Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

hmz,o nera kazko panasaus ne balinimui? lotuliukas.gif nes man tai sukandimui tokia duos blush2.gif dar parode tokia ale balta permatoma dantu formos gumine ar tai plastmasine irgi pagal dantis padaro lotuliukas.gif bet as ja turesiu nesiot visa para ir ji man apie tukstantuka kainuos...tai kokia cia galetu but... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 04, 15:29)
3. o gal?  unsure.gif  g.gif  biggrin.gif

einam namo?  oi ne, ne namo dar aš sad.gif

3. oi tu, Zuiki, bus tau Italijon kelionę planuot lotuliukas.gif

einam einam, mes važiuosim į kokį tai restoraną niamniot g.gif alia kokį g.gif bijau, kad nesibaigtų kokia picerka mūsų kelionė. nors buvau apsinuodijus paolo picom taip žiauriai, kad nenoriu jau, nenoriu ten schmoll.gif

QUOTE(eglincia @ 2008 04 04, 15:30)
hmz,o nera kazko panasaus ne balinimui? lotuliukas.gif  nes man tai sukandimui tokia duos blush2.gif  dar parode tokia ale balta permatoma dantu formos gumine ar tai plastmasine irgi pagal dantis padaro  lotuliukas.gif  bet as ja turesiu nesiot visa para ir ji man apie tukstantuka kainuos...tai kokia cia galetu but... g.gif

mistika čia vadinasi bigsmile.gif nors žinok gali būt, kad sukandimui irgi visokių šposų prigalvota. klausk gydytojos, nesidrovėk mirksiukas.gif ir po to mums papasakok.

Iki, visoms gero savaitgalio bigsmile.gif žiuriu su Zuikiu labai plepios pasidarėm. kaip senais gerais laikais, iki mirksiukas.gif
Atsakyti
hmz ok,pasisakysiu,tureciau si men duot modelius tai kapai daryt,siaip ja duoda nakciai,bet as turesiu ir diena nesiot,kad greiciau rezultatai butu,o vasara turesiu breketus,tai matyt prie jusu klubo jungsiuos 4u.gif
Atsakyti
Iš pradžių aš labai sąžiningai nešiojau plokštelę (man liepė naktimis) o dabar kartais pamirštu. Bet jei naktį prabundu ir prisimenu -nepatingiu nueiti įsidėti biggrin.gif
Ir nei manęs pykina nuo jos, nei ką tongue.gif čia gal kitas poničkas šiaip nuo ko pykina mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Vat aš tai tikrai važiuosiu į Italiją tongue.gif dar kitą savaitę varau į Milaną (baldų mugę)
Atsakyti
Labas rytas suraitytas bigsmile.gif

ex-s, labai gerai, kad atsiliepei - telepatiškai pajautei, kad man įdomu kaip tau sekasi su plokštele draugaut biggrin.gif

O manęs jau nepykina - išmokau plokštelę įsidėt be problemsų (tiksliau su problemsais, bet vis tiek pavyko) - visą savaitgalį sąžiningai su jom ir pratūnojau lotuliukas.gif nei švepluoju, nei ką, nepykina, galiu normaliai susičiaupt, išsižiot, žodž, ačiū už tai, kad leidot man čia viešai paverkt lotuliukas.gif paverkiau ir iškart palengvėjo mirksiukas.gif

Kas čia dar? Ogi nieko lotuliukas.gif Į Italiją mes irgi norim, bet šiais metais big kelionių neturėsim.

Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 07 balandžio 2008 - 07:43
BrBk., vat aš ir sakiau, kad mintyse pasišneku su tavim lotuliukas.gif tu užklausei - aš tau atsakiau biggrin.gif
Atsakyti
BrBk matai kaip greit pripratai biggrin.gif tai vis dar mainai plokštelę į breketus ar jau nebe?

Man uodega skauda unsure.gif nepratus tiek sedet matot biggrin.gif

Šnd eisiu pirmą karta į vairavimo pamoką bigsmile.gif gal neatsitrenksiu į medį, bet jei ryt nepasirodysiu tai pirkit vaikinus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 07, 13:26)
BrBk matai kaip greit pripratai biggrin.gif tai vis dar mainai plokštelę į breketus ar jau nebe?

Man uodega skauda  unsure.gif  nepratus tiek sedet matot biggrin.gif

Šnd eisiu pirmą karta į vairavimo pamoką  bigsmile.gif  gal neatsitrenksiu į medį, bet jei ryt nepasirodysiu tai pirkit vaikinus  lotuliukas.gif

mums aciu dievui dar nereikia pirkti vaikinu, savo turim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Hello,
Po ilgų klajonių sostinėje grįžau namoooo.

Alia kaip šalta, herpesas ant lūpos kaip koks "grožis" styro doh.gif

Plokštelių jau nekeičiu tongue.gif pripratau, tik liežuvis kažkaip keistai nutirpsta lotuliukas.gif bet išgyvenu.
Vakar ir kolegės Vln niekaip nesuprato, kodėl aš tokia išgražėjus lotuliukas.gif sakau gi breketų neturiu, tos "aaaaaaaaa, tiksliai" biggrin.gif

Ir kad vaikinų pirkt nereikia - gėris neišpasakytas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 04 09, 11:23)
mums aciu dievui dar nereikia pirkti vaikinu, savo turim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nugis jei pasimirsiu tai jau nupirkit kelis, kad paraudotu prie kapo, graziau atrodys biggrin.gif

QUOTE(BrBk @ 2008 04 09, 11:43)
Hello,
Po ilgų klajonių sostinėje grįžau namoooo.

Alia kaip šalta, herpesas ant lūpos kaip koks "grožis" styro doh.gif

ir šiandien pas jus šalta? vakar tai jo, galvą nušalau unsure.gif dar išeidama kepure nusistvėriau, bet maniškis sako: 'ka tu čia kaip bobute, vidurį vasaros su šapa', nu tai ir nusviedžiau į kampa ir še tau doh.gif

ką Vilniui darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 09 balandžio 2008 - 11:19
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 09, 12:19)
nugis jei pasimirsiu tai jau nupirkit kelis, kad paraudotu prie kapo, graziau atrodys biggrin.gif
ir šiandien pas jus šalta? vakar tai jo, galvą nušalau  unsure.gif  dar išeidama kepure nusistvėriau, bet maniškis sako: 'ka tu čia kaip bobute, vidurį vasaros su šapa', nu tai ir nusviedžiau į kampa ir še tau  doh.gif

ką Vilniui darei?

baisūs jūsų gerbiamoji juokai tongue.gif
kaip sekėsi vairuot? baisu?

šiandien Kaune jau saulė, nu bet vakar tai dubakas buvo doh.gif gerai, kad aš kepurę į rankinę įsimetus buvau, ne taip kaip kai kurios vasarą pajautusios lotuliukas.gif

Vln buvo darbinis susitikimas - atvažiavom, padirbėjom, išvažiavom. Ramiai taip.
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 04 09, 12:29)
baisūs jūsų gerbiamoji juokai tongue.gif
kaip sekėsi vairuot? baisu?

šiandien Kaune jau saulė, nu bet vakar tai dubakas buvo doh.gif gerai, kad aš kepurę į rankinę įsimetus buvau, ne taip kaip kai kurios vasarą pajautusios lotuliukas.gif

Vln buvo darbinis susitikimas - atvažiavom, padirbėjom, išvažiavom. Ramiai taip.

ai nesamonė, katės nepervažiavau, bet tik įsėdus į mašiną susinervinau dėl vairavimo pamokų laiko biggrin.gif jaučiausi apgauta, tai grįžus ir pablioviau kaip priklauso biggrin.gif o pats vairavimas visai patiko, tik instruktorė tokia piktoka bus turbūt, per smarkiai paspaudus stabdį (nieko ten baisaus nemačiau, nei trūkletėjo mašina, nei ką) gavau iškart velnių, tai žodžiu pjaunant gryba smarkiai gali ir iki ašarų davest moteriškė, bet kaip nors, stengsiuosi laikytis biggrin.gif dar naujų žodžių pramokau lotuliukas.gif tokių kaip klipata ir jofana lotuliukas.gif žodžiu gyva, dar vaikinų nepirkit biggrin.gif
Atsakyti