Įkraunama...
Įkraunama...

ROCHAS

Įsymylėjau Rochas Alchimie wub.gif Kažkaip keistai jaučiuosi su jais g.gif Aplanko labai įdomios mintys thumbup.gif Šis kvapas manę papildo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 06 09, 15:07)
Įsymylėjau Rochas Alchimie wub.gif  Kažkaip keistai jaučiuosi su jais g.gif  Aplanko labai įdomios mintys thumbup.gif  Šis kvapas manę papildo wub.gif

nagi nagi bigsmile.gif paatviraukim, kokios cia mintis tave aplanko. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 06 09, 17:10)
nagi nagi bigsmile.gif  paatviraukim, kokios cia mintis tave aplanko. tongue.gif

Kūrybos antplūdis wub.gif O jau vyrą kvapas užburia bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite apibudinti kvapa
Rochas Poupee Eau de Toilette Spray
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2009 06 12, 10:08)
Merginos, gal galite apibudinti kvapa
Rochas Poupee Eau de Toilette Spray
user posted image

Kvepia rozem ir baltom gelem, visai nesaldus, o is tiesu, primena ne pirmos jaunystes lupdazio kvapa. biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, Mariposa - ne mano skonio kvepalai biggrin.gif Gerai, kad nepirkau.
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 06 09, 16:07)
Įsymylėjau Rochas Alchimie wub.gif  Kažkaip keistai jaučiuosi su jais g.gif  Aplanko labai įdomios mintys thumbup.gif  Šis kvapas manę papildo wub.gif

ir man kazkoks keistas, geras jausmas uzplusta pasikvepinus Alchimie wub.gif , niekad nemegau tokiu tirstu, pagal mane sunkoku kvapu, bet va sitie tai uzburiantys, tokie minksti,paslaptingi, neikyrus, turiu kelis lasiukus ir labai taupau, bet noresis daugiau saltajam sezonui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 06 08, 23:19)
Mergaites ,gal kas pasakyt galit,kur internetu galiu Aquawomen uzsisakyt?  ax.gif  4u.gif . Kiek pervariau puslapiuku, niekur nera ju  verysad.gif  verysad.gif

Jų yra internetinėje parduotuvėje parfume .lt., galima pirkti ir jų parduotuvėje Šeškinėje ne internetu , ten toks kioskas kaip parfumxspress, pati pirkau ( kitus, ne Rochas), tai likau patenkinta. Jie tokie parfumxspress broliukai dvynukai ,kai kas pigiau, kai kas brangiau, vienur kartais yra to, ko nėra kitur. Aš dabar šitose dvejose paprastai ir perku.
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 06 09, 17:07)

O iš kur Alchimie gavai? Aš jau keletą metų nerandu, nes nebegamina. O naujo tokio malonaus kvapo kaip šis niekaip neatrandu. verysad.gif Jau pabodo po parfumerijos parduotuves vaikščioti ir uostyti smile.gif
Atsakyti
Norėjau Alchimie gerbėjų paklausti, kokiais kvepalais kvėpinatės, kai nebėra Alchimie. Aš bandžiau YSL Cinema, Cristobal Balenciaga. Visa kita "nelimpa" nors tu ką... O Tocade panšu i Alcimie, ar ne? Mačiau Tocade ebay, bandyčiau pirkti, bet bijau neuosčiusi.
Atsakyti
QUOTE(grauztukas @ 2009 08 25, 14:15)
O Tocade panšu i Alcimie, ar ne? Mačiau Tocade ebay, bandyčiau pirkti, bet bijau neuosčiusi.

Panašūs nebent aromato šiltumu, tačiau geriau nepirkite neuosčiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grauztukas @ 2009 08 25, 14:15)
Norėjau Alchimie gerbėjų paklausti, kokiais kvepalais kvėpinatės, kai nebėra Alchimie. Aš bandžiau YSL Cinema, Cristobal Balenciaga. Visa kita "nelimpa" nors tu ką... O Tocade panšu i Alcimie, ar ne? Mačiau Tocade ebay, bandyčiau pirkti, bet bijau neuosčiusi.

Tocade mano vieni mėgstamiausių kvepalų, o va Alchimie ne mano skonio smile.gif, todėl nesakyčiau, kad panašūs, ir nėra garantijos, kad patiks...
Atsakyti