Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(perastra @ 2008 05 03, 19:09)
Jei tikrai prisiziuri, o svoris auga - manau tikrai del to neverta pergyventi, po gimdymo toks svoris lengvai nukris.  biggrin.gif
*****,mergaites,as tikrai prisiziuriu,valgau normaliai,vyras dar vis burbena,kad valgau kaip ant juoko.O situacija tokia,kad mum 11sav o svorio priaugta 7kg verysad.gif Is mano liemens liko tik prisiminimas. Pilvas toks,kaip pas mano drauge 5am menesi.Iki nestumo svoris 49kg buvo...Gydytojai pasiguodziu,bet ji aiskina mol todel,kad dvyniai...Zodziu as cia begemociausias begemotas blush2.gif
cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2008 05 30, 13:13)
*****,mergaites,as tikrai prisiziuriu,valgau normaliai,vyras dar vis burbena,kad valgau kaip ant  juoko.O situacija tokia,kad mum 11sav o svorio priaugta 7kg verysad.gif Is mano liemens liko tik prisiminimas. Pilvas toks,kaip pas mano drauge 5am menesi.Iki nestumo svoris 49kg buvo...Gydytojai pasiguodziu,bet ji aiskina mol todel,kad dvyniai...Zodziu as cia begemociausias begemotas blush2.gif
cray.gif

as iki 12 savaiciu priaugau lygtais 3 kg, o vat jau 2 savaites vietoj stoviu, o svoris nustojo taip baisiai augt kai nebeliko ypatingojo 'kazko noriu skanaus, bet nezinau ko noriu' lotuliukas.gif
Atsakyti
<emigrante>,3kg tai cia mazmozis lyginant su mano prieaugiu blush2.gif .As irgi viliuosi,kad apstosiu augt i visas puses unsure.gif zaibisku greiciu ax.gif
Atsakyti
hmmm, o as jau priaugau beveik 12 kg, dar 2 menesiukai liko, nezinau, kas bus doh.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2008 05 30, 10:17)
Man ir labai daznai buna, kad atrodo nugara plis  doh.gif , o kai reikia pritupti, tai isvis net siaubas ima - taip stipriai suskausta koju (kelieniu), sanarius, isprotet galima. Dziugu uz tave, kad jau arti ta didzioji diena  mirksiukas.gif  thumbup.gif  4u.gif , as ir jos begalo laukiu, nors ir bijausi, nes su kiek ginekologiu konsultavausi, tai visos mano lelytei apie 5 kg prognozuoja  doh.gif - jau matau kaip gimdysiu blink.gif  lotuliukas.gif

as tai netupineju labai,bet va kartais kai pasilenkt reikia tai špagatom... lotuliukas.gif man irgi didzke prognuozuoja,baisu truputeli... blush2.gif ziuresim kaip cia bus... ax.gif o po gimdymo nepergyvenk tikrai numesi maziausiai 5kg.... lotuliukas.gif (tiek kiek tavo lelyte sveria ) nu ir + - ,kiek vandens nešiojai.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 05 30, 23:22)
as tai netupineju labai,bet va kartais kai pasilenkt reikia tai špagatom... lotuliukas.gif man irgi didzke prognuozuoja,baisu truputeli... blush2.gif ziuresim kaip cia bus... ax.gif o po gimdymo nepergyvenk tikrai numesi maziausiai 5kg.... lotuliukas.gif (tiek kiek tavo lelyte sveria ) nu ir + - ,kiek vandens nešiojai.... mirksiukas.gif

tikrai daugiau numesit mirksiukas.gif

Suskaičiuoti paprasta:
1. Nėštumo pradžioje organizmas strategiškai sukaupia apie 1-1,5 kg riebalų atsargų pilvuko srityje – tai papildoma augančio vaisiaus apsauga;
2. Vaisiaus vandenys sveria apie 1 kg;
3. Optimalus kūdikio svoris prieš gimimą – 3,5 kg;
4. Placentos svoris 0,5-0,7 kg;
5. Krūtų, gimdos bei kraujotakos padidėjimas – iki 2 kg.

Vadinasi, normalu, jei priaugsite 8-10 kg.
Atsakyti
QUOTE(Snape Lape @ 2008 05 31, 12:41)
tikrai daugiau numesit  mirksiukas.gif

Suskaičiuoti paprasta:
1. Nėštumo pradžioje organizmas strategiškai sukaupia apie 1-1,5 kg riebalų atsargų pilvuko srityje – tai papildoma augančio vaisiaus apsauga;
2. Vaisiaus vandenys sveria apie 1 kg;
3. Optimalus kūdikio svoris prieš gimimą – 3,5 kg;
4. Placentos svoris 0,5-0,7 kg;
5. Krūtų, gimdos bei kraujotakos padidėjimas – iki 2 kg.

Vadinasi, normalu, jei priaugsite 8-10 kg.

geras... o as net nezinojau... ax.gif vadinasi ner cia ko bijot... lotuliukas.gif
Atsakyti
gaila tu nestukiu, kurios po 20-30kg priauga unsure.gif labai nelengvas nesiojimas turetu buti..
skaiciau, kad normalu 10-12kg
Atsakyti
as laukiuosi dvynuku lotuliukas.gif bet svoris kol kas nlb auga,gal laiko neperdaugiausia,15sav.turiu tik1kg uzsiauginus smile.gif na,bet jauciu,kai prasides intensivesnis lelyciu augimas, uz kokio menesiuko kai pradesiu rinkt tuos kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NONsposata @ 2008 06 02, 10:51)
gaila tu nestukiu, kurios po 20-30kg priauga unsure.gif  labai nelengvas nesiojimas turetu buti..
skaiciau, kad normalu 10-12kg

na nelengva,bet juk ne per viena diena užauga tiek kg,palaipsniui...tai va...poto pripranti ir tiek... ax.gif juk ne amžiams,keletai menesių del savo lialkos ir pakentet galima... ax.gif aisku nelabai suprantu is kur tiek svorio...atrodo nevalgau slamzto tik sveika,namie gaminta maistą.sportuoju:daug vaikštau,turiu gimnastikos kamuolį,kol leido vis eidavau į vandens aerobikos uzsiemimus nesciosioms ir namie atrodo daug judu,nauji namuciai,tai darbo visada atrandu... g.gif na bet jei jau taip yra,vadinasi taip reikia... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 05 31, 01:22)

Na uz mus abi tikiuosi lengvo gimdymo lotuliukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif Sekmes tau ir tavo leliukui ateinant i pasauli 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 03 birželio 2008 - 08:25
QUOTE(zazuna @ 2008 06 03, 07:24)
Na uz mus abi tikiuosi lengvo gimdymo  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif  4u.gif Sekmes tau ir tavo leliukui ateinant i pasauli  4u.gif  wub.gif

aciu tau irgi sekmes... 4u.gif
Atsakyti