Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

Galeciau gyvent be televizoriaus, bet... nenoriu smile.gif
Atsakyti
aisku, o ir kam?
jei kas pradetu filosofuoti apie spinduliu poveiki sveikatai, tai tektu ne tik apie telika, bet ir apie mobiliuosius, mikrobanges... gal dar ka? pagalvoti...
Atsakyti
Sveikutės,kai tv buvo sugedes,tai atrodė,kad laikas sustojo,taip man tos tv reikėjo doh.gif O nusipirkom nauja teli pažiurėjau gal 10min ir nebereikėjo,veikė jis tik dėl fono,kad kažkas burbėtu doh.gif
Va ir paaiškėja kokia itaka tas daiktas turi mūsų gyvenime lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2006 03 15, 17:21)
Galeciau gyvent be televizoriaus, bet... nenoriu  smile.gif

jis reikalingas man kaip fonas
Atsakyti
4u.gif Tikrai, tai yra ko gero pats nereikalingiausias daiktas namuose smile.gif . Pas mane stovintis virtuvėje ir valgomąjame tai kartais paburzgia kaip fonas, O svetainėje tai tik stovi kaip didelis baldas. Tik dulkes laiks nuo laiko nuvalau. Na žiemą kai prisirenka draugų tai įsimetam kokį filmą, kad kaip kino teatre pažiūrėti, bet dažnai užsišnekėję net nepastebime koks filmas buvo. Na o miegamuosiuose tai kategoriškai prieš unsure.gif Tiesa, dar kartais naudojame vonioje, labai mėgstame ilgai joje mirkti, tai kartais jei pamiršti knygą ar žurnalą užgriebti tenka pažiūrėti į tą kalbančią ir rodančią` dėžę. O mano svajonė buvo namai be televizoriaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2006 03 15, 18:21)
Galeciau gyvent be televizoriaus, bet... nenoriu  smile.gif
va ir man taip drinks_cheers.gif ir dar man jis geras kaip fonas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 04 03, 20:37)
va ir man taip  drinks_cheers.gif ir dar man jis geras kaip fonas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vladislava @ 2006 04 03, 11:36)
jis reikalingas man kaip fonas

o tai kodėl fonu pvz. muzika negali būti? Man tas TV fonas, tai ką aš žinau... Vakar kaip tik buvau svečiuose, kur toks TV fonas karaliauja, tai visa namų erdvė, atrodo, tuo iš TV sklindančiu bukumu persismelkia, žiauriai erzina. schmoll.gif
Atsakyti
Beveik dvejus metus gyvenau visiškai be teliko namie. Kartais tik pažiūrėdavau grįžus pas tėvus.
Šiaip iš esmės man jo ir netrūko. Kol nežinai ką ir kada rodo (nematai anonsų), tol ir nėra poreikio jo žiūrėti.
Atsakyti
Na retkarčiais, visai nieko, bet šiaip sunkokai, nes kartais ,kai lieku viena namuos, bent jau dėl fono įsijungiu, ne taip nejauku būna ax.gif
Atsakyti
Neisivaizduoju gyvenimo be teliko ....diena neziuriu ,nes nieko gero nerodo ,o ir laiko neturiu ,bet vakare taip .O ir vaikai yra ,kaip gi be multiku bus biggrin.gif
Atsakyti
o man turbut sunku buti be teliko nes jis stovi pas mane virtuvej ir visa diena eina
Atsakyti