Įkraunama...
Įkraunama...

Thierry Mugler kūriniai

QUOTE(kazarniene @ 2008 04 16, 08:40)
o man sitas saldumas visai nepanasus i Angel. Aisku saldu, bet sokolado tikrai neuzuodziau, visiskai  g.gif

Sokolado gal maziau jauciu "Peony",bet "Rose"tai ryskiai,aisku su geliu priemaisom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2008 04 16, 18:29)
Nosiukai skirtingi  smile.gif  rose neuoscius as  smile.gif  tik violete, lily ir peony.

Man Angel visai nepatinka, labai jau ne mano kvapas.
Alien- galėčiau drąsiai įrašyti į nemėgstamiausių (čia švelniai sakant) sąrašą doh.gif

O šitie šiaip sudomino, miniukus mielai priglausčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 04 03, 17:15)
[B]
Kadangi esu Thierry Mugler kuriniu gerbeja,pratesiu si sarasa:

ALIEN EAU LUMINESCENTE 2008

Gavau situos bigsmile.gif Jie EDT,pradzioj pasirode,kad nelabai mano kvapas,bet dabar jau visai ir patinka,priskirciau prie gaivesniu,ir gerai laikosi.

Neteko uostyt Alien melynam buteliuke,bet is atsiliepimu supratau,kad kazkiek primena ta kvapa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 04 16, 21:14)
Man Angel visai nepatinka, labai jau ne mano kvapas.

O šitie šiaip sudomino, miniukus mielai priglausčiau smile.gif

Ir nusiviltum juos priglaudusi - visuose juose yra didelis kiekis Angel šokolado smile.gif
Atsakyti
O man Alien vienas megstamiausiu kvapu wub.gif , ir su nekantrumu laukiu naujuju Alien biggrin.gif
O tie geliniai Angel tai kaip kurie, visi turi gan stiproka gelini akorda, svelniausias ( mano nosiai) Angel le Lys su lelija, ten maziausiai angeliskumo, o stipriausias turbut tikrai rozinis g.gif
Atsakyti
Sudomino Linutelia uzrodyta Thierry Mugler naujiena Miroir des Secrets Thierry Mugler. O sudomino tuo, gad neberandau aprasyme sokolado, karameles, vaniles, O patys kvapai priskiriami Floral-Aldehyde.

Mirror Mirror Collection:
Through the Looking Glass ~ "The opulent and utterly feminine tuberose, lavish and decadent, flirts with a warm, very masculine, woody accord and aromatic accents of absinthe. Subtle notes of wintergreen make the tuberose flower smells almost metallic."

Mirror Image ~ "A lavish, nurturing floral fragrance melding Lily, Orange Blossom, and nurturing milky notes for extreme sophistication."

Mirror of Desires ~ "Provocative notes of warm, morning toast and sun-drenched skin become tasty partners with a sumptuous jasmine center. A unique overdose of usually minor accords."

Mirror of Secrets ~ "The masquerade unfolds when, for the first time in a fragrance, a natural aldehyde is used, revealing brilliant accents to the bitter-sweet blend of patchouli and musk."

Mirror of Vanities (shown) ~ "Bubbly citrus accords enliven and mingle with the warm, subtle bitterness of cinchona bark and vetiver, heightened by the black intensity of licorice."

user posted image

saltiniai:
http://nowsmellthis....19/3300936.html
http://www.fragranti...crets-2369.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazarniene: 23 balandžio 2008 - 11:04
Man Alien irgi megstamiausias kvapas wub.gif bet kai pirma karta pasikvepinusi atejau pas mama: - ji pasake, kad mano rubai atsiduoda pelesiu doh.gif doh.gif sutinku, kad tai netradicinis kvapas, bet man jis vistiek pats pats thumbup.gif
Atsakyti
Taigi uosčiau naujieną - Muglerio Alien Eau Luminescente. Ką čia pasakyt... Na lengvesnė, saldesnė Alieno versija. Mano nosiai anas Alien - šaltas, labai savitas jazmino kvapas su saldžiom ambros ir medžio natom bazėj. O šitas kompotiškesnis (lyg kažkokio valgomo citruso yra), lengvesnis, bazė ne tokia sodri. Bet ganėtinai panašus. Turėtų turėt paklausą, manau.

user posted image
Atsakyti
Šiandien ir aš uosčiau naująjį Alien - visai neblogas variantas toms, kurioms norisi lengvesnės Alien versijos. Išties kompotas, bet malonus nosiai (patiko labiau nei Alien, nes "mugleriškumo" mažiau).

Labiausiai patiko A-Men Pure Coffee rolleyes.gif Daug sodrios juodos kavos, kuri labai įdomiai skleidžiasi ant riešo. Iš šių kvepalų išėmus "mugleriškumą" būtų tobulas kvapas smile.gif
Atsakyti
man kaip sakoma nuo neapykantos i meile pavirto Angeliukas wub.gif . tik laukia jis saltesnio oro, nes vasara man jis per saldus.
Atsakyti
Iki šiol mano pažintis su Angel'ais apsiribojo tik testerio papurškimu ant popierėlio parduotuvėje. Ir to užtekdavo. Kvapas mane vydavo kuo toliau nuo savęs doh.gif. Bet išbandžiusi juos ant odos likau maloniai nustebint. Mėgstu saldžius, gilus kvapus. Pirmosios natos man buvo ganėtinai per saldžios. Bet po kokios valandos kvapas pasidarė toks maloniai minkštas ir šiltas. Taigi turbūt ne iš pirmo pabandymo, bet po ilgesnio testavimo stosiu ne Angel'ų nekentėjų, bet gerbėjų pusėn. Beje, kvepalai laiko tikrai ilgai. Ant rankos pasipurškiau vakar apie 11 val. vakare, o šiandien 9-tą dar tikrai užuodžiu. Smagu rolleyes.gif

----------------
redaguota moderatoriaus: ištrinta citata ne į temą
(ištrinta foto, kuri buvo iš ebėjaus ir jos nebematyt, kartu su prierašu, kad jau gavau siuntinuką)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 spalio 2009 - 22:16
Turejau,na ir turiu,Angelo kondicionieriu plaukams ir sampuna.Svaigau nuo to kvapo wub.gif Galu,gale leidau sau nusipirkti ir EDP.Na ir ka jus manot?Kvapas toks prie kurio buvau ipratus,pasijaucia gal tik po valandos.O is pat pradziu,nors ir pasipurskiu visai nedaug,visiskai kitoks,net kvepuot neturiu kuo doh.gif Taip,tai kvepinuos pries iseidama i darba,o siais,specialiai anksciau,kad kaimynu nenudusinciau biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti