Ir dar papildyčiau tamstos paskutinį punktą papunkčiu: o kitas nuolat grizina dėl to, kad mažai uždirba, grizina grizina, ėda ėda, ir dar rodo kitus kaip pavyzdį, kad kiti gali, va kaip gyvena, va kaip aną, o jis ne.
QUOTE(myleaa @ 2012 02 16, 16:50)
Gal niekas neuzpyks, jei cia paklausiu jusu nuomones, mielosios.. Gyvenau su vyru neilgai, apie pora meteliu. Tada jau seimoje augo dukryte. Pastoviai trukdavo pinigu, tai ju yra, tai ju nera. Vyrui sakiau, kad keistu darba, ar dar kazka darytu. Tai jis atsakydavo, jog darba sunku rast toki, kokio nori, ar pakentet, kol sezonas pasikeis, ir atsiras daugiau darbo, tuo paciu ir pinigu. (nes jo darbas sezoninis). Pavargau tuomet galvot, is kur tu pinigu paimti, susitaupyti... Pastoviai nervuodavaus, laikiau savyje kazkoki nerima. Pernai vasara tevai paprase pagelbeti darbuose, isvaziavau su dukra ir iki siol negrizau pas vyra. Grizdavom tik savaitgaliais, arba jis atvazaiuodavo aplankyti. Kadangi dirbu, gaunu pinigu, issilaikau save su dukra pilnai, o vyras mazai kada duodavo pinigeliu. Jei atvaziuoja aplankyti, dukrytei nieko neatveza, jokiu lauktuviu. Man tai labai skaudu
Dukra maza, dar nelabai gal ka ir supranta, bet jau laukia tetes, o jis nieko... Juk yra seima, reikia stengtis, kad butu is ko gyventi.. Net mano tevas siule darba zentui, o jis nenori, jam darbas per prastas, principai per auksti... Pora menesiu negavau nei lito is vyro, paprasiau pinigu dukros islaikymui, bendravimas su juo iskart pasikeite, pasake tipo pervesiu i saskaita, kada pinigu turesiu.. Tevai mano ir pyksta, kad nepadeda jis man. Pasakiau vyrui tiesiai, ka tevai mano apie ji, tai nebenori net lankyt manes su dukra jau, tipo cia niekas jo nelaukia. Vienu zodziu, pinigu trukumas priverte mane pasirinkti. O ka jus manot?
Jus neisizeiskit, bet mano akimis ziurint, nelabai Jusu vyrui Jusu reikia. Gyventi atskirai, atsiradus progai nesiimti darbo, kad visi kartu butumet? Nematau seimos pas Jus. Eilinis tinginys ir tiek.
as kiek galiu dirbu, stengiuos kad dukrai nieko netruktu, o jis daugybe pinigu isleidzia savo priklausomybei.. Gydytis nenori... tu pinigu visada truks, dirbk nedirbes
Tikrai gadina. Pvz. daromes remonta, pinigu uztenka tik medziagoms, apie meistrus tik pasvajoti. Vyras nemegsta tokiu darbu ir prasideda..
QUOTE(myleaa @ 2012 02 16, 20:32)
As vyro pinigine nelaikau, manes islaikyt neprasau, tik del dukros islaikymo prasau prisideti. isstumti jo is dukros gyvenimo tikrai niekas nesiruosia. Tiesa sakant, tiesa slypi kur kas giliau. Nemazai pinigu iseidavo jo zalingiems iprociams... I menesi susidarydavo net iki 500 lt. Dukryte maza buvo, dirbt neisejo man, stogas vaziuodavo man. Dabar net nezinau, gal sumazino ta suma. Prasiau jo gydytis, bet nesutinka.. sake mes, bet to dalyko mest be gydytoju neimanoma...
Va čia manau, svarbiausia nuo ko reikia pradėti.
Pateisinu pinigų trūkumą dėl ligos ar tikrai objektyvių aplinkybių, o ne dėl tinginystės, žaingų ypročių ar pasikėlimo.
Bjauru, bet man atrodo kad gadina.
QUOTE(Liwita* @ 2012 02 16, 21:33)
Duok dieve, kad ir nepatirtumėt
Gadina, tikrai gadina
Deja, tenka ir man pritarti, kad gadina...
Mes dar neseniai kartu gyvename, nevede, draugas uzdirba gerokai maziau ne as.
Kas menesi metame i bendra biudzeta po tam tikra suma, po lygiai - maistui, mokesciams.
Dabar ziema uz sildyma saskaita nemaza prisideda, tai jau visiskai nebetelpame i savo biudzeta... Jis negali po daugiau mestis, nes turi pasilikti kazkiek pingu vazinejimui i darba, kazkokioms smulkmenoms. As uzmetu anksciau, t.y. ateinancio menesio inasa, o kita menesi gaunasi dar didesnis minusas....
Is tikruju tai nervina, uzknisa ir visa kita gadina...
Kita vertus, jis geras zmogus, padeda buityje, tvarko namus ir pan. Bet neturi jis tos verslumo apsukrumo gysleles, kad kazkur prasisukti, uzdirbti, isitrinti ir pan. Iesko jis papildomo darbo, visu klausineja, na bet ne taip viskas turetu buti... Tiesiog liudna, nes pradedu nebetiketi kazkokiomis geresnemis perspektyvomis
o as irgi su savo charakteriu, neatlaikau kartais, nesusivaldau, prikisineju jam, kartais net jauciu, kad menkinu ji. Suprantu, kad bjauriai elgiuosi, bet tiesiog kitaip neiseina....
Kas menesi metame i bendra biudzeta po tam tikra suma, po lygiai - maistui, mokesciams.
Dabar ziema uz sildyma saskaita nemaza prisideda, tai jau visiskai nebetelpame i savo biudzeta... Jis negali po daugiau mestis, nes turi pasilikti kazkiek pingu vazinejimui i darba, kazkokioms smulkmenoms. As uzmetu anksciau, t.y. ateinancio menesio inasa, o kita menesi gaunasi dar didesnis minusas....
Kita vertus, jis geras zmogus, padeda buityje, tvarko namus ir pan. Bet neturi jis tos verslumo apsukrumo gysleles, kad kazkur prasisukti, uzdirbti, isitrinti ir pan. Iesko jis papildomo darbo, visu klausineja, na bet ne taip viskas turetu buti... Tiesiog liudna, nes pradedu nebetiketi kazkokiomis geresnemis perspektyvomis
o as irgi su savo charakteriu, neatlaikau kartais, nesusivaldau, prikisineju jam, kartais net jauciu, kad menkinu ji. Suprantu, kad bjauriai elgiuosi, bet tiesiog kitaip neiseina....
Papildyta:
QUOTE(Supersmile @ 2012 03 12, 18:43)
Deja, tenka ir man pritarti, kad gadina...
pažįstama situacija. kantrybės
QUOTE(trintukas @ 2012 03 12, 17:57)
pažįstama situacija. kantrybės
gal jam dar pasiseks prasigyventi. Jei visa kita yra OK, tai kol kas neverta susidaryti liūdnų perspektyvų. Niekas nuo direktoriaus pareigų dirbti nepradėjo, o darbdaviai vaikinus labiau vertina nei merginas- potencialias mamas 
Na taip, laukti, susitaikyti.... Gal laikas parodys
Na nezinau, manau kad musu santykiu negadina. Jai ne jis kaltas del pinigu stygiaus, tai kazkaip viskas normaliai buna pas mus. Bet jai jis isleistu kokie savo malonumam ir mes liktumem be pinigu tai gan stipriai gautu i kaulus