QUOTE(Atvira! @ 2012 01 16, 13:54)
Tikrai gadina. Kaip gali būti geri santykiai, kai esi paskendęs nuobodybėje ir rutinoje. Bet. Nėra nieko geriau, kaip pradėti santykius ir juos išbandyti nepritekliuje. Tada jokie sunkumai nesužlugdys poros. 
Del sito nelabai sutiksiu...Kad gadina nepriteklius poros santykius - as gal naudociau zodi - apsunkina santykius...Bet tikrai taip. pinigu trukumas - tai saves suvarzymas.
Bet labai nesutinku kas del poru, kurios isgyvena nepritekliu, bet poto praturtejo ir tas pirmas sunkus periodas jos labiau suartino.
Deja matau gyvenime nemazai pavyzdiu, kad ir tokios poros skiriasi. Vyrai arba zmonos palieka vienas kita, nors ir tiek turejo kartu pereiti..
O poros kurios gyveno gerai nuo pat pradzios, veliau, kad reikalai suprasteja, islieka kartu ir kovoja su sunkumais...
Cia nera taisykliu.
Bet, turbut pasikartosiu, visada reikia stengtis uzdirbti savo svajonems ir poreikiams. nenuleisti ranku...
QUOTE(Reika @ 2012 01 15, 20:59)
jusu pasakymas,kad tikrasis santykiu taisytojas nieko nekainuoja, man rodos nusako,kad jus investavima i psichologa,atostogas ir siaip jegas ..pinigu svaistymu laikot.
Gi neuztenka vien meiles
Gi neuztenka vien meiles
oi ne, ne taip supratai, visos priemonės materialios yra geros, tik noriu pasakyt, kad jų nepakanka, o reikia meilės, tokios tikros. prieš pora savaičių per Rūtos LNK laidą E.Kaniavos žmoną pasakė: "dabar vyrą myliu daug labiau nei prieš dvidešimt metų, o ką kalbėt prie keturiadešimt". Man tai daug pasakantys žodžiai ir tokie tikri.
QUOTE(Wunderbar @ 2012 01 13, 23:08)
... nu ***** kai tau bus 35 metai, sedesi su pulku vaiku, busi namu seimininke, tai vargu ar reikes kokiu pramogu, nes busi jau atitrukus nuo viso GYVENIMO. Graziausius jaunystes metus pragyvenus be kulturiniu renginiu, pasisedejimu su draugais, idomaus maisto ragavimo, keliavimo i kitas salis, nauju pazinciu uzmezgimo, tikrai 40ties nepradesi to daryti.
Ir nuo gyvenimo tikrai neatitrūkstama, tik jo turinys kitoks. Vaikai jau pasilieka vieni, jei reikia patys nuvaziuoja pas senelius.
Ta laisvė dar labiau traukia iš namų, o naujų pažinčių kaip šieno. Na, gal pastebėjau skirtumą - atsisijoja draugai ir tiesiog reikalingi žmonės. Su pirmaisiais islaidu beveik nera, o va antriesiems reikia vis brangesnio parado.
Kai truksta pinigeliu aisku situacija namie buna itempta bet del to tikrai nesipikstame,beje vyras nei karto nebuvo pasakes kad as sedziu ant jo sprando ir nieko daugiau nesugebu
Gadina. Anksčiau ar vėliau pradedi lyginti su kitomis šeimomis, kurios ir vaikų turi daugiau, ir finansiniai įsipareigojimai didesni, bet savaitgaliai turiningesni, vasaromis išvažiuoja į tolimesnes keliones, o tu su senelių pagalba vos prie jūros išsteni kelioms dienoms. Jei dar aplinkui nemažai draugių, kurių darbai simboliniai, vyrai sudaro sąlygas vaikus ilgiau namie auginti, moterys gali daugiau gražintis, pramogauti?
Jei sunkumai dar trunka kažkokį apibrėžtą laiką, gali daug ko atsisakyti, bet jei ištisais savaitgaliais šiknatrynis namie ir net mažai šviečiasi pagerėjimas, tai kada sau pagyventi? Kai sulauksi 50-ies? Dar labai svarbus tėvų šeimos modelis. Pavyzdžiui, mano tėvai visada abu dirbo, kiekvienas turėdavo savo pinigų, buvo pasidaliję išlaidas, vis dėlto tėčio indėlis visuomet buvo didesnis. Todėl to paties tikiuosi ir iš vyro.
Jei sunkumai dar trunka kažkokį apibrėžtą laiką, gali daug ko atsisakyti, bet jei ištisais savaitgaliais šiknatrynis namie ir net mažai šviečiasi pagerėjimas, tai kada sau pagyventi? Kai sulauksi 50-ies? Dar labai svarbus tėvų šeimos modelis. Pavyzdžiui, mano tėvai visada abu dirbo, kiekvienas turėdavo savo pinigų, buvo pasidaliję išlaidas, vis dėlto tėčio indėlis visuomet buvo didesnis. Todėl to paties tikiuosi ir iš vyro.
QUOTE(rasama @ 2012 01 21, 19:52)
Ir nuo gyvenimo tikrai neatitrūkstama, tik jo turinys kitoks. Vaikai jau pasilieka vieni, jei reikia patys nuvaziuoja pas senelius.
Ta laisvė dar labiau traukia iš namų, o naujų pažinčių kaip šieno. Na, gal pastebėjau skirtumą - atsisijoja draugai ir tiesiog reikalingi žmonės. Su pirmaisiais islaidu beveik nera, o va antriesiems reikia vis brangesnio parado.
O ten viena mergina, dabar taupo, dabar viso to atsisako, nes ateityje galbūt pajus tai, o dabar taupo vaikams ir ateičiai. Man čia du skirtingi dalykai. Nes jūs tai patyrėte, o ji dar ne.
Jei susidariau blogą vaizdą, atsiprašau tos merginos/moters (ne Wunderbar, o kitos)
Gadina ir dar ir kaip.. Pirma, is to gali kilti papildomu gincu, nesutarimu kaip ka pirkti, antra, lygini save su kitomis poromis, trecia, nera pinigu dalykams kurie labiau suartintu, pradeda slegti buitis ir pan. Bet jei tai trunka neilgai, pvz studiju metais, tai menka beda, gi gyveni ir zinai kad po metu baigsi ir bus geriau. Ir siaip viskas priklauso nuo partneriu, ju charakteriu.
[quote=Wunderbar,2012 01 13, 23:08]
Atrodo lyg butu mano pacios rasyta, tiesiog zodis i zodi
Man taip pat labai keista, kai zmones taupo kazkam ateityje, va mazdaug "ateiciai, vaikams"... nu ***** kai tau bus 35 metai, sedesi su pulku vaiku, busi namu seimininke, tai vargu ar reikes kokiu pramogu, nes busi jau atitrukus nuo viso GYVENIMO. Graziausius jaunystes metus pragyvenus be kulturiniu renginiu, pasisedejimu su draugais, idomaus maisto ragavimo, keliavimo i kitas salis, nauju pazinciu uzmezgimo, tikrai 40ties nepradesi to daryti.
ech tas jaunatviskas maksimalzimas
Atrodo lyg butu mano pacios rasyta, tiesiog zodis i zodi
Man taip pat labai keista, kai zmones taupo kazkam ateityje, va mazdaug "ateiciai, vaikams"... nu ***** kai tau bus 35 metai, sedesi su pulku vaiku, busi namu seimininke, tai vargu ar reikes kokiu pramogu, nes busi jau atitrukus nuo viso GYVENIMO. Graziausius jaunystes metus pragyvenus be kulturiniu renginiu, pasisedejimu su draugais, idomaus maisto ragavimo, keliavimo i kitas salis, nauju pazinciu uzmezgimo, tikrai 40ties nepradesi to daryti.
ech tas jaunatviskas maksimalzimas