Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

yep, lauke salta, ir nieko gero dedes sinoptikai nezada - savaitgali vel lietus ir devyni silumos doh.gif doh.gif

zuiki puiki, tai sturmuoji vilniaus gatves? super, busi pasikausciusi vairuotoja, tau cia ne kokioj jonavoj ismokti vairuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik tu vaikinu nepervaziuok lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, Zuiki, nejuokink lotuliukas.gif
Pradėsi instruktorių žargonu kalbėt lotuliukas.gif

O tu, fėja, irgi labai nesimaivyk - kada pati pėdinsi egzą laikyt? tongue.gif

(nors aš tai baisi pamokslautoja - nei pati vairuoju, nei ką biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 04 09, 14:58)
Oi, Zuiki, nejuokink lotuliukas.gif
Pradėsi instruktorių žargonu kalbėt lotuliukas.gif

O tu, fėja, irgi labai nesimaivyk - kada pati pėdinsi egzą laikyt? tongue.gif

(nors aš tai baisi pamokslautoja - nei pati vairuoju, nei ką biggrin.gif )

o tu, brbkbrbkbrbkbrbkbrbk burbekle, neaaiskink tongue.gif pedinsiu pedinsiu, tik graziu vaikinu daugiau susirasiu, kad palaikymo kompanija tureciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 04 09, 16:04)
o tu, brbkbrbkbrbkbrbkbrbk burbekle, neaaiskink  tongue.gif pedinsiu pedinsiu, tik graziu vaikinu daugiau susirasiu, kad palaikymo kompanija tureciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tongue.gif pėdink pėdink, gal palydėt lotuliukas.gif gal kokių bernų dar paieškosiu, vis tiek pro mano darbą visi važinėja, kai teises laiko - išbėgsim į gatvę pamojuot lotuliukas.gif

sakė šilta labai kieme šiandien, ania? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 04 09, 15:45)
tongue.gif pėdink pėdink, gal palydėt lotuliukas.gif gal kokių bernų dar paieškosiu, vis tiek pro mano darbą visi važinėja, kai teises laiko - išbėgsim į gatvę pamojuot lotuliukas.gif

sakė šilta labai kieme šiandien, ania? bigsmile.gif

ryte buvo labai salta. dabar - nezinau nezinau g.gif

aga, palydet mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif
BrBk, papasakok nubreketinimo procesą, kaip jis vyksta g.gif ax.gif Breketus nuplešia ar tuos klijus atitirpina ar dar kaip g.gif blush2.gif įdomu labai, nors man tas tas greitai negresia biggrin.gif Šiandien užkabino spyruokles dantims atgal atitraukti wacko.gif
Zuiki, sveika įstojus į būsimų vairuotojų gretas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 09 balandžio 2008 - 18:22
Brbk, ale čia žinok moteriškaitė taip šneka unsure.gif ir sako atseit ekonomikos dėstytoja esanti. tai kas man, aš gi nenoriu atsilikt nuo protingų žmonių biggrin.gif

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 04 09, 14:40)
zuiki puiki, tai sturmuoji vilniaus gatves? super, busi pasikausciusi vairuotoja, tau cia ne kokioj jonavoj ismokti vairuoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tik tu vaikinu nepervaziuok  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu jo, būsiu kieta vairuotoja biggrin.gif gal. bet laikyti tai galvoju važiuot į savo kaimuką g.gif

o tai tu dar neišsilaikius? blink.gif negražu schmoll.gif tik kažin kiek pati laiko laikysiuosi biggrin.gif ko tu lauki? g.gif liepos pirma gi tuoj, ar tau dzin?

QUOTE(Baronė @ 2008 04 09, 19:21)
Zuiki, sveika įstojus į būsimų vairuotojų gretas biggrin.gif

ir tu būsimoji? biggrin.gif ar esamoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 10 balandžio 2008 - 06:41
Hello bigsmile.gif
Prisijungiau kavytę gerdama prie mūsų forumo, žiūriu 5 vartotojai temoje, Zuikis žinutę parašęs - ankstyva chebra lotuliukas.gif

Zuiki, mano sesė irgi tavo "kaimuke" teises laikė, ne Kn'e mirksiukas.gif

Barone, nubreketinimo procesas vyksta labai paprastai - breketus nuima per 2-3 minutes ne daugiau - trakš trakšt (įtariu su replėm) ir viskas - jokio skausmo nei krūminiams dantims, nei mažučiams priekiniams, net vielos man neišėmė, jinai kartu su breketais buvo pašalinta rolleyes.gif Buvo pačiai keista. Bet po to sekė visokie švetimai, gręžimai, šlifavimai, va todėl reikėjo visą valandą pragulėt kėdėj ir biškelį nemalonu buvo (bet čia man biškį dėl kitų priežasčių). Šiaip nebuvo jokių baisių dalykų, gal tik grąžtas labai garsiai urzgė ir burzgė cool.gif Sėkmės.

Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 04 10, 08:02)
Zuiki, mano sesė irgi tavo "kaimuke" teises laikė, ne Kn'e mirksiukas.gif

o mokėsi kur? aš galvoju kad ten bus lengviau g.gif visus 4 maršrutus galima sužinoti ir pasipraktikuot lotuliukas.gif reik ait užsiregistruot egzaminui kiba g.gif BrBk, bet tavo sesė ir mokėsi ten kažkur, ar čia kažkur? ax.gif

Aš tai dirbu nuo 7 verysad.gif dėl to ir rašinėju čia taip anksti, nes neturiu ką veikti, o darbui dar nepabudus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 10 balandžio 2008 - 07:16
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 10, 08:14)
o mokėsi kur? aš galvoju kad ten bus lengviau  g.gif  visus 4 maršrutus galima sužinoti ir pasipraktikuot  lotuliukas.gif  reik ait užsiregistruot egzaminui kiba  g.gif  BrBk, bet tavo sesė ir mokėsi ten kažkur, ar čia kažkur?  ax.gif

Aš tai dirbu nuo 7  verysad.gif dėl to ir rašinėju čia taip anksti, nes neturiu ką veikti, o darbui dar nepabudus  lotuliukas.gif

Jinai mokėsi Kaune. Teoriją laikė Kaune, vairavimą bandė laikyti Kaune (ko tai man atrodo, kad pora kartų), kol galiausiai nuvažiavo pas tave ir ten išlaikė mirksiukas.gif
Jooo, ten yra maršrutai tik keli, juos pervažiuoji, pasimokai - ten gal paprasčiau. Bet irgi yra kažkoks vienas piktas dėdė, svarbu pas jį nepapult 4u.gif

Ogo, koks tavo darbas ankstyvas. Mes pradedam tradiciškai nuo 8. Turėsiu šiandien svarbų vieną darbą neužilgo, tai kai jį padarysiu - nieko daugiau šiandien ir neveiksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

kas cia per kaimukas, kas per kaimukas, ir as noriu ten laikyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif mane mano brangusis jau baigia uzgrauzti, kad as vis dar neturiu teisiu, nors as pati jau seniai susitaikiau su esama situacija doh.gif doh.gif o jei rimtai, tai teks suoliuot laikyt, ir kuo greiciau g.gif

Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 04 10, 08:33)
Jinai mokėsi Kaune. Teoriją laikė Kaune, vairavimą bandė laikyti Kaune (ko tai man atrodo, kad pora kartų), kol galiausiai nuvažiavo pas tave ir ten išlaikė mirksiukas.gif
Jooo, ten yra maršrutai tik keli, juos pervažiuoji, pasimokai - ten gal paprasčiau. Bet irgi yra kažkoks vienas piktas dėdė, svarbu pas jį nepapult 4u.gif

Ogo, koks tavo darbas ankstyvas. Mes pradedam tradiciškai nuo 8. Turėsiu šiandien svarbų vieną darbą neužilgo, tai kai jį padarysiu - nieko daugiau šiandien ir neveiksiu mirksiukas.gif

paklausinėk koks dėdė smile.gif nors ne, geriau neklausinėk, nes jei pas jį papulsiu dar labiau išsigasiu scare.gif
skaičiau čia apie vilnietį kažkokį, sako jei pas jį pakliūnat, galit nei nevažiuot biggrin.gif vistiek neišlaikysit lotuliukas.gif

pas mus irgi prasideda nuo 8, visi normalūs žmonės nuo tiek ir dirba biggrin.gif aš tik tokia gudruolė, pasikeičiau darbo laiką, kad į paskaitas suspėčiau smile.gif bet tai man ir gerai, aš susinešu čia pusryčius savo, išsiverdu arbatos ir vistiek nieko nedirbu iki 8 lotuliukas.gif

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 04 10, 08:42)
labas rytas  4u.gif
kas cia per kaimukas, kas per kaimukas, ir as noriu ten laikyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mane mano brangusis jau baigia uzgrauzti, kad as vis dar neturiu teisiu, nors as pati jau seniai susitaikiau su esama situacija  doh.gif  doh.gif o jei rimtai, tai teks suoliuot laikyt, ir kuo greiciau  g.gif

Alytus, aš ten teoriją laikiausi, tai apsimesiu durnele ir pagalvosiu kad ir praktiką privaloma ten pat lotuliukas.gif
Atsakyti