Nestukisku rubu taip ir neapsivilkau
issisukau su kelnem zemu juosmeniu, sijonukais ant gumos ir tampriom maikutem
Mums jau 18 sav ir tikrai dairausi kokiu kelnyciu
laisvesniu ir keleto bliuzeliu, nes tik dabar soktelejo
pilvukas. Reikes pasiieskoti rubeliu
bent keletos.
laisvesniu ir keleto bliuzeliu, nes tik dabar soktelejo
pilvukas. Reikes pasiieskoti rubeliu
Hmm.. Na man jau nuo 21gal savaiteles eme darytis ankshti rubai
Tai.. Bet tik nuo 28sav pradejau neshiot neshchiuju rubus. Ir kiek jie
kad gal net nelabai, tiesiog kelnes su guma, pazhemintu liemeniu, bliuskute
tik viena teturiu- shiaip visi seni rubai
Taip atsitiko, kad augant pilveliui mano svoris didejo ant jo, bet krito nuo kitu kuno vietu, tai telpu i daug ka dar
Tai.. Bet tik nuo 28sav pradejau neshiot neshchiuju rubus. Ir kiek jie
Taip atsitiko, kad augant pilveliui mano svoris didejo ant jo, bet krito nuo kitu kuno vietu, tai telpu i daug ka dar
Su dukra neatsimenu
Su suneliu zymiai anksciau pradejo matytis
uosviene "pamate",kad pradejau pilneti
2 menesiu.
Rubus
pradejau nesioti kokiu 4 menesiu
Su suneliu zymiai anksciau pradejo matytis
Rubus
na as kadangi auksta ir nestora tai pilvelio nesimate iki kokio 5men.tai nesciuju drab.pradejau nesiot nuo 6men.
man pilvukas soktelejo 18 sav., tiesiog viena ryta atsikeliau ir jis buvo atsirades
Na pagaliau ir aš jau užsidėjau nėštukių kelnes..praeitą savaitę..mums tada buvo apie 22 sav. Bet kelnes vis tiek labaaaai dideles...gumytė suveržta ant max
Tai kol kas dar ir senus savo rūbelius nešioju..Vis laukiu didesnio pilvelio
QUOTE(Nikota @ 2006 06 18, 19:07)
Na pagaliau ir aš jau užsidėjau nėštukių kelnes..praeitą savaitę..mums tada buvo apie 22 sav. Bet kelnes vis tiek labaaaai dideles...gumytė suveržta ant max
Tai kol kas dar ir senus savo rūbelius nešioju..Vis laukiu didesnio pilvelio 
o tai tau nespaudzia pvz. seni dzinsai? Nes pilvuko
As jau senokai pradejau nesioti nestukiu rubus,nes labai greit priaugau svorio ir visur pradejo spaust.Man rodos tai buvo jau nuo 19 savaites.Isigijau kelnes su ta guma pilvams prilaikyt,jauciuosi labai patogiai ir graziai
QUOTE(tequila @ 2006 06 18, 19:56)
o tai tau nespaudzia pvz. seni dzinsai? Nes pilvuko
pas mane lyg ir beveik nesimato dar, bet dzinsu juosmuo atrodo i nugara sulys, kaip nepatogu-gal todel kad mano visos kelnes su zemu arba labai zemu liemeniu 
Vieni džinsai labaaai greitai buvop padėti į šalį..bet jie buvo žemu liemeniu ir labaaaai siauri..O daugelis kitų kelnių ir sijonų tai tiko.
Labas rytas nestukes
man jau irgi gumbas iššoko, o tik 15 savaičių. toks juokingas. su pirmu vaikeliu pries 6 metus tai taip visa suapvalėjau, o dabar taip visai kitaip.
Norėjau pasiūlyti kokiai nėštukei savo vitaminus atiduoti. nusipirkau 100 tabl Prenatal, pageriau 3 dienas ir mečiau, nes apetitas sukilo nežmoniškas, ir ant tokių blogų dalykų - saldžių gėrimų, čipsų ir alkoholio! pirmą kartą gyvenime tiesiog negalėjau sustoti valgyti! išsigandau, kad man tie vitaminai dauiau žalos padarys nei naudos atneš. tikiu, kad skirtingų moterų skirtinga reakcija į juos.
tai kas norit, paskambinkit 865902055. Aš esu Vilniuj.
man jau irgi gumbas iššoko, o tik 15 savaičių. toks juokingas. su pirmu vaikeliu pries 6 metus tai taip visa suapvalėjau, o dabar taip visai kitaip.
Norėjau pasiūlyti kokiai nėštukei savo vitaminus atiduoti. nusipirkau 100 tabl Prenatal, pageriau 3 dienas ir mečiau, nes apetitas sukilo nežmoniškas, ir ant tokių blogų dalykų - saldžių gėrimų, čipsų ir alkoholio! pirmą kartą gyvenime tiesiog negalėjau sustoti valgyti! išsigandau, kad man tie vitaminai dauiau žalos padarys nei naudos atneš. tikiu, kad skirtingų moterų skirtinga reakcija į juos.
tai kas norit, paskambinkit 865902055. Aš esu Vilniuj.