Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Melita. @ 2008 02 22, 20:02)
labai prasau jusu pagalbos. Visur internete ieskau, bet niekaip nerandu... va turiu keleta pavyzdeliu, iklesiu viena.

Gal kas galetu paaiskinti kokia technika ir kaip tai atlikta?

Aš manau, kad čia ne iš modelino, bent jau ne iš spalvoto... Sakyčiau, kad čia molis, dengtas glazūra. Bet gal ir klystu smile.gif

Aurelija_ma - labai gražios abi apyrankės. Kai žmogus talentingas, tai visai nesvarbu iš ko daro - vis tiek išeina labai gražiai. Šaunuolė!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga246: 23 vasario 2008 - 16:17
QUOTE(Melita. @ 2008 02 22, 21:02)
labai prasau jusu pagalbos. Visur internete ieskau, bet niekaip nerandu... va turiu keleta pavyzdeliu, iklesiu viena.

user posted image

Gal kas galetu paaiskinti kokia technika ir kaip tai atlikta?

aš manau, galima ir iš fimo taip padaryt 4u.gif dedi rudą sluoksnį ant viršaus baltą po to žydrą iškočioji, nupjauni kur reikia, kad sluoksniai išlystų apatiniai, o po to darai skylutes, griovelius kur nori 4u.gif
Atsakyti
nu bandysiu... nezinau kas iseis. dekui dydo 4u.gif
Atsakyti
zinau kas cia tokio labai smagi technika smile.gif butent is modelino padaryta smile.gif
vadinasi makume gane tongue.gif ar kazkaip panasiai ax.gif
si technika yra sugalvota japonu juvelyru metalui, isgauti ivairiaspalvi metalo rasta kai dedami ploni lakstai ivairaus metalo vienas ant kito, ispaudziamas rastas ir pjaustomi labai plonais sluoksniais is virsaus, puikiai sita technika modelinui tinka ir galima labai graziu dalyku isgauti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dydo @ 2008 02 23, 18:34)
aš manau, galima ir iš fimo taip padaryt  4u.gif dedi rudą sluoksnį ant viršaus baltą po to žydrą iškočioji, nupjauni kur reikia, kad sluoksniai išlystų apatiniai, o po to darai skylutes, griovelius kur nori  4u.gif

...O ispausta rasta galima rudais akriliniais dazais itrinti.
Atsakyti
ooo kokiu issamiu aprasymu gavau 4u.gif dekui labai labai
Atsakyti
Sveikutes, ikelsiu keleta savo savaitgaliniu lipdinuku biggrin.gif . Daugiau nuotraukyciu galit paziuret temelej. Butu gerai, jei papeiktumet. ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 25, 13:14)
Sveikutes, ikelsiu keleta savo savaitgaliniu lipdinuku  biggrin.gif . Daugiau nuotraukyciu galit paziuret  temelej. Butu gerai, jei papeiktumet.  ax.gif

norejau pagirt.......bet kad nori labiau papeikimu .....nu tai ir patylesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
niu Morta_Morta daba jau peiksiu lotuliukas.gif juokauju, ziuriu as i tuos pirmuosius, labai grazus, o cia atspaustas paveiksliukas (niu perkeltas, a kaip cia pavadinus) ar dekupazu atlikta, labai jau fainuoliski wub.gif tavo temelej viska isziurejau niugi thumbup.gif wub.gif oi man mokytis mokytis ir mokytis 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 25, 11:14)
Sveikutes, ikelsiu keleta savo savaitgaliniu lipdinuku  biggrin.gif . Daugiau nuotraukyciu galit paziuret  temelej. Butu gerai, jei papeiktumet.  ax.gif

Negaliu kritikuoti...nes nėra ką kritikuoti blink.gif Man labai labai gražu...ir šiaip visi tavo darbukai man labai patinka - atrandi originalių sprendimų thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, aciu visoms uz malonius zodzius. Dar pataisiau tuos "remelius", o tai ziuriu kreivoki nuotraukose smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 25, 21:37)
Sveikutes, aciu visoms uz malonius zodzius. Dar pataisiau tuos "remelius", o tai ziuriu kreivoki nuotraukose smile.gif.

Nu va, as jau norejau remelius ir ispeikti, bet jau nebespejau lotuliukas.gif
Atsakyti