Įkraunama...
Įkraunama...

Magnolijos medis

Va, dabar kaip atrodo mano magnolijos:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2010 08 13, 19:43)

Vujei, kaip grazu wub.gif Ta balta tai pasaka bigsmile.gif Manosios tai ziedai panasus i tavojo krumo ziedus.. O pas tave is zemes islenda vienas kamienas, tik po to issisakoja ar kaip?
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Pirkau Lenkijoj (beja, labai nedidelės ten magnolijų kainos blush2.gif ) jau suformuotus medelius ir krūmelius. Medelių buvo po vieną stiebą, o krūminės - iš karto iš žemės 3 šakos. Po to išaugo dar keletas. Bet pagrindinis šakojimasis eina virš žemės.
medelis vieną šakutę augina labai žemai. Gal reikėtų nugenėti ją, kad būtų iš apačios vienas stiebas, bet... gaila. Šiais metais būtent ta šakutė buvo vienų žiedų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2010 08 13, 20:43)

Gražios magnolijos ir tikrai dera augaliukai prie jų thumbup.gif
Atsakyti
laaaaaaaabai gražūs jūsų augalėliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 12, 20:30)
Taip, kiek laiko jau auginu,  nei ligos, nei amarai jos nepuola  rolleyes.gif

O maniškei Magnolijai kažkoks vabalas apgraužė lapus...Rododendrui irgi.Teko purkštelti su Deciu unsure.gif Tikiuosi padės.
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2010 08 18, 13:14)
O maniškei Magnolijai kažkoks vabalas apgraužė lapus...Rododendrui irgi.Teko purkštelti su Deciu  unsure.gif Tikiuosi padės.

Net ir šių augalų lapus jau graužia doh.gif Decis turėtų padėti rolleyes.gif
Atsakyti
Sitas krumas mane nepaliaujamai stebina doh.gif siandien aptikau stai ka:
user posted image user posted image
Net nezinau kas cia...seklos gal? bet atrodo labai graziai....
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2010 09 27, 16:30)
Net nezinau kas cia...seklos gal? bet atrodo labai graziai....

Nieko neįspitrinu, per daug sulietas vaizdas g.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 09 27, 15:41)
Nieko neįspitrinu, per daug sulietas vaizdas  g.gif

sorriux, bet lauke lyja, tad greit su telefonu nufotkinau, tokios "ale raudonos uogytes atsirado
Atsakyti
Na panasu neklydau, cia magnolijos vaisius- sekla, bandysim sekmingai nurinkt ir pasodint:)
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2010 08 13, 19:43)

Sveika Dajulita mirksiukas.gif ,o as skaiciau zurnale ,jog negalima apie magnolijas kasineti,sodineti....tik labai atsargiai purenti zeme,bo saknys pavirsines g.gif .Ten siuloma mulciuoti,arba veja uzauginti,kad tik saknyno nepazeisti,o pacios vaizdelis viska nuneige doh.gif lotuliukas.gif .
Labai grazu wub.gif

O mano magnolijos krumelio lapai kaziko ruduoja g.gif .Prsideda nuo lapelio smaigalio ir taip visas po truputi nuruduoja,susiraito.
Atsakyti