Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Man trecia nuotrauka is ankstesniu ir va sita paskutine, labai grazi spalvyte. O ziedo neparodysi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morta_Morta: 20 vasario 2008 - 21:50
parodysiu ax.gif tik tai pirmas blynas ...žiedą darant ..
user posted image
Atsakyti
mieguti, labai gražiai gavos tik man spalvos kur ne tos kur turėjo būt gražesnės blush2.gif

o čia sau pasilipdžiau tik dabar reik sulaukt šiltų orų doh.gif
user posted image
Atsakyti
Oj, mergaites, kokios jus saunuoles.
Mieguti, galejai pasisteng tobulinant forma, aisku biggrin.gif
Dydo, labai faina, jauciu reliai daug ryskiau atrodo, nes nuotrauka tamsoka, vasara bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 21, 18:26)
Oj, mergaites, kokios jus saunuoles.
Mieguti, galejai pasisteng tobulinant forma, aisku  biggrin.gif
Dydo, labai faina, jauciu reliai daug ryskiau atrodo, nes nuotrauka tamsoka, vasara bus  thumbup.gif

pioneer.gif taip Morta_Morta aišku biggrin.gif ...šlifuoti ,šlifuoti ir dar kartą šlifuot (o dabar teisinsiuos hihihi.gif ,formos būtų tobulesnės,jei mažoji būtų kantresnė ,bet aš dar jį pašlifuosiu biggrin.gif )
Dydo ,labai spalvingas vėrinukas thumbup.gif
Atsakyti
Dydo labai grazus verinukas wub.gif
cia tokie karameliniai auskarai is fimo burbulu, kuriuos padariau labai senai rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlyte: 21 vasario 2008 - 20:31
varla gražūs saldainiukai thumbup.gif
Atsakyti
man irgi labai gražūs tie auskariukai bigsmile.gif
Atsakyti
o as pabusiu bjauria boba rolleyes.gif grazus ir man auskariukai varliuko...bet butu dar grazesni jei nesimatytu blynuku sudurimu rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 02 21, 22:10)
o as pabusiu bjauria boba rolleyes.gif grazus ir man auskariukai varliuko...bet butu dar grazesni jei nesimatytu blynuku sudurimu rolleyes.gif

drinks_cheers.gif , bet cia buvo pirmieji mano tokie burbulai tongue.gif ir lipdziau juos atpjaudama beveik po 1cm nuo desros ir tada suvoliojau uztat ir gavosi tie sudurimai, turiu dar kitu burbulu ten tai be sudurimu rolleyes.gif
Atsakyti
o man būtų gražu, jei tų fimo burbulų išvis nebūtų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 02 21, 21:14)
o man būtų gražu, jei tų fimo burbulų išvis nebūtų  hihihi.gif

ale bjauri kokia dry.gif hihihi.gif
Atsakyti