Naudoju LANCOME VIRTUOSE tusa, tai tikrai esu labai patenkinta, juo pasidazius efektas matosi superinis, isriestas sepetelis uzriecia blakstienas, tikrai pailgina ir kas man labiausiai patinka nebesulipina

QUOTE(Dasha @ 2008 02 01, 19:07)
tai gal senas koks? as jau keturis menesiu turiu ir dazo.. i pabaiga, bet man visi tiek mazdaug laiko. as vadinas is tu mazumu, kurioms diorshow labai patiko 

as irgi is tu mazumu kurioms diorshow

tiesa esu pirkusi is braskiu diorshow unlimited, tai s... nepatiko jis man

o vat paprasts diorshow superinis

Beje turiu naujut naujuteli diorshow waterproof, spalva black, atiduociau uz 70lt., gal kam reik

O butent sito, sitos spalvos, nesat ne viena turejus?
Kazi jis toks zydras ir yra ar melynas is tikruju yra

cavalli, tokio tikrai neturejau
net neisivaizduoj kas per spalva

QUOTE(cavalli @ 2008 02 07, 09:19)
O butent sito, sitos spalvos, nesat ne viena turejus?
Kazi jis toks zydras ir yra ar melynas is tikruju yra

as turejau

QUOTE(sayonara2 @ 2008 02 07, 14:06)
O ant blakstienu, kai jau nudziuva toks ir lieka, nepatamseja?

QUOTE(cavalli @ 2008 02 07, 13:52)
Taip,toks ir lieka.Pabandisiu įkelt nuotrauka,tik kartais neišeina.
Papildyta:
My Webpage
Merginos, perskaiciau jusu tema, bet pasimeciau. Reikia pirkti nauja tusa. Visada pirkdavau tuos brangiuosius - turejau paprasata diorshow, po to black out, lancome, ysl, guerlain, taciau, neatradau to pacio paciausio(turbut ir neatrasiu). Va matau, kad jus max factor giriat. Manau, kad imsiu, nusipirksiu ir pabandysiu. Gal visai patiks. Palyginsiu su tais brangiaisiais. O blakstienos mano labai trumpos, tikrai neispudingos.
QUOTE(Ania.ks @ 2008 02 07, 22:59)
Aciu, isikele nuotraukyte

Tai aš dabar blaškausi tarp Lancome Virtuose.. ir SiorShow Black Out..
Jei mano blakstienos yra pakankamai ilgos, tai man jų ilginti nereikia.. o užsiriečia jos ir šiaip bedažant kažkaip..
Tai man gal aktualiau būtų, kad tankintų... tai kuris iš tų dviejų būtų tinkamesnis, a ? 
Tiesa.. minusas mano blakstienų, kad auga į skirtingas puses.. tai būtų fainai, kad koks tušas surykiuotų jas tvarkingai..

Tiesa.. minusas mano blakstienų, kad auga į skirtingas puses.. tai būtų fainai, kad koks tušas surykiuotų jas tvarkingai..

QUOTE(cavalli @ 2008 02 08, 12:39)
Aciu, isikele nuotraukyte
Tik man foto, kazkaip biski i violetinuma panasi spalva
Nebzinau, pasimeciau visai su tuo tusu

prie dieninio šviesos yra labai žydras,nėra jokio violetinumo.