Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

Nestukisku rubu taip ir neapsivilkau smile.gif issisukau su kelnem zemu juosmeniu, sijonukais ant gumos ir tampriom maikutem thumbup.gif
Atsakyti
Mums jau 18 sav ir tikrai dairausi kokiu kelnyciu
laisvesniu ir keleto bliuzeliu, nes tik dabar soktelejo
pilvukas. Reikes pasiieskoti rubeliu nestuke.gif bent keletos.
Atsakyti
Hmm.. Na man jau nuo 21gal savaiteles eme darytis ankshti rubai unsure.gif

Tai.. Bet tik nuo 28sav pradejau neshiot neshchiuju rubus. Ir kiek jie nestuke.gif kad gal net nelabai, tiesiog kelnes su guma, pazhemintu liemeniu, bliuskute nestuke.gif tik viena teturiu- shiaip visi seni rubai thumbup.gif

Taip atsitiko, kad augant pilveliui mano svoris didejo ant jo, bet krito nuo kitu kuno vietu, tai telpu i daug ka dar tongue.gif
Atsakyti
Su dukra neatsimenu mirksiukas.gif
Su suneliu zymiai anksciau pradejo matytis nestuke.gif uosviene "pamate",kad pradejau pilneti lens.gif 2 menesiu.
Rubus nestuke.gif pradejau nesioti kokiu 4 menesiu
Atsakyti
na as kadangi auksta ir nestora tai pilvelio nesimate iki kokio 5men.tai nesciuju drab.pradejau nesiot nuo 6men.
Atsakyti
man pilvukas soktelejo 18 sav., tiesiog viena ryta atsikeliau ir jis buvo atsirades cool.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir aš jau užsidėjau nėštukių kelnes..praeitą savaitę..mums tada buvo apie 22 sav. Bet kelnes vis tiek labaaaai dideles...gumytė suveržta ant max blush2.gif Tai kol kas dar ir senus savo rūbelius nešioju..Vis laukiu didesnio pilvelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 06 18, 19:07)
Na pagaliau ir aš jau užsidėjau nėštukių kelnes..praeitą savaitę..mums tada buvo apie 22 sav. Bet kelnes vis tiek labaaaai dideles...gumytė suveržta ant max  blush2.gif  Tai kol kas dar ir senus savo rūbelius nešioju..Vis laukiu didesnio pilvelio  wub.gif

o tai tau nespaudzia pvz. seni dzinsai? Nes pilvuko nestuke.gif pas mane lyg ir beveik nesimato dar, bet dzinsu juosmuo atrodo i nugara sulys, kaip nepatogu-gal todel kad mano visos kelnes su zemu arba labai zemu liemeniu g.gif
Atsakyti
As jau senokai pradejau nesioti nestukiu rubus,nes labai greit priaugau svorio ir visur pradejo spaust.Man rodos tai buvo jau nuo 19 savaites.Isigijau kelnes su ta guma pilvams prilaikyt,jauciuosi labai patogiai ir graziai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tequila @ 2006 06 18, 19:56)
o tai tau nespaudzia pvz. seni dzinsai? Nes pilvuko  nestuke.gif pas mane lyg ir beveik nesimato dar, bet dzinsu juosmuo atrodo i nugara sulys, kaip nepatogu-gal todel kad mano visos kelnes su zemu arba labai zemu liemeniu g.gif

Vieni džinsai labaaai greitai buvop padėti į šalį..bet jie buvo žemu liemeniu ir labaaaai siauri..O daugelis kitų kelnių ir sijonų tai tiko. blush2.gif Bet va jau nuo dabar tai daugelio drabužėlių neužsidėsiu..O tokių gražių vasariškų turiu..tai slepiu giliai spintoje kad neesinervuočiau..Juk nestuke.gif pati gražiausia moteris thumbup.gif
Atsakyti
aš nėštukės rūbus užsivilkau 17 savaičių ir tai jau kentėjau kokias dvi savaites nuo kelnių veržimo nežmoniško, man labai liemuo platėjo.
Atsakyti
Labas rytas nestukes

man jau irgi gumbas iššoko, o tik 15 savaičių. toks juokingas. su pirmu vaikeliu pries 6 metus tai taip visa suapvalėjau, o dabar taip visai kitaip.

Norėjau pasiūlyti kokiai nėštukei savo vitaminus atiduoti. nusipirkau 100 tabl Prenatal, pageriau 3 dienas ir mečiau, nes apetitas sukilo nežmoniškas, ir ant tokių blogų dalykų - saldžių gėrimų, čipsų ir alkoholio! pirmą kartą gyvenime tiesiog negalėjau sustoti valgyti! išsigandau, kad man tie vitaminai dauiau žalos padarys nei naudos atneš. tikiu, kad skirtingų moterų skirtinga reakcija į juos.
tai kas norit, paskambinkit 865902055. Aš esu Vilniuj.
Atsakyti