojau! doh.gif nu ka,leksiu iskart darytis vilniuj.
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 03 21, 09:54)

kazkas klause del higieninio valymo, ji butina darytis kas puse metu,neziurint i tai su breketais ar be ju.

Daivasta, vis planuojam planuojam ir nesusitinkam ax.gif Reikės vieną dieną rimtai susiimt ir susitikt mums biggrin.gif Dabar tai mažė apsirgo, šiandien temperatūra didelė, tai nei švenčių bus kaip visada nei noro švest ar susitikt su kuom nors, kai mažoji pasveiks būtinai reiks susimatyt wub.gif ax.gif

Barone, tas šaknies gabaliukas taip ir liko pas mane, Dalia, sakė jeigu trukdys ta skeveldra sustumpt dantis tada reiks kažką galvot.... tai ką čia daugiau prigalvosi ada lauktų operacija doh.gif Na labai tikiuosi kad jos nereiks, nes jau daug su tais dantim prisikentėjau, daugiau pjaustymų jau nenoriu doh.gif
Piktoji fėja, žibučiu jau yra, važiuojant į darbą mačiau mėlynavo, o dabar teks sniegą krapštyt ax.gif

Atsakyti
bigsmile.gif Linksmų Kalėdų lotuliukas.gif Nors ore vis tiek tvyro pavasaris, gali snigt kiek nori - žibutes ir iš po sniego iškasim lotuliukas.gif

Jetau jetau, Fėja tu jau mane nušausi, bet po Velykų reik organizuot mūsų vstriečią - neišvengiamai drinks_cheers.gif Pala kada čia mane nubreketuoja? Po velykų kiba g.gif Tai va ta proga ir susitiksim mirksiukas.gif Tu man biškelį spaudimą padaryk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 03 21, 11:50)
bigsmile.gif Linksmų Kalėdų lotuliukas.gif Nors ore vis tiek tvyro pavasaris, gali snigt kiek nori - žibutes ir iš po sniego iškasim lotuliukas.gif

Jetau jetau, Fėja tu jau mane nušausi, bet po Velykų reik organizuot mūsų vstriečią - neišvengiamai drinks_cheers.gif Pala kada čia mane nubreketuoja? Po velykų kiba g.gif Tai va ta proga ir susitiksim mirksiukas.gif Tu man biškelį spaudimą padaryk cool.gif

zinok, pirmadieni ar tai antradieni buvo papa jazze, ir vakarieniaudami ziurejom, kaip uz lango lygiai sninga. o DJ uzleido ta proga dainele 'let it snow, let it snow' thumbup.gif lotuliukas.gif

nenusausiu as taves, as gi ne blogoji feja, o tik piktoji mirksiukas.gif tai va po velyku ir pasiplanuosim kuria dienele, gal ir silciau bus, galesiu savo Mexx batus pademonstruoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 03 21, 12:09)
zinok, pirmadieni ar tai antradieni buvo papa jazze, ir vakarieniaudami ziurejom, kaip uz lango lygiai sninga. o DJ uzleido ta proga dainele 'let it snow, let it snow'  thumbup.gif  lotuliukas.gif

nenusausiu as taves, as gi ne blogoji feja, o tik piktoji  mirksiukas.gif tai va po velyku ir pasiplanuosim kuria dienele, gal ir silciau bus, galesiu savo Mexx batus pademonstruoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ai, žinai, kai mums labai patinka Kalėdos, tai gali parduotuvės ir toliau plyšot "jingle bells" lotuliukas.gif

Mexx batai sakai bigsmile.gif įdomu įdomu. aš gal tada su savo naujuoju gražiuoju ploščiuku iššuoliuosiu, bet spėju, kad dar ilgai nebus šilta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 03 21, 12:11)
Ai, žinai, kai mums labai patinka Kalėdos, tai gali parduotuvės ir toliau plyšot "jingle bells" lotuliukas.gif

Mexx batai sakai bigsmile.gif įdomu įdomu. aš gal tada su savo naujuoju gražiuoju ploščiuku iššuoliuosiu, bet spėju, kad dar ilgai nebus šilta cool.gif

as tai jau siandien ignoruoju ziema ir su bateliais, bet kadangi mane atveza ir parveza brangusis, tai galiu sau tai leisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 03 21, 13:16)
as tai jau siandien ignoruoju ziema ir su bateliais, bet kadangi mane atveza ir parveza brangusis, tai galiu sau tai leisti smile.gif

liezuvis.gif mane irgi veža, bet aš dar tokia pusiau demisezoninė. žiūrėk, nesušalk mirksiukas.gif
Atsakyti
hi.gif ax.gif
Atsakyti