Morta graziai dirbi
Uau kokių grožių pridėjot
Merginos, pagaliau persikėlė man paveiksliukas, nuo lazeriniospalvooto printerio, viskas tvarkoj, bet... kepant jis eilinį kartą deformavosi, tai teko vėl šlifuoti ir aišku viskas nusivalė. Jau nebežinau kur kišti i ką daryti
išlyginu atrodo idealiai, bet kai iškepa to idealumo nė gramo, šleiva kreiva iš visų pusių.
Beje vakar pabandžiau nušlifuoti kažkada padarytą pagrindą aukariukams iš ore stingstančio modelino. Kaip jis lengvai šlifuojasi
tik va lipdosi tai sunkiai ir terliojimosi daug
.
Tai ir žinok žmogus kas geriau fimas išsikraipantis, ir sunkaii šlifuojamas, bet įvairiaspalvis, ar ore stingstantis riboto kiekio spalvų sunkiai minkomas, bet lengvai šlifuojamas
Merginos, pagaliau persikėlė man paveiksliukas, nuo lazeriniospalvooto printerio, viskas tvarkoj, bet... kepant jis eilinį kartą deformavosi, tai teko vėl šlifuoti ir aišku viskas nusivalė. Jau nebežinau kur kišti i ką daryti
Beje vakar pabandžiau nušlifuoti kažkada padarytą pagrindą aukariukams iš ore stingstančio modelino. Kaip jis lengvai šlifuojasi
Tai ir žinok žmogus kas geriau fimas išsikraipantis, ir sunkaii šlifuojamas, bet įvairiaspalvis, ar ore stingstantis riboto kiekio spalvų sunkiai minkomas, bet lengvai šlifuojamas
Sveikos visos!
Ita, ką reiškia tavo parašas: pardavinėji servetkas ar jas pieši?
Morta, labai įdomūs auskariukai. Man tie raudoni labai
- tokie originalūs. Iš kokios vielos lankstei, jei ne paslaptis?
Kentaure, jei orkaitė dujinė, tai jos kaitinimo elementas būna apačioje ir u raidės pavidalo. Žinau, kad senose orkaitėse dėl to karštis pasiskirsto nevienodai. Gal dėl to deformuojas. Žmonės į tokias orkaites pridėda pytų ant dugno ir iš šonų, dar padeda indelį su vandeniu po kepiniu, kad vienodžiau keptų. Pabandyk, gal padės
Ita, ką reiškia tavo parašas: pardavinėji servetkas ar jas pieši?
Morta, labai įdomūs auskariukai. Man tie raudoni labai
Kentaure, jei orkaitė dujinė, tai jos kaitinimo elementas būna apačioje ir u raidės pavidalo. Žinau, kad senose orkaitėse dėl to karštis pasiskirsto nevienodai. Gal dėl to deformuojas. Žmonės į tokias orkaites pridėda pytų ant dugno ir iš šonų, dar padeda indelį su vandeniu po kepiniu, kad vienodžiau keptų. Pabandyk, gal padės
Smilga ačiū, o kokias plytas galima kišti? ar bet kokios tinka?
Kentaure, nu jeigu tai lygūs darbeliai susiraito, kai atvėsta, taigi tu juos, išėmus iš orkaitės, prispausk kuo nors
QUOTE(Kentaure @ 2008 02 26, 11:00)
šamotinės
šviežias
geras
atrodo kaip venecijos stiklo
atrodo kaip venecijos stiklo
nu šakės kaip gražu
QUOTE(kitty*** @ 2008 02 26, 11:19)
nu a ką tu daugiau sakysi
ačiū, Ita
Labai grazu
kokios spalvos