Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas, nepatinkantis tėvams ir/ar giminėms

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 10, 08:56)
supažindinau, kokius pusę metų buvo viskas gerai, prasidėjo atrodo nuo to, kai mes buvome po vieno vakarėlio ir mama užuodė nuo jo alkoholio kvapą

ir viskas nuo to laika eina tik blogyn, aš jį atsivedu, ji demonstratyviai išeina, ji visą laiką aiškina, kad arba LT visai neliko vyrų, arba aš visai neturiu skonio, jeigu ką nors pasakau ne taip, vadinasi, išmokau iš jo, net jeigu padarau kalbos klaidą, tai blogos kalbos kultūros prisimokinau iš jo, negražiai juoktis išmokau iš jo
blogai rašau, nes jis man daro tokią įtaką, jis nesistengia daug uždirbti, todėl aš negaliu palnutoi nei šeimos, nei vaikų
na žodžiu

Tokios jau tos mamos.... O jis tikrai toks nera, kaip mama sako? Gal tu is tikruju pasikeitei ne i geraja puse?
Atsakyti
jis kaip tik keičiasi geryn
tai va, bet ai, ne esmė, išgyvensiu kaip nors...
Atsakyti
Nežinau ar čia mano tėvai tolerantiški ar ne......jie niekada nieko nesako, kiek esu iš mamos išpešusi, tai sako, jei tu laiminga tai ir mums gerai.... bet norėtųsi, kad kažką pasakytų. Mama tai matau, kai lydosi kai atvažiuoja MB, priruošia visokių patiekalų, o jis ją giria kaip skanu, o su tečiu tai kas kita, jo net nesuprantu jam tinka ar ne....? rolleyes.gif nors kai supazindinau pries du metus iškart perspejau, kad jis ne toks kaip visi, kad su auskarais, dažytais plaukais ir plėšytais džinsais, tai mama jau buvo nusiteikus, o MB, atvažiavo su baltom kelnėm, juodais markiniais, ilgu odiniu svarku ir mamai atveze geliu (as pati vos is padu neisvirtau), tai paskui buvo anekdotas, kad as tiek jau prisnekejau, o jis gera ispudi noredamas padaryt, apsirenge kitaip smile.gif bet dabar jau mate visoki biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 10, 12:49)
jis kaip tik keičiasi geryn
tai va, bet ai, ne esmė, išgyvensiu kaip nors...

Na jei viskas kaip sakai, tai siulyciau nesigadinti nervu del mamos, pamatys, kaip jus toliau draugaujat, gal nusiramins. Tokie jau tie tevai doh.gif

QUOTE(krikstole @ 2007 08 10, 13:10)
Nežinau ar čia mano tėvai tolerantiški ar ne......jie niekada nieko nesako, kiek esu iš mamos išpešusi, tai sako, jei tu laiminga tai ir mums gerai.... bet norėtųsi, kad kažką pasakytų. Mama tai matau, kai lydosi kai atvažiuoja MB, priruošia visokių patiekalų, o jis ją giria kaip skanu, o su tečiu tai kas kita, jo net nesuprantu jam tinka ar ne....? rolleyes.gif  nors kai supazindinau pries du metus iškart perspejau, kad jis ne toks kaip visi, kad su auskarais, dažytais plaukais ir plėšytais džinsais, tai mama jau buvo nusiteikus, o MB, atvažiavo su baltom kelnėm, juodais markiniais, ilgu odiniu svarku ir mamai atveze geliu (as pati vos is padu neisvirtau), tai paskui buvo anekdotas, kad as tiek jau prisnekejau, o jis gera ispudi noredamas padaryt, apsirenge kitaip smile.gif bet dabar jau mate visoki  biggrin.gif  tongue.gif

Maniske irgi savo zenteliui simta patiekalu priruosia ir kartais uzstoja ji pries mane (taip pat kaip anyta mane), bet aisku kai jis negirdi, tai ir blogo pasako. Gerai nors, kad kitiems jo neapkalbineja blogais zodziais, o tik giria ax.gif
Va su mano drauge kaip tau buvo panasiai. Jos tevai sakyciau gan konservatyvus zmones, o ji iki tol buvus "padori mergina" susirado auskaruota ir tatuiruota, greit apsigyveno kartu, na tevai is namu dar neisvare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 11, 12:18)
Maniske irgi savo zenteliui simta patiekalu priruosia ir kartais uzstoja ji pries mane (taip pat kaip anyta mane), bet aisku kai jis negirdi, tai ir blogo pasako. Gerai nors, kad kitiems jo neapkalbineja blogais zodziais, o tik giria  ax.gif

O mano mama ir vyrui negirdint nėra apie jį nieko blogo pasakiusi. ax.gif Ji man nuo vaikystės kalbėdavo, kad dėl žento laikysis tokios nuomonės, kaip kadaise mano močiutė - jei tau geras, tai man tuo labiau.
Atsakyti
mano mamos nuomonė, kad ji nori man tik gero
ir va tas gero darymas yra man visą laiką priminimas, kad aš ne patį geriausią draugą išsirinkau
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 08 04, 19:13)
O Tau niekad per tuos 8 mėnesius nekilo mintis iš arčiau juos supažindinti? Nesuprantu kam laukti, kol tėvai būtų nebūtų gandų prisigaudys. Jei mato jus tik per atstumą, natūralu, jog mamai sunku jūsų draugystę laikyti rimta - na ir skauda širdelę, kad jos dukrą kažkoks mulkis už nosies vedžioja. Jei vaikino ketinimai būtų rimti, nebėgtų nuo savo būsimų uošvių.

na, pirmąją draugystės savaitę juk nepulsi pas tėvus tempti pažindintis ax.gif o mama labai greitai susikūrė vaizduotėje monstrą, ir jau paskui ji pati sakė, kad nenori jo matyti doh.gif o su tėvu supažindinau, jam visai patiko mano draugas, ir jis paskui mamai sakė, kad jis visai simpatiškas žmogus. Ir brolis tą patį jai sakė. Bet ji iš principo jais netiki, nes labai užsispyrusi frusty.gif
Dabar jau, žinoma, ir mano draugas nebenori su ja pažindintis, po visų mamos isterijų ir priekaištų. O aš pati irgi bijočiau juos supažindinti, nes mama tik ir ieškotų prie ko prikibti, kad patvirtiti savo negatyvų nusistatymą, o draugas tikrai jai nepataikaus ir nesigerins... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 08 11, 21:27)
O mano mama ir vyrui negirdint nėra apie jį nieko blogo pasakiusi. ax.gif Ji man nuo vaikystės kalbėdavo, kad dėl žento laikysis tokios nuomonės, kaip kadaise mano močiutė - jei tau geras, tai man tuo labiau.

O mano mama kartais galvoja,kad man blogai,nors taip tikrai nera. Ji i viska zvelgia is savo puses, bet as pvz nenoriu vyro kontroliuoti,kur eina,ka daro,juk zmogus turi tureti kazkokios asmenines laisves. Aisku "pavadelio" neatleidziu visai,bet pakontroliuoju taip,kad tai neatrodytu kazkoks tardymas ar liepimas atsiskaitineti, paklausineju visko "lyg tarp kitko", tarp visu elementariu klausimu,kaip sekes darbe, ka nuveikei, ir pan.

QUOTE(kusachius @ 2007 08 13, 17:50)
na, pirmąją draugystės savaitę juk nepulsi pas tėvus tempti pažindintis  ax.gif  o mama labai greitai susikūrė vaizduotėje monstrą, ir jau paskui ji pati sakė, kad nenori jo matyti  doh.gif o su tėvu supažindinau, jam visai patiko mano draugas, ir jis paskui mamai sakė, kad jis visai simpatiškas žmogus. Ir brolis tą patį jai sakė. Bet ji iš principo jais netiki, nes labai užsispyrusi  frusty.gif
Dabar jau, žinoma, ir mano draugas nebenori su ja pažindintis, po visų mamos isterijų ir priekaištų. O aš pati irgi bijočiau juos supažindinti, nes mama tik ir ieškotų prie ko prikibti, kad patvirtiti savo negatyvų nusistatymą, o draugas tikrai jai nepataikaus ir nesigerins...  verysad.gif

As su busima anyta susipazinau po 5 dienu draugystes pradzios biggrin.gif Siaip labai siltai prieme,na matyt net nebuvo spejus susidaryt jokios nuomones apie mane.

Man tai atrodo,kad butu verta karta pasistengti itikti tavo mamai,kad ir kaip tavo draugui nepatiktu,tada mama gal pakeistu nuomone ir nebutu taip sunku gyventi jums g.gif Ota baime jai ir atrodo,kad jis turi priezasti bijoti,nes yra kazkoks netoks, kokio ji noretu savo dukrai. Ar ne geriau butu abejones issklaidyti?
Atsakyti
Nors bandžiau šią temą inicijuoti žinute temoje apie tėvų požiūrį į poros santykius, vis dėlto nusprendžiau, kad klausimas gana subtilus ir neapima visų tėvų nuomonės apie išrinktąjį atvejų (ypač teigiamų), kurie yra toje temoje aptariami, o visą temą kreipti sau aktualia linkme, kai forumo dalyvės turi ir kitokios patirties, kurią nori išsakyti, nėra teisinga. Turbūt mano klausimas nusipelnė atskiros temos, todėl iš anksto visų atsiprašau už savo žinutės dubliavimąsi.

Sveikos, merginos ir moterys. Norėčiau pratęsti šitą temą, užduodama kelis klausimus toms, kurios susidūrė su tėvų priešiškumo jų išrinktajam problema. Būtų šaunu, kad turinčios patirties tokiose situacijose pasidalintu ja su kitomis. Jūsų patirtis kažkam gali padėti geriau įvertinti savo situaciją ar priimti sprendimą. Kai kurios minėjote, kad tėvai nepamėgo Jūsų išrinktojo arba net aktyviai priešinosi Jūsų draugystei/ vedyboms. Ar buvo tokių, kurios nusileido tėvų spaudimui ir dėl kokių priežasčių (spaudimas buvo nepakeliamas ar suvokėte, kad tėvai teisūs)? Ar buvo tokių, kurioms teko tekėti slapta ar atvirai konfrontuoti (kaip su tuo susidorojote ir kaip klostėsi santykiai su tėvais ištekėjus už žmogaus, kurio tėvai negalėjo pakęsti)? Kaip elgėtės pačios - ignoravote tėvų nuomonę apie išrinktąjį ar bandėte įtikti tėvams ir "pritempti" mylimą žmogų prie jų pageidavimų? Kaip į šią situaciją reagavo Jūsų išrinktasis - bandė atitikti racionalius/ iracionalius tėvų reikalavimus ar kėlė Jums ultimatumus (rinkis - tėvai arba aš!)? Koks vaidmuo šioje situacijoje teko Jūsų išrinktojo tėvams (bandė kištis ar atkalbinėti savo vaiką nuo vedybų su Jumis/ ignoravo situaciją/ stengėsi padėti ir paremti jus abu)? Ar gali visuotinio priešiškumo sąlygomis sukurta santuoka būti sėkminga ir ar nesigailite savo sprendimo ištekėti tos, kurios vis dėlto pasirinkote mylimą žmogų ir nenusileidote tėvų spaudimui?
Atsakyti
QUOTE(Liepa_2008 @ 2008 07 10, 09:03)
Sveikos, merginos ir moterys. Norėčiau pratęsti šitą temą, užduodama kelis klausimus toms, kurios susidūrė su tėvų priešiškumo jų išrinktajam problema. Būtų šaunu, kad turinčios patirties tokiose situacijose pasidalintu ja su kitomis. Jūsų patirtis kažkam gali padėti geriau įvertinti savo situaciją ar priimti sprendimą. Kai kurios minėjote, kad tėvai nepamėgo Jūsų išrinktojo arba net aktyviai priešinosi Jūsų draugystei/ vedyboms. Ar buvo tokių, kurios nusileido tėvų spaudimui ir dėl kokių priežasčių (spaudimas buvo nepakeliamas ar suvokėte, kad tėvai teisūs)? Ar buvo tokių, kurioms teko tekėti slapta ar atvirai konfrontuoti (kaip su tuo susidorojote ir kaip klostėsi santykiai su tėvais ištekėjus už žmogaus, kurio tėvai negalėjo pakęsti)? Kaip elgėtės pačios - ignoravote tėvų nuomonę apie išrinktąjį ar bandėte įtikti tėvams ir "pritempti" mylimą žmogų prie jų pageidavimų? Kaip į šią situaciją reagavo Jūsų išrinktasis - bandė atitikti racionalius/ iracionalius tėvų reikalavimus ar kėlė Jums ultimatumus (rinkis - tėvai arba aš!)? Koks vaidmuo šioje situacijoje teko Jūsų išrinktojo tėvams (bandė kištis ar atkalbinėti savo vaiką nuo vedybų su Jumis/ ignoravo situaciją/ stengėsi padėti ir paremti jus abu)? Ar gali visuotinio priešiškumo sąlygomis sukurta santuoka būti sėkminga ir ar nesigailite savo sprendimo ištekėti tos, kurios vis dėlto pasirinkote mylimą žmogų ir nenusileidote tėvų spaudimui?

Mano tėvai buvo prieš maniškį, bet MB nereikėjo kelt man jokių ultimatumų, nes jei būtų kėlęs, gal ir nebūčiau su juo buvusi. Tiesiog mano tėvams jis nepatinka, nors jau metai kaip vedę, bet vis tiek jie dar tebebando man įgelt. Paprasčiausiai apribojau bendravimą su savo tėvais, jei jiems netinka mano pasirinkimas, tai man netinka jų požiūris. Aišku gal žiauriai atrodo, bet manau kad ne jų reikalas koks mano vyras, jeigu aš jaučiuosi laiminga, tai manau, kad ir jiems turėtų būti gerai... Bet mano tėvai (ypač mama) nuolat gelia dėl pasirinkimo. Net MB prieš pat vestuves buvo susipykęs su uošviene, o dabar ji šypsosi mano vyrui į akis ir šneka kaip gerutė, bet kai jo nėra šalia, toliau ant jo važiuoja. Todėl kaip ir sakiau, savotiškai jai keršiju, jeigu ji nenori matyt manęs laimingos, tai aš jos nenoriu matyt visai, todėl mes matomės laaabai retai dabar.

Šiaip aną temą ir užvedžiau lygiai dėl to paties, bet kam tu išskyrei tai nesupratau.
Atsakyti
QUOTE(siaulietuke @ 2008 07 10, 10:07)
Šiaip aną temą ir užvedžiau lygiai dėl to paties, bet kam tu išskyrei tai nesupratau.

Išskyriau iš esmės todėl, kad yra nemažai moterų, kurių tėvai puikiai sutaria su jų išrinktaisiais, ir joms malonu tuo pasidalinti Jūsų sukurtoje temoje. Tiesiog aš turiu problemą ir mane labiau domina ne bendra patirtis, kaip tėvai reagavo į dukters draugą/ būsimą vyrą, o kaip gyveno tos, kurioms buvo nesaldu, kai tėvai pasakė: "Ne, jis tau netinka. Mes prieš".
Atsakyti
QUOTE(Liepa_2008 @ 2008 07 10, 10:16)
Tiesiog aš turiu problemą ir mane labiau domina ne bendra patirtis, kaip tėvai reagavo į dukters draugą/ būsimą vyrą, o kaip gyveno tos, kurioms buvo nesaldu, kai tėvai pasakė: "Ne, jis tau netinka. Mes prieš".

Papasakok savo istoriją 4u.gif
Rimtų konfliktų nėra buvę, tačiau mano mamai vis atrodo, kad visi jos vienturtės dukrelės neverti doh.gif Bet to turbūt pakeisti nepavyks...
Atsakyti