o cia mano Texas hot chill

Laba gražus augaliukas
bet vazonas, manau, gerokai per didelis...

QUOTE(ausrazs @ 2008 10 23, 19:05)
taip manot

velnias, as niekur nerandu pirkti mazu vazonu... ka daryt....
o kas blogai gali buti siuo atveju?
Palyginti mažo augaliuko šaknys negali įsisavinti daug žemės aplink. Neišnaudojama žemė gali pradėti rūgti. Per dideliame vazone prasčiau vystosi streptokarpų šaknų sistema. Pagal nuotrauką sprendžiant tokio dydžio streptokarpui užtektų 7-9 cm skersmens vazonėlio. Plastikinių rasite nesunkiai. Jeigu norite, kad atrodytų gražiai, plastikinį vazonėlį galima įstatyti į didesnį dailų keramikinį.
Na, kol augaliukas žydi, gal jo ir neverta traukti iš vazono ir persodinėti į kitą.
Aš čia išdėsčiau savo nuomonę. Kaip supratau, šias gėlytes užaugino aldam, gal ji Jums patartų ir kitaip - toliau auginti dabartiniame vazone. Pasikonsultuokite.
Na, kol augaliukas žydi, gal jo ir neverta traukti iš vazono ir persodinėti į kitą.
Aš čia išdėsčiau savo nuomonę. Kaip supratau, šias gėlytes užaugino aldam, gal ji Jums patartų ir kitaip - toliau auginti dabartiniame vazone. Pasikonsultuokite.
labutis
Aš tai atrodo numarinsiu pusę savo strepsų.
Nebesuprantu.
Taip gražiai augo žydėjo. O dabar kažkas negero darosi
.Lapukai kaip ir pūna , darosi pilki ,suglebę. Matyt nedažiūrėjau.Sušalo ant palangės matyt. Mano chebra pasirodo sukaitus labai būna, tai langus pravirus laiko ,kol aš nematau.
Tiesa ne visi serga. Tik tie kur ant vaikų palangės gyveno. Kiti sveikutėliai.(Tfu tfu tfu )

Aš tai atrodo numarinsiu pusę savo strepsų.

Nebesuprantu.

Tiesa ne visi serga. Tik tie kur ant vaikų palangės gyveno. Kiti sveikutėliai.(Tfu tfu tfu )
aciu uz patarimus, kai perzydes, tuomet trauksiu i mazesnius vazonus

QUOTE(rimulėėė @ 2008 10 24, 09:02)
Rimuleee, norėčiau apmaldyti netekties graužatį: pavasariop padovanosiu strepsiukų. Dabar vaikučiai dar nedideli, vėliau bus šaltoka siųsti, na, bet po žiemos....
Ačiū Aušraz už paguodą . Nieko užsiauginsiu naujų strepsiukų pavasarį pati.
Ale man įdomu ,kaip aš savus numarinau, juk taip augo , taip žydėjo.Nesuprantu.Juk visi strepsai buvo pačios iš lapukų užauginti.
Matyt visgi vaikų kambary negalima laikyt.
Visgi vaikai ko gero patyliukais užsikariaus savo kambario palangę be gėlių.
Ale man įdomu ,kaip aš savus numarinau, juk taip augo , taip žydėjo.Nesuprantu.Juk visi strepsai buvo pačios iš lapukų užauginti.
Matyt visgi vaikų kambary negalima laikyt.

Visgi vaikai ko gero patyliukais užsikariaus savo kambario palangę be gėlių.

dabej, is savo nedideles patirties galiu pasakyti, kad dideliam vazone silpniau zydi, nes augina daugiau saknu. Mano pasodinti perdideliam prastai augo, o kai perkeliau i mazesnius, tai
Nebijok persodinti zydincio, as persodinejau kelis ir nei vieno pumpuro nenumete
rimulėėė kiek teko skaityti strepsiai nelabai bijo salto oro, gal su saknimis, kas blogai. O jei numirs tikrai atrasi nauju, nors aisku gaila

rimulėėė kiek teko skaityti strepsiai nelabai bijo salto oro, gal su saknimis, kas blogai. O jei numirs tikrai atrasi nauju, nors aisku gaila

Aldam, tikra tiesa
Skarpionuke, atleisk, nežinau kur skaitei, bet streptokarpas tikrai bijo šalto oro-tai sakau iš savo nemažos patirties; iš tiesų tai nelabai ir žinau, kuri gėlė nebijotų šalto oro

Skarpionuke, atleisk, nežinau kur skaitei, bet streptokarpas tikrai bijo šalto oro-tai sakau iš savo nemažos patirties; iš tiesų tai nelabai ir žinau, kuri gėlė nebijotų šalto oro