Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(nakvisa @ 2008 05 22, 15:02)
mums 38 savaites turiu pliuso 25 kg... blush2.gif

nakvisa, mum beveik ta pacia diena gimdyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 05 27, 16:41)
nakvisa, mum beveik ta pacia diena gimdyti wink.gif

gaila,ne ten pat... biggrin.gif sklandaus tau gimdymo... mirksiukas.gif
Papildyta:
net liniuotes vienodos... lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi mergaites, skaudi tema. mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Mum 38 savaiteles. Turim +17kg blink.gif
Atsakyti
Jus mamytes dziaukites, nes man, tai isvis sakes, nes svoris pats auga, o dar liko 2 men. su trupuciu, varge varge - jau turim 24 kg (29 sav.) doh.gif g.gif blink.gif .
Kas svarbiausia esu sveika,cukraus kiekis kraujyje zemas - kaskokia anomalija, bet labai myliu savo maziuke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2008 05 28, 10:23)
Jus mamytes dziaukites, nes man, tai isvis sakes, nes svoris pats auga, o  dar liko 2 men. su trupuciu, varge varge - jau turim 24 kg (29 sav.)  doh.gif  g.gif  blink.gif .
Kas svarbiausia esu sveika,cukraus kiekis kraujyje zemas - kaskokia anomalija, bet labai myliu savo maziuke  wub.gif

o tu pati ar is stambiuju esi...?
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 05 28, 14:06)
o tu pati ar is stambiuju esi...?

Kiap cia pasakius - normali pries nestuma buvau 60 kg sveriau, o ugis 1,70 m., dabar jau 84 kg sveriu, o dar daug laiko, tad ir sakau, kad tegu tos dziaugiasi, kuriom jau nestumo galas, nes nebus to didelio svorio augimo, kuris man dar pries akis nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
Mums 35 savaites, priaugau 11kg 4u.gif
Atsakyti
man 32 savaitės, priaugau 8 kg. nors labai tikėjausi per 10 kg neperlipti, nes prieš nėštumą 98 svėriau, bet atrodo nepavyks. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2008 05 28, 19:06)
Kiap cia pasakius - normali pries nestuma buvau 60 kg sveriau, o ugis 1,70 m., dabar jau 84 kg sveriu, o dar daug laiko, tad ir sakau, kad tegu tos dziaugiasi, kuriom jau nestumo galas, nes nebus to didelio svorio augimo, kuris man dar pries akis  nestuke.gif  doh.gif

tai nestambi...as pries nestuma netgi per plona buvau...55kg,o dabar 81kg jau...nugara vos atlaiko...kartai atrodo sulusiu... biggrin.gif apie kojas isvis nesneku... schmoll.gif ramina tik ta mintis,kad jau nebe dag liko...o tos kur per visa nestuma priauga po 9 kg ir skundziasi man juokas ima...as 4-tame nestumo men tiek priaugau... lotuliukas.gif
Atsakyti
mum 36sav turiu 11kg tikiuosi neperlispiu15. ax.gif
Atsakyti
nepatinka ir man mano svoris, schmoll.gif nes maniau, kad per visa nestuke.gif neperkopsiu 20kg, bet doh.gif mums db jau 37sav, o turim +23kg doh.gif neisivaizduoju kaip reikes ju nusikratyt g.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 05 29, 12:51)
tai nestambi...as pries nestuma netgi per plona buvau...55kg,o dabar 81kg jau...nugara vos atlaiko...kartai atrodo sulusiu... biggrin.gif apie kojas isvis nesneku... schmoll.gif ramina tik ta mintis,kad jau nebe dag liko...o tos kur per visa nestuma priauga po 9 kg ir skundziasi man juokas ima...as 4-tame nestumo men tiek priaugau... lotuliukas.gif

Man ir labai daznai buna, kad atrodo nugara plis doh.gif , o kai reikia pritupti, tai isvis net siaubas ima - taip stipriai suskausta koju (kelieniu), sanarius, isprotet galima. Dziugu uz tave, kad jau arti ta didzioji diena mirksiukas.gif thumbup.gif 4u.gif , as ir jos begalo laukiu, nors ir bijausi, nes su kiek ginekologiu konsultavausi, tai visos mano lelytei apie 5 kg prognozuoja doh.gif - jau matau kaip gimdysiu blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti