nu cia tai jau kiekvienam savo, vienam be burbulu kitam be perlu dar kitam isvis tik kabliukai grazu
o kam ir be kabliuku
QUOTE(varlyte @ 2008 02 21, 23:13)
Aciu mergaites
, bet cia buvo pirmieji mano tokie burbulai
ir lipdziau juos atpjaudama beveik po 1cm nuo desros ir tada suvoliojau uztat ir gavosi tie sudurimai, turiu dar kitu burbulu ten tai be sudurimu 
supratau
varlyte niu grazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, kol neperskaiciau apie sudurimus, tai net nemaciau, spalvyte tokia silta
mieguti dar ziedukas grazutis toks
ir ant kaklo buvo verinukas dydo lygtais tai visai nieko toks spalvingas
ne nu man su atmintim tai.... reikia bilobiliaus
gal nesupainiojau vardu
mieguti dar ziedukas grazutis toks
ir ant kaklo buvo verinukas dydo lygtais tai visai nieko toks spalvingas
Oj, o man patinka, kaip varlyte varla vadina
. O auskaraiukuose, atrodo, tie burbulai ir be tu kitu pribambasu labai graziai atrodytu, tik kabliukai ir burbuliukai.
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 22, 15:36)
Labai graži apyrankė
MEDINILĖ aciukas
(bet jau kokias spalvas cia suminkiau tai
)
niu ir dar viena apyranke suveriau ir is likusiu dalelyciu, jau labai tokia pat buvo, bet cia biski kitokia, bet vistiek pasirodysiu
http://public.fotki....rankeruda2.html
niu ir dar viena apyranke suveriau ir is likusiu dalelyciu, jau labai tokia pat buvo, bet cia biski kitokia, bet vistiek pasirodysiu
http://public.fotki....rankeruda2.html
aurelija_ma labai grazu
o cia is to kur is rimi tas kur daug spalvu?
o cia is to kur is rimi tas kur daug spalvu?
varlyte aciukas
malonu girdeti gera zodeli, aga cia is to kur is rimi
sumaisiau kruva spalvu ir gavosi va kas
,
tik cia vis dar nelakuota, niekaip lako nenusiperku, patarkit kokiu dangteliu is tikru spalvu geriausiai pirkti
aisku jau buvo klausta muset simta sykiu bet gal labai nesupyksit kad vel klausiu
tik cia vis dar nelakuota, niekaip lako nenusiperku, patarkit kokiu dangteliu is tikru spalvu geriausiai pirkti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 22, 22:49)
aisku jau buvo klausta muset simta sykiu bet gal labai nesupyksit kad vel klausiu 
kiek pamenu, tai su juodu (mažas buteliukas) arba su raudonu (didesnis).
QUOTE(justess22 @ 2008 02 23, 00:13)
kiek pamenu, tai su juodu (mažas buteliukas) arba su raudonu (didesnis).
aciukas