aLCHIMIE MAN-PATYS GERIAUSI KVEPALAI

QUOTE(v-i-k-a @ 2009 11 17, 14:30)
Aptikau idomu (bent jau man ) dalyka. Pasirodo Alchimie yra tryji koncentraciju. PP, EDP ir EDT. PP neuosciau bet zinojau kad yra, kaip supratau daugima is musu turi EDP o va kad yra dar ir EDT as nezinojau. Ir iskylo klausimas, gal kas turejo ar bent uoste EDT. Labai idomu koks kvapas.
kvapas tas pats.. tik koncentracija mažesnė, t.y laikys trumpesnį laiką...
EDP eau de parfum arba parfumuotas vanduo. Aromatinių dalių 15-25 %.
EDT eau de toilette arba tualetinis vanduo. Aromatinių dalių 10-20 %.
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 11 19, 13:18)
Atsimenu kai dar prieš kokius 10-12m parduodami buvo, uostinėjau... buvo kvapas tas pats.. o pirkdavau visada EDP , ilgiau laikosi jie. Labai gaila, kad nebegaminami jie. Net kežinau kokie kvepalai bent kiek panašesni į juos

Tuo laiku,kada jau Alchimie kvepalu musu parduotuvese jau nebuvo galima rasti,pardaveja man pasiule,kaip sio kvapo analoga ,Rochas Absolu. Zinoma,as ji nusipirkau,bet neradau juose jokio panasumo

QUOTE(coromandel @ 2009 11 21, 01:49)
Tuo laiku,kada jau Alchimie kvepalu musu parduotuvese jau nebuvo galima rasti,pardaveja man pasiule,kaip sio kvapo analoga ,Rochas Absolu. Zinoma,as ji nusipirkau,bet neradau juose jokio panasumo
Nors ji tikino mane,kad tai analogiski kvapai 

O prieš perkant nebuvo progos pauostyti?

QUOTE(agneseee @ 2009 11 21, 11:56)
O prieš perkant nebuvo progos pauostyti?
Mano nuomone, tai jie nė pro kur nepanašūs.
Apšvieskite mane, juk Rochas Aquawoman vis dar gaminami? Daugelis mamyčių sako, kad jie jau išimti iš prekybos. 

Ir as girdejau siuos gandus,bet kad ju dar daug kur yra[perfumit.lt,parfume.lt],gal jau atsargas kaupt

QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 11 21, 13:03)
Ir as girdejau siuos gandus,bet kad ju dar daug kur yra[perfumit.lt,parfume.lt],gal jau atsargas kaupt
?

Kai prisipirksim po to neturėsime, kur dėti.

QUOTE(agneseee @ 2009 11 21, 12:25)
Kai prisipirksim po to neturėsime, kur dėti.
Ir Sarmoje yra, ir Kristutėje. Na, gal čia tik gandai, kad jie išimti iš prekybos.

Sarmoje ir Kristianoje prekiaujama Rochas?

Čia kurioje ir kur?

QUOTE(agneseee @ 2009 11 21, 14:25)
Pries kelias dienas buvau Klp Akropolio Sarmoj, ilgai ziurinejaus ir uostinejaus kvepalus, bet Rochas nemaciau

Na as irgi prisidesiu prie Rochas gerbeju. Man patiko tik vieninteliai Rochas kvepaliukai - Aquawoman - vasarai zinoma....

O del asortimento...as parduotuvese bent Alytuje nerandu ne vienu
Taigi radau kitu kanalu
Ir dabar laukiu Rochas Lumiere bei Aquawoman
Be to nesenai turejau Absolu, bet pardaviau, nes tai ne mano kvapas.
O jei del kitu Rochas kvepalu...galeciau gauti ir Rochas Byzance , ir Rochas Eau Sensuelle , ir Rochas Femme , ir Rochas Madame, ir Rochas Tocade....zodziu...tik gaila, kad ne visus kvapus galiu pauostyti
o aklai pirkti nesinori.

.gif)
Be to teko nusipirkti Absolu ziauria kopija is vienos internetines parduotuves (tikrai neskelbsiu kokios). Pasirodo reikia buti apdairioms perkant senesnius, retus kvapus, nes daug kas bando padirbti. Na o antras kartas buvo sekmingas - gavau originalius Absolu

O del asortimento...as parduotuvese bent Alytuje nerandu ne vienu

Taigi radau kitu kanalu

Ir dabar laukiu Rochas Lumiere bei Aquawoman

Be to nesenai turejau Absolu, bet pardaviau, nes tai ne mano kvapas.
O jei del kitu Rochas kvepalu...galeciau gauti ir Rochas Byzance , ir Rochas Eau Sensuelle , ir Rochas Femme , ir Rochas Madame, ir Rochas Tocade....zodziu...tik gaila, kad ne visus kvapus galiu pauostyti

o aklai pirkti nesinori.

.gif)
Be to teko nusipirkti Absolu ziauria kopija is vienos internetines parduotuves (tikrai neskelbsiu kokios). Pasirodo reikia buti apdairioms perkant senesnius, retus kvapus, nes daug kas bando padirbti. Na o antras kartas buvo sekmingas - gavau originalius Absolu