Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai

QUOTE(juros banga @ 2008 10 18, 20:52)
Nežinau gerai pavadinimo, bet atrodo Vasgenos Svečių namai parašyta, na tiesiai įėjimas tarp maximos ir eurovaistinės.
Supratau 4u.gif

QUOTE(ausrazs @ 2008 10 19, 10:27)
Lapukas jau apsiprato žemėje, tai tikrai nebekiškite į vandenį.
Irgi supratau biggrin.gif 4u.gif
Uj, kokie grožiai thumbup.gif
Atsakyti
ausrazs, grazuoliukai thumbup.gif. Kaip auga vaiku darzelis, pas mane tai stovi vietoje, salta, saulutes nera schmoll.gif
Atsakyti
Babaušiuk- nepergyvenk bus tau strepsų ,jei tik norėsi.
pavasarį užrodysim iš kur lapelius paštu siunčia.

O amn tai kažko nebesiseka su str
epsais . kažko augimas sustojęs. matyt per šalta ant palangių.
kas juokingiausia ,jog turiu pramoninio balto strepso du vaikus. tai jiems nieko ..auga bujoja. Tiesa pramoninis pietinėje pusėje tupi ir palangė ten medinė.
tai vakar neapsikentus visus ant tos palangės įkurdinau, gal atsigaus.

Tiesa , girdėjau ,kad strepsai žiemą ilsisi . neauga.
o kaip iiš tikro nežinau.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, kad kartu su manimi pasidžiaugėte rudeniniais žiedukais blush2.gif
QUOTE(skarpionuke @ 2008 10 19, 11:21)
Kaip auga vaiku darzelis, pas mane tai stovi vietoje, salta, saulutes nera  schmoll.gif

Vaikų darželis auga gerai, mat turi neblogas sąlygas - stelaže, kur pakankamai šviesos ir šilumos.

QUOTE(rimulėėė @ 2008 10 19, 13:53)
Tiesa , girdėjau ,kad strepsai žiemą ilsisi . neauga.
o kaip iiš tikro nežinau.

Rimuleee, vėlyvas ruduo ir žiema strepsams tikrai poilsio metas. Jie neblogai aučiasi ir 13-15 laipsnių temperatūroje, tiesa, geriau, kad šaknims nebūtų šalta, tad medinė palangė arba putplastis tarp palangės ir vazonėlio - labai gerai. Per žiemą pailsėję strepsai pavasarį atsigauna, gerai auga ir žydi. Galima bandyti juos žiemą pražydinti po lempomis, bet klausimas, ar verta - gal geriau tegul ilsisi. Čia viską sakiau apie suaugusius augalus.
Na, o vaikučiams ir paaugliukams reikia šviesos ir šilumos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 19 spalio 2008 - 13:19
Babaušiuk pavasari tikrai daug kas tures vaiku paugintu parduoti, pakentek mirksiukas.gif Pas mane irgi bus, taigi turesi is ko rinktis thumbup.gif
Mano lapukai is Ukrainos jau menuo kaip tupi, bet vaiku dar nesimato doh.gif galvoju kur ta vaiku darzeli ikurdinti, kad sviesos turetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 10 19, 14:24)
Babaušiuk pavasari tikrai daug kas tures vaiku paugintu parduoti, pakentek  mirksiukas.gif Pas mane irgi bus, taigi turesi is ko rinktis  thumbup.gif
Mano lapukai is Ukrainos jau menuo kaip tupi, bet vaiku dar nesimato  doh.gif galvoju kur ta vaiku darzeli ikurdinti, kad sviesos turetu  g.gif

Na Skorpioniuke tikra strepsu fane. 4u.gif Ar Dimetris atsiunte lapelius? Saunuole jei sugebejai priprasyti. Jei nepaslaptys ka idomaus atsisiuntei?
Atsakyti
Siaip ne taip isverkiau, nes negalima siusti. Aly's Mollie Howell (A. Droege), bet man jis taip patiko blush2.gif
kaskaip blogai paveiksliuka prisege, tuoj nauja surasiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 19 spalio 2008 - 18:36
Aly's Mollie Howell (A. Droege) user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 19 spalio 2008 - 18:54
Cia mano bevarde user posted image dar viena nuotraukyte user posted image
Papildyta:
Georgette ataugino nupuvusias saknis ir dar spejo pradziuginti naujais ziedais user posted image, user posted image
Idomu ar galima rasti kur vaistu nuo sios ligos, ar pades tik nauju augaliuku atsiradimas lotuliukas.gif
Atsakyti
na stai ir as pasimaivysiu gelytem gautom is aldam 4u.gif
be galo jai dekinga mirksiukas.gif
visgi prisijaukinau jau thumbup.gif
cia - cernicnij desert
vienas ziedukas nuo transportavimo deformavosi, bet kiti 2 isleisti jau pas mane - dziugina savo groziu wub.gif

user posted image

o texas hot chili 2 ziedukus jau nudziovino, bet vienas pumpurelis dar yra ir kai prazys ir ji parodysiu thumbup.gif

dar biskuti paauginsiu ir reikes didinti kolekcija lotuliukas.gif
Atsakyti
dabej, sveikinu prisijungus prie musu burelio gathering.gif Sekmes auginant 4u.gif
Aldam gelytes labai geri auga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 20 spalio 2008 - 14:06
dabej
labai graži gėliuko spalva wub.gif wub.gif
Atsakyti