QUOTE(SuperMama @ 2005 03 03, 23:34)
Ar daug kas su vaiku pirmą dieną darželyje pasiliko?
Ar nebus dar blogiau? Kiti vaikai tai matys, kad va ši nauja mergaitė su mama sėdi, o kur mūsų mamos.
Ir bijau, kad mažoji kartą pamačiusi, kad aš su ja darželyje esu, vėliau nesupras, kodėl ji turi vieną lankyti ir ten būti, kai prieš tai su mama į grupę ateidavo.
Ne vieną dieną, o visą savaitę su vaiku sėdėjau. Tik tą savaitę būdavom nuo pusryčių iki pietų miego. Stengiausi būti "nematoma"- su auklėtojom mažai bendravau, į jų darbus nesikišau- tiesiog sėdėjau sau ant palangės, stebėjau ir tiek. Vaikai jau po valandos nustojo kreipę į mane dėmesį. Bet per tą savaitę galėjau matyt koks maisto racionas, kaip vyksta valgydinimas, vedimas į lauka ir k.t. Kaip vaikai bendrauja tarpusavy, ką jie čia veikia...Kai pastebėjau, kad mergina mano jau vis mažiau domisi manimi, o įsitraukia į žaidimus, nusprendžiau- gana...Aišku per tą savaitę aš vos nenupušau nuo nuolatinio triukšmo ir klegesio (neįsivaizduoju kaip auklėtojos ten visą dieną ištveria

), bet nesigailiu- mano vaikas pradėjo darželį lankyt noriai ir be stresų...Kitą savaitę palikdavau jau vieną iki pietų miego, dar kitą jau miegot, bet prieš vakarienę pasiimdavau, o paskui palaipsnui ir visai dienai....