Įkraunama...
Įkraunama...

ROCHAS

aLCHIMIE MAN-PATYS GERIAUSI KVEPALAI wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuxxx: 15 spalio 2009 - 22:35
Aptikau idomu (bent jau man ) dalyka. Pasirodo Alchimie yra tryji koncentraciju. PP, EDP ir EDT. PP neuosciau bet zinojau kad yra, kaip supratau daugima is musu turi EDP o va kad yra dar ir EDT as nezinojau. Ir iskylo klausimas, gal kas turejo ar bent uoste EDT. Labai idomu koks kvapas.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 11 17, 14:30)
Aptikau idomu (bent jau man ) dalyka. Pasirodo Alchimie yra tryji koncentraciju. PP, EDP ir EDT. PP neuosciau bet zinojau kad yra, kaip supratau daugima is musu turi EDP o va kad yra dar ir EDT as nezinojau. Ir iskylo klausimas, gal kas turejo ar bent uoste EDT. Labai idomu koks kvapas.

kvapas tas pats.. tik koncentracija mažesnė, t.y laikys trumpesnį laiką...

EDP – eau de parfum arba parfumuotas vanduo. Aromatinių dalių – 15-25 %.

EDT – eau de toilette arba tualetinis vanduo. Aromatinių dalių – 10-20 %.
Atsakyti
Cia is patirties zinai? ta prasme lyginai ar tesiog speji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 11 19, 13:18)
Cia is patirties zinai? ta prasme lyginai ar tesiog speji? ax.gif

Atsimenu kai dar prieš kokius 10-12m parduodami buvo, uostinėjau... buvo kvapas tas pats.. o pirkdavau visada EDP , ilgiau laikosi jie. Labai gaila, kad nebegaminami jie. Net kežinau kokie kvepalai bent kiek panašesni į juos doh.gif
Atsakyti

Tuo laiku,kada jau Alchimie kvepalu musu parduotuvese jau nebuvo galima rasti,pardaveja man pasiule,kaip sio kvapo analoga ,Rochas Absolu. Zinoma,as ji nusipirkau,bet neradau juose jokio panasumo schmoll.gif Nors ji tikino mane,kad tai analogiski kvapai g.gif
Atsakyti
QUOTE(coromandel @ 2009 11 21, 01:49)
Tuo laiku,kada jau Alchimie kvepalu musu parduotuvese jau nebuvo galima rasti,pardaveja man pasiule,kaip sio kvapo analoga ,Rochas Absolu. Zinoma,as ji nusipirkau,bet neradau juose jokio panasumo  schmoll.gif Nors ji tikino mane,kad tai analogiski kvapai  g.gif

O prieš perkant nebuvo progos pauostyti? ax.gif Mano nuomone, tai jie nė pro kur nepanašūs. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Apšvieskite mane, juk Rochas Aquawoman vis dar gaminami? Daugelis mamyčių sako, kad jie jau išimti iš prekybos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2009 11 21, 11:56)
O prieš perkant nebuvo progos pauostyti? ax.gif Mano nuomone, tai jie nė pro kur nepanašūs.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Apšvieskite mane, juk Rochas Aquawoman vis dar gaminami? Daugelis mamyčių sako, kad jie jau išimti iš prekybos. blush2.gif

Ir as girdejau siuos gandus,bet kad ju dar daug kur yra[perfumit.lt,parfume.lt],gal jau atsargas kaupt g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 11 21, 13:03)
Ir as girdejau siuos gandus,bet kad ju dar daug kur yra[perfumit.lt,parfume.lt],gal jau atsargas kaupt g.gif ?

Kai prisipirksim – po to neturėsime, kur dėti. wink.gif Ir Sarmoje yra, ir Kristutėje. Na, gal čia tik gandai, kad jie išimti iš prekybos. Dar tokias kalbas girdėjau, kad Le Feu D'issey Light by Issey Miyake kvepaliukus iš rinkos išims. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2009 11 21, 12:25)
Kai prisipirksim – po to neturėsime, kur dėti. wink.gif Ir Sarmoje yra, ir Kristutėje. Na, gal čia tik gandai, kad jie išimti iš prekybos.

Sarmoje ir Kristianoje prekiaujama Rochas? blink.gif
Čia kurioje ir kur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2009 11 21, 14:25)
Kai prisipirksim – po to neturėsime, kur dėti. wink.gif Ir Sarmoje yra, ir Kristutėje.

Pries kelias dienas buvau Klp Akropolio Sarmoj, ilgai ziurinejaus ir uostinejaus kvepalus, bet Rochas nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
Na as irgi prisidesiu prie Rochas gerbeju. Man patiko tik vieninteliai Rochas kvepaliukai - Aquawoman - vasarai zinoma.... thumbup.gif
user posted image
O del asortimento...as parduotuvese bent Alytuje nerandu ne vienu doh.gif
Taigi radau kitu kanalu thumbup.gif
Ir dabar laukiu Rochas Lumiere bei Aquawoman wub.gif wub.gif wub.gif
Be to nesenai turejau Absolu, bet pardaviau, nes tai ne mano kvapas.
O jei del kitu Rochas kvepalu...galeciau gauti ir Rochas Byzance , ir Rochas Eau Sensuelle , ir Rochas Femme , ir Rochas Madame, ir Rochas Tocade....zodziu...tik gaila, kad ne visus kvapus galiu pauostyti doh.gif
o aklai pirkti nesinori.
user posted image
user posted image
user posted image

Be to teko nusipirkti Absolu ziauria kopija is vienos internetines parduotuves (tikrai neskelbsiu kokios). Pasirodo reikia buti apdairioms perkant senesnius, retus kvapus, nes daug kas bando padirbti. Na o antras kartas buvo sekmingas - gavau originalius Absolu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti