O del to, kad nepažintumėt, tai ir aš nevisas mamytes ar tevelius pažįstu.. Nors vat jūsų vaikų tėvelį tai sakyčiau žinau, ir sąžiningai sveikinamės
QUOTE(Oniukas @ 2009 07 14, 15:10)
Gaila....
O del to, kad nepažintumėt, tai ir aš nevisas mamytes ar tevelius pažįstu.. Nors vat jūsų vaikų tėvelį tai sakyčiau žinau, ir sąžiningai sveikinamės
Na ir liuks, nors vienas iš mūsų šeimos pavyzdingas yra
Tiesa, gal ir aš netyčia jus pažystu...
Ahoj
Kas gi gero darželyje girdėti? Ar vasarinukai darželio su pamatais dar nesulygino?
Kas gi gero darželyje girdėti? Ar vasarinukai darželio su pamatais dar nesulygino?
[quote=Martynos mama,2009 08 06, 11:28]
Ahoj
Nesulygino... Stovi kaip stovėjęs...
Mes savaitę nelankėme darželio, buvom išvykę prie jūros pailsėti... Oi kaip smagu visgi tos atostogos...
Vakar jau leidau mažą i darželį. Viskas ten gerai sakyčiau. Lanko tik 14 vaikų kolkas. Tai gerai, ir auklėtojos neapkrautos, ir vaikams ramiau.
Va, o daugiau nieko ir nežinau.
Sakykit, o jūs niekur nebuvote išvykę su atžalomis?
Ahoj
Nesulygino... Stovi kaip stovėjęs...
Mes savaitę nelankėme darželio, buvom išvykę prie jūros pailsėti... Oi kaip smagu visgi tos atostogos...
Vakar jau leidau mažą i darželį. Viskas ten gerai sakyčiau. Lanko tik 14 vaikų kolkas. Tai gerai, ir auklėtojos neapkrautos, ir vaikams ramiau.
Va, o daugiau nieko ir nežinau.
Sakykit, o jūs niekur nebuvote išvykę su atžalomis?
Smagu, kad turėsim kur sugrįžti
Daržan ateisim jau rugpjūčio 17d.
Šiemet Agitai nenuskilo, nes tik ją pas senelius ir palikom, kai pasisvečiuot Londone buvom. Tiesa, atostogų metu merginos ir zoologijos sodą aplankė, ir garlaiviu Nemunu plaukiojo, ir traukiniu važiavo. O per Žolines pajūrin trauksim.
O kokios auklėtojos šiuo metu vaikus "gano"?
Laba diena
Mes naujokai(ės).
"Pabiručiai" ir "Bitutės".
Kolkas viskas aišku ir suprantama.
Mes naujokai(ės).
QUOTE(Tacis @ 2009 09 03, 18:34)
Laba diena
Mes naujokai(ės).

Mes naujokai(ės).
Labutis
Vadinasi maniškė mažė su jusiške į vieną grupę eina
P.s.
QUOTE(Martynos mama @ 2009 09 04, 09:58)
Pažystam auklėtoją Gražiną. O va kita auklėtoją tik karta matėm ir vardo nežinom
QUOTE(Tacis @ 2009 09 04, 11:50)
Pažystam auklėtoją Gražiną. O va kita auklėtoją tik karta matėm ir vardo nežinom
. Ar jos ten visada taip dirba- viena beveik visa dieną (kai lankėm "Klevelį" tai auklėtojos per pietų miegą pasikeisdavo), ar čia dar atostogauja kažkas?
Paprastai auklėtojos dirba po pusę dienos. Galbūt dar pati pradžia po visų atostogų, tai tikslaus darbo grafiko nėra....
Tiesa, o Jūsų mergička tik viena diena vėliau gimusi, nei mūsiškė....Grupės vaikams pasisekė...dvi dienos paeiliui tortadienis
Užtat Jūsų vyresnėlei pasisekė dukart...ne tik puikios auklėtojos (Vitalija ir Irutė), bet ir auklėtojų padėjėja Virginija - superinis žmogutis
QUOTE(Martynos mama @ 2009 09 04, 13:08)
Nebent tik tiek, kad kai Gražina grupėje - maniškė įmantriai sušukuota, kai budi kita auklėtoja - sušukuota "belekaip"
Bet ji dar pakankamai "šviežia", tai ateitis parodys....
Na kas del naujos aukletojos, tai uzhvakar man patiko, kad atejus pasiimti dukros, aukletoja papasakojo, kad po pietu miego mazhe atrode bishky apsiblaususi, tai pamatavo temperatura, rado lygiai 37laipsnius (tiesa vakarop jau vaikas atrode normaliai ir temperaturos neradome, kogero antklode pershilta buvo- sukaito... tikiuosi). Zhodzhiu nezhiopsojo- pamate vaikas neaishkus, pasitikrino (senam darzhelyje to nebudavo, zhmona net nustebo- "ten ka ir termometra turi?"
Taigi aukletojoms jokiu priekaishtu neturim- atrodo vieni kitus suprantam.
Beje senam darzhelyje neteko neshti tulikinio popieriaus- chia atneshem. Nu nekarve kainuoja- negaila. Uzhtat senajam darzhe teko du kartus grupes grindis dazhyt... irgi nei sunku neika- viso labo trys penktadienio valandeles
O dukroms svarbiausia, kad kieme naji/nematyti zhaidimai- tuoj is savaitgaliais prashysis y darzhely
Laba,
Kol lankėme vasarą spėjome susipažinti su Ernesta. Iš tikrųjų miela maloni auklėtoja. Ar nugirdusi buvau tiesą ar ne nežinau, kad ji soc.darbuotoja dirbusi. Tai sakyčiau neblogai, nes iš kito kampo žiūri į vaikučius, bendrauja truputėlį kitaip. Pabiručiuose kai lankėm auklėtoja Gražina tikrai superinė, vien tik +++ jai
. dabar Bitutėse Irutė ir Vitalija taip pat labai mielos auklėtojos, ir labai džiaugiuosi, kad auklytė pasiliko Virginija, nes kuri buvo prieš tai man
kažkodėl. dabar viskas super ten. Laukiame susirinkimo, žadėjo daryti greitu laiku...
Kol lankėme vasarą spėjome susipažinti su Ernesta. Iš tikrųjų miela maloni auklėtoja. Ar nugirdusi buvau tiesą ar ne nežinau, kad ji soc.darbuotoja dirbusi. Tai sakyčiau neblogai, nes iš kito kampo žiūri į vaikučius, bendrauja truputėlį kitaip. Pabiručiuose kai lankėm auklėtoja Gražina tikrai superinė, vien tik +++ jai
QUOTE(Oniukas @ 2009 09 07, 08:04)
Laba,
. dabar Bitutėse Irutė ir Vitalija taip pat labai mielos auklėtojos, ir labai džiaugiuosi, kad auklytė pasiliko Virginija, nes kuri buvo prieš tai man
kažkodėl. dabar viskas super ten. Laukiame susirinkimo, žadėjo daryti greitu laiku...
Na ir kaip sūnus adaptavosi naujoje grupėje?
Maniškė tai į "Bitutes" tiesiog veržiasi