Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

didesnes kelnes nusipirkau 4 men, o nuo 6 men jau nesiojau kombinezona. tiesa i 8 men pabaiga man prireike dar vienu kelniu nes kombinezona mano pilvukas isaugo doh.gif
Atsakyti
Su antru vaikučiu labai anksti pilvūzas iššoko - jau apie 12 savaitę nebetilpau į rūbus, o kai buvau 5 mėn.visi klausinėjo ar greit gimdysiu.
Atsakyti
man, tai beveik nieko nesimato dar g.gif , kartais net susimastau ar viskas tikrai gerai, bet siaip pagal echoskopijos rezultatus sraigiukas atitinka visus ismatavimus bigsmile.gif
Atsakyti
Pirma karta nestuke.gif kelnes apsimoviau 21 sav. nors man jos dar dideles, susiverzusi buvau,dar reikia pilvuka truputi paauginti.
Atsakyti
4-am menesy jau pirkau nestuke.gif kelnes blush2.gif
Atsakyti
o man pasiseke,kad mano mama uz mane tik stambesne,tai jos rubus pasiskolinau,vasarai gerai... blush2.gif
Atsakyti
Aš vis dar nešioju savo "mergautinius" rūbus...Nors jau 27 sav...aišku bliuzelės tai taip gražiai aptempia pilvą...bet man gražu ir patogu bigsmile.gif
Turiu ir nestuke.gif rūbelių bes vis dar laikau ateičiai..Tik va vilvetines kelnes su guma jau kelis kartus užsidėjusiu buvau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mashara @ 2006 05 27, 15:16)

Taip atsitiko, kad augant pilveliui mano svoris didejo ant jo, bet krito nuo kitu kuno vietu, tai telpu i daug ka dar  tongue.gif

isduok paslapti - kaip taip pavyko ?! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2006 07 08, 23:42)
isduok paslapti - kaip taip pavyko ?!  blush2.gif

man tai irgi svoris krito mirksiukas.gif , buvau numetusi 6-7 kg, bet cia tuo metu kai buvo baisiai baisiai bloga doh.gif doh.gif doh.gif , tai tuo metu nuo uzpakalio krito visos turetos kelnes ir dzinsai biggrin.gif uztai dabar i jas jau nebelendu, tikliau nenoriu kad maziuko spaustu schmoll.gif
Atsakyti
Esu jau 28savaiteje ir nesioju visas savo bliuskas, tik viena nestuke.gif turiu, o kelnes pirkau skirtas ne nestukem, bet jos buvo su placiu ir tampriu virsum, tad nesioju ir nieko nespaudzia. Dabar pagrinde ir sijonukus su gumom gamina, tad del apsirengimo problemu neturim.
Pacioj pradzioj buvau numetus apie 4kg, bet cia tada kai buvo nerealiai bloga, dabar priaugau tik vaikucio svori ir labai dziaugiuosi, kad figura visiskai nepakito, tik pilvukas musu jau visai nemazas biggrin.gif
Atsakyti
na pilvikas intensyviai augti pradėjo nuo 10 sav. kadangi vasara tai turiu pora laisvesniu lininiu kelniu, o kitus rūbelius jau suslėpiau giliau į spinta... ax.gif manau, kad kitą savaitėlę jau teks nusipirkti nestuke.gif skirtų rūbėlių... nes greit būsiu panaši į arbūzą lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu šakės. surrender.gif
Man tik 14 savaitė eina, o aš jau netelpu į jokius rūbus. Radau va kažkokius jaunystės "kabančius" džinsus, tai jie man dabar aptempiantys pasidarė. Šiaip aš nesu iš storulių, 172 cm/ 54 kg, na, dabar jau 56 sveriu. ax.gif , o pilvas.... nu šakės koks išsiputęs...
Tiesa, man su žarnynu ne viskas ok, tai gal tai jis išsiputė taip?
Atsakyti