Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

o as jau turiu +4kg blink.gif doh.gif ir atrodau kaip 5men nescia doh.gif
Atsakyti
Dabar 37-ta sav. ir +13,5 kg , daugiau nenoriu nes ir taip jau 102,5 kg sveriu doh.gif sunku nesioti toki svori savo nestorom kojytem ax.gif
Atsakyti
o aš va - dabar 19-ta savaitė, bet jau turiu +4,5 kg... blush2.gif
taip noriu neperžengt + 10... blush2.gif bet jaučiu kad nepavyks, nes gi paskutiniais mėnesiais nemažai priauga... doh.gif
Atsakyti
Man iki 15 sav. svyruodavo + 1 - 2 kg., o dabar man 19 sav. stabiliai laikosi + 2 kg. ax.gif nors tiesa pasakius as stengiuos reguliuot maista blush2.gif nevalgau visko is eiles, nes tikrai issipusciau kaip balionas doh.gif
Atsakyti
Mums 36 savaite ir turiu jau +11 kg ax.gif
Atsakyti
Mums 16 savaičių ir kažkiek ten dienų hihihi.gif kol kas 0 kg karsta.gif buvo 2 kg prilipę po vizito pas mamą į svečius savaitgalį, bet vėliau intensyviau pavaikščiojau ir dingo, vėliau buvo 1 kg prilipęs, bet dingo kaip į vandenį. bet manau, kad tai natūralu, kadangi kukulis nė pažiūrėt nenori į bulvių pusę, nei į tortų ar bandelių - retkarčiais seniems geriems laikams prisiminti suvalgau šokoladinį saldainį ir tiek žinių. be to, negaliu valgyti vėliau nei po 19 val., nes stoja skrandis, taip kad vakare geriu vandenį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ,na nezinau,kaip jums taip pavyksta,priaugti iki 10 kg,arba net juokingai nieko nepriaugti g.gif ,as jau priaugau 19kg blush2.gif ,ir aisku dar nepabaiga,tikrai nevalgau daug,neuzkandziauju,bet augu,kaip ant mieliu nestuke.gif nestuke.gif Nezinau,gal man itakos turejo tai,kad iki 3 menesiu gyvenau uzsieni,o po to persikeliau i LT,gal maistas keitesi,oras,nezinau,taciau,dabar juokiuosiu is tu kur sako,kad nescia budama galiu pasilepinti ir valgyti ka noriu,deja,nuo pat pradziu skaiciuoju kiekviena kasni,o kebebus,picas ir pieniskus ledus,sapnuoju naktim doh.gif
Atsakyti
labbukas, mums jau 21 sav ir mes priaugom 3,5kg nestuke.gif
Atsakyti
sveiki mums 37 savaite priaugom + 10 kg nestuke.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sarute @ 2008 06 13, 14:03)
o aš va - dabar 19-ta savaitė, bet jau turiu +4,5 kg...  blush2.gif
taip noriu neperžengt + 10...  blush2.gif  bet jaučiu kad nepavyks, nes gi paskutiniais mėnesiais nemažai priauga...  doh.gif

pavyks 4u.gif jei nepamirsi rinktis naudingo maisto sau ir mazyliui, judeti kiek leis savijauta (apsipirkimai mazyliui atima daug laiko, pinigu ir kcal)....priaugau as 10kg ir nesiruosiu ne vieno daugiau biggrin.gif naudojuos, kad vasara, karsta-darzoves, vanduo, skrandi spaudzia maziukas, o stai pradzioj kg akyse augo, bet valgiau visoki s.... plius vertinga maista, dabar liko tik didesne naudingo maisto porcija ir sustojes augt svoris rolleyes.gif taip ir laikos +10kg jau pora men. ir tiek zadu islaikyt (galvos sau nesuksiu, jei dar +1kg per vestuves priaugsiu pries pat gimdyma) cool.gif biggrin.gif kurioms auga svoris ir nezinot is kur paskaiciuokit kalorijas, pridekit maziukui kiek ju reikia (reiket pradeda po nestumo vidurio kasdien prie jusu svoriui palaikyt kcal kiekio +apie 300kcal maziukui), turinciom antsvori ir nenorinciom per daug dar issiplest uztenka valgyt kiek ir pries nestuma, bet labai svarbu subalansuota mityba 4u.gif nes nenaturalus vit.nepakeis svieziu darzoviu, liesu pieno produktu, mesytes rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. mums jau 37-ios savaites, priaugau 17 kg ir dabar sveriu 65 kg. 17 kg skamba jau baisokai, bet 65 kg - lyg ir normalu. gydytoja i mano nerima, kad priaugau tiek daug svorio, nereaguoja ir vis dar vadina mane ziogu biggrin.gif . net minties per visa nestuma nebuvo apie maisto ribojima, nes puikiai pazistu savo kuna ir zinau, kad tie kilogramai - labai laikinas reiskinys, o gal tiesiog neturejau valios sau pasakyti NE sokoladui, tortams, ledams ir pan. smile.gif iki nestumo saldumynu beveik visai nevalgydavau, tad per siuos menesius turbut atsivalgiau keliems metams i prieki.
Atsakyti
mums jau 34 sav nestuke.gif ,o priaugom tik 3 kg g.gif ,sako viska vaikiukas susirenka,maisto neriboju,tik saldumynai netraukia,gal tame pliusas ir yra.
Atsakyti