o as jau turiu +4kg
ir atrodau kaip 5men nescia
o aš va - dabar 19-ta savaitė, bet jau turiu +4,5 kg...
taip noriu neperžengt + 10...
bet jaučiu kad nepavyks, nes gi paskutiniais mėnesiais nemažai priauga...
Man iki 15 sav. svyruodavo + 1 - 2 kg., o dabar man 19 sav. stabiliai laikosi + 2 kg.
nors tiesa pasakius as stengiuos reguliuot maista
nevalgau visko is eiles, nes tikrai issipusciau kaip balionas
Mums 36 savaite ir turiu jau +11 kg
Mums 16 savaičių ir kažkiek ten dienų
kol kas 0 kg
buvo 2 kg prilipę po vizito pas mamą į svečius savaitgalį, bet vėliau intensyviau pavaikščiojau ir dingo, vėliau buvo 1 kg prilipęs, bet dingo kaip į vandenį. bet manau, kad tai natūralu, kadangi kukulis nė pažiūrėt nenori į bulvių pusę, nei į tortų ar bandelių - retkarčiais seniems geriems laikams prisiminti suvalgau šokoladinį saldainį ir tiek žinių. be to, negaliu valgyti vėliau nei po 19 val., nes stoja skrandis, taip kad vakare geriu vandenį
Sveikutes
,na nezinau,kaip jums taip pavyksta,priaugti iki 10 kg,arba net juokingai nieko nepriaugti
,as jau priaugau 19kg
,ir aisku dar nepabaiga,tikrai nevalgau daug,neuzkandziauju,bet augu,kaip ant mieliu
Nezinau,gal man itakos turejo tai,kad iki 3 menesiu gyvenau uzsieni,o po to persikeliau i LT,gal maistas keitesi,oras,nezinau,taciau,dabar juokiuosiu is tu kur sako,kad nescia budama galiu pasilepinti ir valgyti ka noriu,deja,nuo pat pradziu skaiciuoju kiekviena kasni,o kebebus,picas ir pieniskus ledus,sapnuoju naktim
labbukas, mums jau 21 sav ir mes priaugom 3,5kg
QUOTE(Sarute @ 2008 06 13, 14:03)
o aš va - dabar 19-ta savaitė, bet jau turiu +4,5 kg...
bet jaučiu kad nepavyks, nes gi paskutiniais mėnesiais nemažai priauga... 
pavyks
Sveikos. mums jau 37-ios savaites, priaugau 17 kg ir dabar sveriu 65 kg. 17 kg skamba jau baisokai, bet 65 kg - lyg ir normalu. gydytoja i mano nerima, kad priaugau tiek daug svorio, nereaguoja ir vis dar vadina mane ziogu
. net minties per visa nestuma nebuvo apie maisto ribojima, nes puikiai pazistu savo kuna ir zinau, kad tie kilogramai - labai laikinas reiskinys, o gal tiesiog neturejau valios sau pasakyti NE sokoladui, tortams, ledams ir pan.
iki nestumo saldumynu beveik visai nevalgydavau, tad per siuos menesius turbut atsivalgiau keliems metams i prieki.
mums jau 34 sav
,o priaugom tik 3 kg
,sako viska vaikiukas susirenka,maisto neriboju,tik saldumynai netraukia,gal tame pliusas ir yra.