Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

aha barone taip maniskis,gal netycia daugiau fotkiu turi biggrin.gif
kazin kaip as taves nepastebejau
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 03 20, 10:31)

todėl, kad jinai paslapčia patyliukais priėjo, šnai šnai šnai tavo kašarą paglostė ir išnyko kaip pavasarinis vėjas lotuliukas.gif

labas rytas suraitytas bigsmile.gif

Barone ir Linete, šiandien jums stiprybės 4u.gif Baronei jos reiks kiek mažiau, nes nieko ten tokio baisaus nei spyruoklės, nei gomurinis lankas, tiek, kad bus biškelį nepatogu. bet priprasi mirksiukas.gif Alia kaip čia jums tokios "operacijos" atliekamos prieš šventes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 03 20, 10:31)

Turiu dar vieną nuotrauką, bet irgi kokybė išplaukusi doh.gif Parodoje aš buvau su mažu vaiku žalia striukyte, jis labai prašė leisti paglostyti tavo kacainį, bet tai mano geležinę šypseną tai turėtum atsiminti nes mes netgi kalbėjom, dar kainos katinų klausiau biggrin.gif
QUOTE(BrBk @ 2008 03 20, 10:56)
todėl, kad jinai paslapčia patyliukais priėjo, šnai šnai šnai tavo kašarą paglostė ir išnyko kaip pavasarinis vėjas lotuliukas.gif
labas rytas suraitytas bigsmile.gif
Barone ir Linete, šiandien jums stiprybės 4u.gif Baronei jos reiks kiek mažiau, nes nieko ten tokio baisaus nei spyruoklės, nei gomurinis lankas, tiek, kad bus biškelį nepatogu. bet priprasi mirksiukas.gif Alia kaip čia jums tokios "operacijos" atliekamos prieš šventes doh.gif

Kad būčiau žinojusi kad ji mūsų forumietė tai tikrai būč prisistačiusi kas aš čia tokia, bet tai visai nepagalvojau doh.gif
Aga, taip gavosi prieš šventes doh.gif Ačiū už linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
Uzjaučiu besiguodžiančias 4u.gif

Daivasta, gražus katukas. mirksiukas.gif neįdedi pati, tai atsiranda kas įdeda ir aprodo bigsmile.gif

BrBk, kaip laikais? cool.gif

ančiuk, meškai linkėjimai 4u.gif ir tavo vyrui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 03 20, 12:37)
BrBk, kaip laikais?  cool.gif

gerai mirksiukas.gif o tu?
pas mane šiandien tyluma ramuma darbe, taip gera....
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 03 20, 14:13)
gerai mirksiukas.gif o tu?
pas mane šiandien tyluma ramuma darbe, taip gera....

tai tinginiauji? mirksiukas.gif
aš irgi gerai smile.gif labai gerai.
kaip tau šeimyninis gyvenimas? neskriaudžia dar vyras? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 03 20, 13:41)
tai tinginiauji?  mirksiukas.gif
aš irgi gerai smile.gif labai gerai.
kaip tau šeimyninis gyvenimas? neskriaudžia dar vyras?  biggrin.gif

nea, netinginiauju mirksiukas.gif šiaip įtampos nėra, tai faina ir dirbt po trupučiuką ax.gif
šeimyninis gyvenimas g.gif ok ok, labai geras, tikrai geresnis nei sugyventinių mirksiukas.gif jaučiuosi laiminga motera cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 03 20, 16:38)

šeimyninis gyvenimas g.gif ok ok, labai geras, tikrai geresnis nei sugyventinių mirksiukas.gif jaučiuosi laiminga motera cool.gif

ane? bigsmile.gif tai ir man saviškį kiba užlaušti reikia mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 20 kovo 2008 - 16:45
QUOTE(Baronė @ 2008 03 20, 11:15)
Turiu dar vieną nuotrauką, bet irgi kokybė išplaukusi doh.gif Parodoje aš buvau su mažu vaiku žalia striukyte, jis labai prašė leisti paglostyti tavo kacainį, bet tai mano geležinę šypseną tai turėtum atsiminti nes mes netgi kalbėjom, dar kainos katinų klausiau biggrin.gif

Kad būčiau žinojusi kad ji mūsų forumietė tai tikrai būč prisistačiusi kas aš čia tokia, bet tai visai nepagalvojau doh.gif
Aga, taip gavosi prieš šventes doh.gif Ačiū už linkėjimus 4u.gif

noriu tos nuotraukos,na ir kas, kad kokybe nekokia kaip sakai. mirksiukas.gif
neatsimenu zinok,nes ten tiek daug buvo su vaikais kurie taip pat labai norejo paglostyt ir kainu ne vieni klause. doh.gif ir kazkaip nepastebejau nei vienos su gelezine sypsena ax.gif
nieko gal dar kada susitiksim kokioj vel parodoj tai jau zinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 03 20, 18:05)
noriu tos nuotraukos,na ir kas, kad kokybe nekokia kaip sakai.  mirksiukas.gif
neatsimenu zinok,nes ten tiek daug buvo su vaikais kurie taip pat labai norejo paglostyt ir kainu ne vieni klause. doh.gif  ir kazkaip nepastebejau nei vienos su gelezine sypsena ax.gif
nieko gal dar kada susitiksim kokioj vel parodoj tai jau zinosi  mirksiukas.gif

Prašau, tik kokybė kaip sakiau išplaukusi, būčiau daugiau padariusi bet fotikui baterijos nusėdo tai jau nebežiūrėjau kaip gausis, bele kad foto prisiminimui būtų mirksiukas.gif

user posted image

Aš jau po ortodonto, įdėjo tą gomurį, visai neblogai, truputį švepla bet nieko, už ankstesnį patogesnis, spyruoklių šiandien nekabino, uždėjo naują lanką, kažkokį tvrtesnį, sakė kad porą savaičių taip pabūčiau kad paskui per daug neskaudėtų, o tada jau kabins spyruokles ax.gif Beje, gydytojas minėjo kažkokius laikinus implantus jei dantys nesistumtų ar kaip ten g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 20 kovo 2008 - 21:04
ar tiesa,kad esant su breketais galima daryti higienini valyma??
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 03 20, 23:31)
ar tiesa,kad esant su breketais galima daryti higienini valyma??

Tai aisku galima :mirksiukas Kartais prireikia dar dazniau daryti, negu be breketu.
Atsakyti