Į kitus aš nelabai gilinuosi. Tik užsiminiau, kad jei jau labai norisi, tai galima kažkaip viską suderinti. O kaip ir ką daryti - rinktis patiems, kas labiau tinka.
Jauni, aha, o per kiek laiko jūs planuojate tą pamatą gerai ateičiai ir panašius dalykus susikurti (na, kažkaip vis tiek visi pagalvoja apie metų ribas), ar būsit jauni, ar norėsis, gal bus vaikai, o tai irgi kainuoja.
Na, mes su vyru vaikų neturim, tai kol kas gyvenimus piešiam sau. Gal kada nors, tolimoj ateity bus ir vaikai, ir tą ką darom dabar bus gerai ir jiems.
Kas blogai su paskola? Alementariausiai tas, kad už būstą yra labai daug permokama (pinigai į balą), kai tuo tarpu juos galima panaudoti kitur (o apie būsto išliekamąją vertę ateities kartoms, nuvertėjimus ir pan dalykus nekalbu, žinoma pinigai banke irgi nuvertėja ir t.t. ir pan.).
Matot jūs aukojatės dėl vaikų. O aš noriu taip gyventi, kad man netektų aukotis dėl nieko. Noriu vaikų, tai noriu, ir negalvoju ką aukoju, pramogas, karjerą, vargą išmokant apskolą, kad tik tas būstas būtų mūsų ir panašius dalykus.
Na, mūsų pajamos nėra labai didelės, bet ir taupom (emigracijai ir geresniam gyvenimui) ir tuo pačiu tikrai nesėdim namuose užsidarę. Gal kas tas pramogas kitaip supranta, man pramoga ir kino teatras, ir spektaklis, ir pašnekesiai kavinėje su draugais, ir piknikas vasaros metu, taip pat ir važiavimas prie ežero, giminių lankymas, tolimesnės kelionės.