Įkraunama...
Įkraunama...

ROCHAS

QUOTE(Morepink @ 2008 11 25, 18:39)
Man kažkuom panašūs į Balenciaga Cristobal

Labai pritariu - man jie irgi turi panašumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 26 lapkričio 2008 - 17:10
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 26, 17:42)
Cristobal Balenciaga - irgi labai geri kvepalai, šilti, saldūs, prieskoniniai, rudeniški, bet man jie - visiškai kitokie nei Alchimie.

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif ir senokai jau ieškau kas dar atitiktų Alchimie, bet deja...

Taip buvau Alchimie įsimylėjus, kad net gult eidavau jais pasikvėpinus. ax.gif
Atsakyti
Aš irgi jau turėjau Balenciaga. Vis ieškau, kas dar galėtų nors kiek priminti Alchimie...
Atsakyti
Man asmeniskai - Alchimie turi panasumo su YSL Cinema 4u.gif O paziurejau osmoz - neradau nei vienos bendros sudetines dalies nei EDT , nei EDP, isskyrus vanile cool.gif ax.gif Bet man vis tiek jie panasus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Asta#: 01 gruodžio 2008 - 22:15
QUOTE(#Asta# @ 2008 12 01, 22:46)
Man asmeniskai - Alchimie turi panasumo su YSL Cinema  4u.gif 

Oho biggrin.gif Nei šalia nestovėję lotuliukas.gif Abu turiu, abu labai mėgstu, nu bet iš skirtingų operų jie totaliai biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas pasakytu ar yra Rocas Tocade pvz Vilniuje Panoramos kvepalu parduotuvese arba Douglas parduotuveje???
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2008 12 02, 12:47)
Gal kas pasakytu ar yra Rocas Tocade pvz Vilniuje Panoramos kvepalu parduotuvese arba Douglas parduotuveje???

Nėr
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 02, 11:52)

Tik tiek?
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 12 02, 12:52)

Taigi klausė "ar yra", neklausė kur galima gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 10 02, 13:32)
Ikeliu ir cia Rochas Femme EDT kvepalu ispudzius smile.gif

O Femme EDP versijos neturi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 11 balandžio 2009 - 19:56
Iš belekokio senumo laikų turime Monsieur Rochas wub.gif turbūt pats skaniausias kvapas iš visų vyriškų wub.gif deja, paieškojus nusipirkti juos šiai dienai, kaina nerealiai doh.gif
Atsakyti
Mergaites ,gal kas pasakyt galit,kur internetu galiu Aquawomen uzsisakyt? ax.gif 4u.gif . Kiek pervariau puslapiuku, niekur nera ju verysad.gif verysad.gif
Atsakyti