Ne piniguose laimė, bet jų kiekyje
Jis - jau metus sėdi be darbo, visos jo dienos, tai kelias nuo TV iki virtuvės. I visus mano prašymus eiti dirbti bent kasininku, nereguoja, nes jam toks darbas "ne lygis", juk turi diplomą. Gyvent iš mano pinigų jam matyt ne problema, ne kai tik imu priekaištaut, iš karto pasako, kad anksčiau jisai už viską mokėjo, tai tipo dabar vos ne mano eilė.
Taigi, taip, pinigų trūkumas tikrai gadina santykius, nes dabar vos ne kasdien mąstau, jog laikas jį palikt. Tegu sėdi apkabinęs savo diplomą.
Taigi, taip, pinigų trūkumas tikrai gadina santykius, nes dabar vos ne kasdien mąstau, jog laikas jį palikt. Tegu sėdi apkabinęs savo diplomą.
QUOTE(brunettte @ 2012 03 29, 22:30)
Jis - jau metus sėdi be darbo, visos jo dienos, tai kelias nuo TV iki virtuvės. I visus mano prašymus eiti dirbti bent kasininku, nereguoja, nes jam toks darbas "ne lygis", juk turi diplomą. Gyvent iš mano pinigų jam matyt ne problema, ne kai tik imu priekaištaut, iš karto pasako, kad anksčiau jisai už viską mokėjo, tai tipo dabar vos ne mano eilė.
Tikrai pakankamas laiko tarpas kažką pakeisti. Žinoma, kad gautų generalinio direktoriaus vietą šansų mažoka, bet padoriam darbui susirasti (kad ir kasininko) - laiko tikrai per akis. Nebūkit išnaudojama kaip darbinis arklys. Man net sunku įsivaizduoti koks vyras galėtų leist savo moteriai vienai dirbti ir jį išlaikyti
QUOTE(Gera_diena @ 2012 03 30, 11:21)
Tikrai pakankamas laiko tarpas kažką pakeisti. Žinoma, kad gautų generalinio direktoriaus vietą šansų mažoka, bet padoriam darbui susirasti (kad ir kasininko) - laiko tikrai per akis. Nebūkit išnaudojama kaip darbinis arklys. Man net sunku įsivaizduoti koks vyras galėtų leist savo moteriai vienai dirbti ir jį išlaikyti 
sutinku.
Sąmoningas vyras, matydamas kaip jo moteris vargsta bent kambarius tvarkytų, gal net pamintų savo EGO. Juk jei įsidarbinsi kad ir tuo pačiu kasininku, kas pasakė kad tokias pareigas teks iki grabo lentos eit? Pagerės laikai, susirasi geresnę vietelę. Mano bendradarbės vyras bedarbis išbuvo 2 metus. Lygiai taip pat nesiėmė jo kvalifikacijos neatitinkančio darbo, nes jis juk turi du diplomus!!!!
Nemanau, kad jam depresija, tiesiog žmogus labai jau geros nuomonės apie save, nors dar nieko realaus gyvenime nėra pasiekęs (diplomuotas dabar vos ne kas pirmas žmogus Lietuvoj, bent jau didmesčiuose).
trintukas, vat yra tokių vyrų, "stumk - trauk", patys (turiu omeny be gero spyrio į užpakalį) nieko nesugeba padaryt.
Bet blem, kaip ir gailą palikt jį, gi sako ne piniguose laimė, bet.........
trintukas, vat yra tokių vyrų, "stumk - trauk", patys (turiu omeny be gero spyrio į užpakalį) nieko nesugeba padaryt.
Bet blem, kaip ir gailą palikt jį, gi sako ne piniguose laimė, bet.........
kiek pastebejau nenori dabartiniaivyrainei dirbt nei vaiku ziuret kazkokia
alfonsu karta
QUOTE(kvepia pavasariu @ 2012 04 02, 09:11)
kiek pastebejau nenori dabartiniaivyrainei dirbt nei vaiku ziuret kazkokia
alfonsu karta
ne tuos vyrus pastebit ir tiek.
QUOTE(Montekrista @ 2012 04 02, 10:14)
ne tuos vyrus pastebit ir tiek.
Sakoma, kad visi turi tą, ko yra verti. Tada reikėtų žiūrėti, kas su manimi yra ne taip, kad traukiu tokius vyrūs/moteris, kurie/-ios man netinka ir t.t.
cia dar galima pasigincyti.
QUOTE(given444 @ 2012 04 02, 12:40)
cia dar galima pasigincyti.
Bandyk. Tik iš pradžių apsibrėžkim žodžio vertas ribas.