Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

Kažkada seniau esu nežūrėjusi teliko apie pusmetį. Labai užsiėmusi buvau. Išeidavau ryte, grįždavau vėlai vakare nusikalusi ir į lovą. Tačiau vėliau vėl pradėjau kasdien žiūrėt, o dabar jis man kaip lopšinė reikalingas kiekvieną vakarą, net užmigt be jo nesigauna bigsmile.gif Nors, kaip čia kai kurios rašė, jei kas atimtų internetą, būtų dar blogiau. ax.gif
Atsakyti
laisvai galeciau be TV gyvent, prie visko gi priprantama tongue.gif
Atsakyti
beveik du metus neturim TV ir visai jo nepasiilgstu, filmus siunčiuosi, jei reik kokios info randu ineta, tai kam tas telikas tik negatyvią informaciją skleidžia kas ką apvogė ir kas ir kiek pabrangs bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
isproteciau unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Be televizoriaus laisvai galėčiau gyventi. Ir dabar retai jį įjungiu, bet už tat kompiuterį kiekvieną dieną...
Atsakyti
Aš televizoriaus nežiūriu, nors namuose jie net 2. Laisvai be jo išgyvenčiau. Vis vien nieko gero nerodo... nebent kartais Discovery kanalą pažiūriu.
Atsakyti
Be televizoriaus- laisvai. Gal tiems sunku, kas kompo neturi, ar neturi ka veikt.
Atsakyti
mes irgi be tv jau antri metai. Oi, jėga. Pradėjom su vyru normaliai šnekėtis. O tai būdavo pareina, tv įsijungia ir viskas. Meditacija, zombis. TV - laiko vagis. O dabar ir su margaitėm žaidžia, ir vakarienę padaro ir šnekamės apie viską ir nieką iki išnaktų. Liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dar vienas pliusas - vyresnėlė buvo pradėjusi reklaminiais tekstais kalbėti ( na tiksliai neatsimenu, bet vienas iš tokių, kai pakvietus valgyti, nuskambėdavo mmmm, magi, magi ir pnš) arba: - ar šitą nupirksi? O dabar nereikia. Ramu. Turim gerai sutvarkytą internetą, filmus, multikus parsisiunčiam, tv laidas, žinias pažiūrim, spaudą skaitom. Aktualios žinios klausomos per radiją. Nu žodžiu gerai be jo. Kas nsbandė, tam atrodo labai prastai, bet iš tikrųjų net sunku patikėti, kiek daug gali nuveikti kai niekas neokupuoja tavo laiko, minčių ir artimųjų.
Kai prieš kokius 5m. viena draugė man pasakė, kad jie gyvena be tv, tai pagalvojau, kad kažkas negerai. O paskui ir mes tą mintį subrandinom. Sesuo buvo tv savo atvežusi kai kraustėsi...Tai galvojau išprotėsiu kokias nesamones rodo, kalba ir kiša per reklamas ir visokias laidas nesamoningas...Iš tikrųjų net protas šviesesnis pasidaro, kažkaip kitaip vertini viską. Paklausiau vyro kada teliką pirksim, - sako kai į pensiją išeisim ir nieko kito daugiau negalėsim nuveikti tai tada žiūrėsim . Nors jis labiausia prieštaravo tv nebuvimui.
Atsakyti
visiska nesamone gyventi be tv, 21amzius jug biggrin.gif o gal to nepastebejote lotuliukas.gif
tai gyvenkime be masinu, be virykliu(gaminkime vyrui pietus ant lauzo) skalbkime su ta sklbimo lenta eketeje, apie interneta tai nedryskime ne svajoti(jis taip pat sueda laisvalaiki) ir is vis davai gyvenkime kaip 19 amziaus pradzioje lotuliukas.gif
ir koks tikslas save riboti nuo zmonijos isradimu, kitas klausimas ar saikingai mes tai darome, ar neturime priklausomybes nuo tv ar interneto ( ipatingai nuo mexiko tipo serijalu. negaliu pakesti)
mes siemet nusipirkome televizoriu 107 istrizaines skystuju kristalu ir esam lab patenkinti. ziurime tik tai kas mum patinka ( kaip smagu gerti kava su plikytais pyragaiciais ir ziureti megstama laida ar gera vakarini filma)
na bet jei jus is tu kurie pries technologijas tai jum pasimaise umn.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2006 11 11, 18:05)
visiska nesamone gyventi be tv, 21amzius jug  biggrin.gif  o gal to nepastebejote  lotuliukas.gif
tai gyvenkime be masinu, be virykliu(gaminkime vyrui pietus ant lauzo) skalbkime su ta sklbimo lenta eketeje, apie interneta tai nedryskime ne svajoti(jis taip pat sueda laisvalaiki) ir is vis davai gyvenkime kaip 19 amziaus pradzioje  lotuliukas.gif
ir  koks tikslas save riboti nuo zmonijos isradimu, kitas klausimas ar saikingai mes tai darome, ar neturime priklausomybes nuo tv ar interneto ( ipatingai nuo mexiko tipo serijalu. negaliu pakesti)
mes siemet nusipirkome televizoriu 107 istrizaines skystuju kristalu ir esam lab patenkinti. ziurime tik tai kas mum patinka ( kaip smagu gerti kava su plikytais pyragaiciais ir ziureti megstama laida ar gera vakarini filma)
na bet jei jus is tu kurie pries technologijas tai jum pasimaise  umn.gif

Na kam taip kategoriškai...O be to mašinos, viryklės, skalbyklės ir kitokia buitinė technika berods ir buvo sukurta tam, kad palengvintų buitį ir suteiktų daugiau laisvo laiko. O ar televizorius mums laibai palebgvina buitį ir suteikia laisvo laiko? Na bent man tai ne. Niekas čia neneigia technologijos svarbos gyvenime. Tai yra valios reikalas. Mes tikrai turim modernius namus ir be teliko. O gerus filmus vakarais galima žiūrėti netgi ir pagal pageidavimą drinks_cheers.gif Manau nė viena iš čia pasiakiusių neagituoja tv nežiūrėti, mes tik dalinamės įspūdžiais kaip ir kodėl gyvename be jo. Labai puiku, kad turite 107 įstrižainės tv. Skanių pyragaičių 4u.gif
Atsakyti
Visai nesutinku su šia mintim. Iš vis man atrodo kad 21 metu zmogus jau gali gyvent be tv, juk nemazas vaikas. ir tikrai mazai ka ten per ta tv rodo, tiesiog gadini laika ir tiek. Jei zmogus sugebi nusipirkt 107 istrizaines tv, matyt gerai uzdirbi, bet pinigu nevertini. tai nei buiti pagerina nei seip kokios naudos turi. Siuolaikinis zmogus, modernus zmogus, ne tv ziuret turetu, o gyventa socialu gyvenima.
Atsakyti
laisvai galeciau. isijungiu tv gal karta per dvi savaites kazkur. gal del to, kad turiu kompa su internetu. perskaitau ir visas naujienas ir filmu sau prisisiunciu.
buvo gyvenimo momentas (paauglyste) kai nuo tv buvau priklausoma. tada ziuredavau 4-5 serialus is eiles, ir dar visokias durnas laidas. matyt, isaugau. atsibodo.
per tv patinka ziuret dokumentika -- animal planet arba discovery.
Atsakyti