O as visa nestuma (na, dar 3 savaiteles liko) pravaiksciojau su savo paprastais rubeliais, tik pora treninginiu kelniu nusipirkau su pazemintu liemeniu, tai liuks. O nesciosios vienas kelnes nusipirkau linines, tai tik 2 kartus ir uzsidejau. Nezinau, kazkaip nepatiko man ta guma iki krutines, per maikutes viskas persimatydavo. Ir sakau, neskubekit su tais nesciuju rubais. Uzsidedavau ilgesne maikute, ir su kelnem prasektom lakstudavau

QUOTE(fashion @ 2006 08 23, 09:39)
...... Ir sakau, neskubekit su tais nesciuju rubais. Uzsidedavau ilgesne maikute, ir su kelnem prasektom lakstudavau 

Na jau lengva sakyt, kai turbūt nereik į ofisą vaikščiot į darbą.

O kaip į darbą su treningais nueisi? Mane išvarys po 2 dienų

Man eina septintas menuo, o dar neturiu ne vieno nestukinio rubelio, man mama atidave tampomus grazius megztinius, bliuskutes. Pasiseke, kad mano mama siuolaikiskai rengiasi. O is paprastu senu dzinsu padarys nestukinius dzinsus siuveja.

Aš 18 savaitę pradėjau nešioti rūbelius nėščiosioms. Nors pilvuko dar nesimatė, bet liemuo buvo papilnėjas ir su tais rūbeliais patogiau jaučiausi. Gegužės pabaigoje parduotuvėje "Būk mama" buvo didelis rūbelių pasirinkimas. Tai vasarai pora kelnių nusipirkau, palaidinę, švarkelį. Dabar nešioju spec. džinsus, kurių dar porai mėnesių iki gimdymo tikrai užteks. Aš manau, kad nereikia laukti, kol pilvukas pradeda matytis. Kuo anksčiau pradėsit nešioti rūbelius nėštukėms (bent jau laisvesnius), tuo ir pačioms ir vaikiukui bus patogiau ir geriau

Na va,
katik nusipirkau džinsus nėščioms, nes nebegaliu jau kaip darbe pilvą man sėdint spaudė. Vaikščiot su paprastom tai normalu, bet kai atsisėsdavau...
atrodydavo, kad vaikas ten užspaustas..., o pas mane dar darbas toks, eina sau vadinasi, tenka kartais kelias valandas sedėt ir negali atsikelt pasivaikščiot.
Nusipirkau aišku mažiausia - S išmerą, bet labai džiaugiuos.
P.S. Brangu aišku (pirkau "Būk mama"), bet pagalvojus, kad nėščia ne nuolat būni tikrai negaila pinigėlių.

P.S. Brangu aišku (pirkau "Būk mama"), bet pagalvojus, kad nėščia ne nuolat būni tikrai negaila pinigėlių.
Aš tai jau visai norėčiau nėštukėm rūbus skirtus apsimaut, bet pilvukas tai dar tik mums su vyru matomas tai dar anksti. Bet jau kelnes kaikurios tai biški ankštos per liemenį
Geriaui tos kur pažemintu liemeniu, bet tada ir pilvukas geriau matosi. Gal žinot ar Buk mama Klaipėdoi yra sarafanų nėsčiosioms velvetiniu, visai tokio norėčiau

Aš pirkau tik vieną nėščiosioms skirtą drabužį - džinsinį sijoną iš "Būk mama". Kiti drabužiai man geri tie, kurie liko, kai numečiau 20 kg.
Kartais gerai pabūti nutukus, o vėliau to atsikratyti

o as vyro marskinukus ir megztukus nesioju, labai liux ir neapsikrausiu po to nereikalingais drabuziais,ir pinigeliu sutaupysiu pvz leliuko rubeliams

QUOTE(Laumiux @ 2006 09 17, 18:14)
Aš pirkau tik vieną nėščiosioms skirtą drabužį - džinsinį sijoną iš "Būk mama". Kiti drabužiai man geri tie, kurie liko, kai numečiau 20 kg.

man irgi toks laikas buvo, kai 10 kg numeciau, tai taip ir pagalvojau, bus kai lauksiuosi, ir sudejau i spinta, bat dabar ne is sio, nei is to pilneti pradejau, pilvukas irgi atsikises, bet tikrai nesilaukiu, nors ir planuoju, tai velgi tuos pacius rubelius issitraukiau is spintos, dabar jie tinka. o gal tas pilnejimas ir yra pries pastojima?

as uzsidejau budama 23 sav. svarbiausia man buvo kelnes, nes jau neitilpau, verze pilvuka, o kai uzsidejau nesciosios kelnes
tokia palaima pilvukui, tokia laisve

QUOTE(Nerytė @ 2006 09 25, 11:53)
as uzsidejau budama 23 sav. svarbiausia man buvo kelnes, nes jau neitilpau, verze pilvuka, o kai uzsidejau nesciosios kelnes
tokia palaima pilvukui, tokia laisve 

as nestukines kelnes jau pries pora savaiciu nusipirkau

Man dabar 17savaite. Megztukai ar bliuskutes dar visi tinka, bet va kelniu uzsisegti negalejau jau nuo 8savaites. Vizualiai dar pilvuko nesimate, bet uztrauktukai jau ziauriai spausdavo. Visa menesi dar pravaiksciojau su atsegtu klynu
(paspleptu po ilgesniais megztukais), bet nuo 13savaites nestukines kelnes buvo pats tas ko man reikejo - ir patogu, ir silta pilvukui