Siaip cia per 5 menesi tiek ir priaugau..
manau, kad nera esme, kiek kg priaugi. labai svarbu jausti ko nori vaikelis, ir kaip jautiesi pati
per piraji nestuma sau leidau valgyti viska. bet taip nevalgiau mesos, dabar mano vyresnele valgo isskirtini maista ir nevalgo mesos
o su antru nestumu labai laikiausi dietu, ir save ribojau, o mazele valgo viska is eiles ir daug
zodziu nera esme, kiek kg, ir rekia ant taves sesele ar ne. svarbu kaip pati jautiesi
per piraji nestuma sau leidau valgyti viska. bet taip nevalgiau mesos, dabar mano vyresnele valgo isskirtini maista ir nevalgo mesos
zodziu nera esme, kiek kg, ir rekia ant taves sesele ar ne. svarbu kaip pati jautiesi
Mum 36 savaites, +10 kg.siap nei veidas,nei kitos vietos nepadidejo...tik pilvuzas jau toookis nemazas
As per pirmas 12 savaiciu priaugau +2 kg, o dabar mums jau 14 su virsum ir svoris sustojo. Nebeliko jokiu ypatingu valgymo noru, Lialis turbut mamytes riebaliukais maitinas
Mums 27 savaiteles,o jau turim 12kg
ir puse svorio , atrodo ,ant slaunu uzsidejo
QUOTE(manx @ 2008 05 24, 13:29)
O as jau jauciu apie 15 priaugau. Su pirmuoju buvo apie +20, jei pamenu teisingai. Is pradziu mano daktariuke sake, kad jokiu normu nera, tipo kiek priaugsi tiek, bet kai tarp apsilankymu uzdejau atrodo +4 tai truputi sunerimo. Slaunys pastorejo gerokai, bet jau ir ant veido matosi.
sveikos nestukes, man 38 savaites, dabar svoris 56 kg, per savaite numeciau 4 kg , jauciu kad sesija univere savo daro......nors ir kas dien i macdonalda einu ir sokoladinius koktelius geriu......
QUOTE(JulieTa @ 2008 05 23, 21:31)
manau, kad nera esme, kiek kg priaugi. labai svarbu jausti ko nori vaikelis, ir kaip jautiesi pati
o su antru nestumu labai laikiausi dietu, ir save ribojau, o mazele valgo viska is eiles ir daug
Ant manes daktare pabumba, kad priaugu, bet kad as nelabai matau ant ko jie dedasi, nes vizualiai tai tik pilviukas atsikiso, na gal kiek ant slaunu, bet tai neisvengiama. Jauciuosi gerai, tai ir nesuku sau galvos, nors jos tie uzmetimai, tai
Man prasideda trecias trimestras ir as sveriu 65kg, o pries sveriau 57kg, pivukas nemazas, bet manau pagrinde i slaunis, uzpakaliuka ir krutine visi kg pasiskirste... kazi kiek dar ju prisides, man tai kaip ir uztektu
na o as 8kg turiu sukaupus,bet atrodo viska ant slaunu ir uzpakaliuko,o va pilvukas tai tikrai mazas atrodo,nieks netiki kai pasakau,kad mums jau 8 menesiukai,tai ir nesuprantu,kodel cia taip yra
As kolkas dar nieko nepriaugau, svoris svyruoja 1 kg, kaip ir pries nestuma. Aisku, mums dar tik 15 savaiciu
taip kad viskas pries akis
Siaip tai gerai jauciuosiu, nepykina, tik skonio pojutis, ir norai pasikeite. Pirma tai buvau tikra smalize, ko dabar nepasakyciau, uz tat bulviniu patiekalu neatsisakau
Siaip tai gerai jauciuosiu, nepykina, tik skonio pojutis, ir norai pasikeite. Pirma tai buvau tikra smalize, ko dabar nepasakyciau, uz tat bulviniu patiekalu neatsisakau
mums 36 sav ir priaugom 13 kg