Įkraunama...
Įkraunama...

Thierry Mugler kūriniai

į temą:

Kiek teko pauostyti Muglier kvapų, mano nosiai tikrai išskirtinis, vertas pagarbos tėra pradinis Angel ax.gif nors jis man labai akivaizdžiai per stiprus savo konditeriškumu, tačiau tikrai įsimintinas. O visa kita- jau smulki žuvelė, tik eiliniai parfumiukai. Kaip ir dera, pabrėžiu, kad tai tik mano asmeninė nuomonė ir pomidorus prašom pasilaikyti šaldytuvuose tongue.gif

---------------
Redaguota moderatoriaus: ištrinta citata ne į temą
. (71 postas)
tai gal tiek vienas iiiiiilgas pšikas, po kurio belieka tik pusė buteliuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 spalio 2009 - 22:22
Paukšti, visiškai su tavimi sutinku (taupau pAmidorus tongue.gif), su viena išlyga - kalbant tik apie moteriškus kvapus. Vyriškus kada nors dar pauostysiu, gal ten kas verto dėmesiaus yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 11 25, 13:43)
Vyriškus kada nors dar pauostysiu, gal ten kas verto dėmesiaus yra  smile.gif

Pure Coffee tikrai verta pauostyti rolleyes.gif
Atsakyti
O man Alien taip pat isskirtiniai. Pure Coffee neuoscius.
Atsakyti
Man Alien labai sintetiniai
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 25, 11:33)
user posted image

Thierry Mugler pirmieji kvepalai "Angel" buvo sukurti tik 1992 metais, tačiau šie kvepalai jau įtraukti į klasikinių ar "būtina pauostyti" kvepalų sąrašus. Sugriovę visus stereotipus apie kvepalus "Angel" tapo kvepalais, kuriuos arba dievini, arba jų neapkenti, tačiau abejingas tikrai nelieki...

Thierry Mugler kvepalų sąrašas nėra įspūdingas, tačiau visi kvepalai turi bendrą "muglerinadą" - skiriamąjį bruožą, kurį galima užuosti visuose kvepaluose

Dievinu Thierry Mugler'i uz jo darba thumbup.gif 4u.gif

Budama 12'os metu gavau dovanu pirmuosius savo kvepalus "Angel" ir nuo to laiko dieviskesnio kvapo neradau thumbup.gif Jau 10 metu nebuvo nei vienos dienos, kad netureciau bent vieneriu kvepalu is jo linijos (deja, kvepinuosi ne kiekviena diena, nes kvapas labai stipriai laikosi, tai ir kvepintis l. retai reikia).

Turiu arba turejus siuos kvepaliukus:

Angel 1992 Women

Innocent 1998 Women ("Angel Innocent" iki 2004)

Alien 2005 Women (Pirmieji Mugler kvepalai, nesusiję su "Angel")

Innocent Secret 2006 Women

Labai noriu isigyti siuos:

Mugler Cologne 2001 Unisex

Angel Garden of Stars 2005-06 Women (Gėlinės "Angel" versijos (peony, violet, lily, and rose))

Mugler Cologne Summer Flash 2006 Unisex (Limited-edition)

Innocent Summer Flash 2006 Women (Limited-edition)

Eau de Star 2007 Women

Labiausiai noreciau pabandyti UNISEX wub.gif

O siaip toms,kurios megsta Thierry Mugler'io kvepaliukus, turetu patikti lancome hypnosis (tai vieninteliai mano isdavikai kvepalai, kuriuos taip pat pamegau, kaip ir Angel blush-anim-cl.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elektraaa: 02 gruodžio 2008 - 11:07
QUOTE(Elektraaa @ 2008 12 02, 11:06)
Jau 10 metu nebuvo nei vienos dienos, kad netureciau bent vieneriu kvepalu is jo linijos (deja, kvepinuosi ne kiekviena diena, nes kvapas labai stipriai laikosi, tai ir kvepintis l. retai reikia).

Kažkodėl man visi kvepalai, net ir Angel, prausiantis dingsta nuo odos g.gif
Atsakyti
O gal Elektraa viršutinius rūbus, o ne odą kvėpina rolleyes.gif Juk neskalbiam kasdien nei paltu, nei šaliku, nei storu megztiniu. O i rubus Muglerio kvapai įsikimba kaip reikiant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 12 03, 18:06)
O gal Elektraa viršutinius rūbus, o ne odą kvėpina rolleyes.gif Juk neskalbiam kasdien nei paltu, nei šaliku, nei storu megztiniu. O i rubus Muglerio kvapai įsikimba kaip reikiant biggrin.gif

drinks_cheers.gif Angel buvo mano favoritai keleta metu. dabar juos iskeiciau i Kenzo amour. bet sekantis pirkinukas bus arba Angel vel arba Alien oranzinis wub.gif
Atsakyti
as ir kazkada turejau angel, tai dabar paskaicius sia tema ziauriai vel ju uzsimaniau. Is tikro aplininkiniai i juos reaguoja. Dazniausiai moterims nelabai patiko, o vyrams tai labai lotuliukas.gif
Atsakyti
Dievinu Angel ir Innocent. Karjerą pradėjau nuo Innocento, kvėpinausi gerą pusmetį, paskui perėjau prie Angel, kvepėjau jais metus. O tada pasileidau į kitų kvapų paieškas, kurios truko maždaug pusantrų metų, bet nieko TOKIO neradau, tai šeštadienį nusipirkau Innocent. Angel kažkaip nesinorėjo dar, bet manau, kai išnaudosiu Innocentus, pirksiu Angel. Esu rūkanti, tai šie kvapai labiausiai man dera. Ir MB labai mėgsta kai aš kvepiu tais Innocentais.
Uosčiau Allien - nesužavėjo visiškai schmoll.gif O vat eu de star - patiko, net galvojau ką imti, ar šituos ar innocent, tai pasirinkimą nulėmė, kad innocento buvo PPV, o vat Eu de star - tik PTV.
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2008 12 17, 21:42)
drinks_cheers.gif Angel buvo mano favoritai keleta metu. dabar juos iskeiciau i Kenzo amour. bet sekantis pirkinukas bus arba Angel vel arba Alien oranzinis  wub.gif

o kas cia per oranzinis alien.... g.gif ? alien mano vienas is mylimu kvepalu....bet oranziniu nemaciau.... g.gif

pagooglinau i radau....naujas alien flankeris... bigsmile.gif nu dabar kaip uzsireikejo....net miegoti nebegaliu.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 24 gruodžio 2008 - 07:45