Galeciau gyvent be televizoriaus, bet... nenoriu

aisku, o ir kam?
jei kas pradetu filosofuoti apie spinduliu poveiki sveikatai, tai tektu ne tik apie telika, bet ir apie mobiliuosius, mikrobanges... gal dar ka? pagalvoti...
jei kas pradetu filosofuoti apie spinduliu poveiki sveikatai, tai tektu ne tik apie telika, bet ir apie mobiliuosius, mikrobanges... gal dar ka? pagalvoti...
Sveikutės,kai tv buvo sugedes,tai atrodė,kad laikas sustojo,taip man tos tv reikėjo
O nusipirkom nauja teli pažiurėjau gal 10min ir nebereikėjo,veikė jis tik dėl fono,kad kažkas burbėtu
Va ir paaiškėja kokia itaka tas daiktas turi mūsų gyvenime

Va ir paaiškėja kokia itaka tas daiktas turi mūsų gyvenime

QUOTE(Leksa @ 2006 03 15, 17:21)
jis reikalingas man kaip fonas

QUOTE(Leksa @ 2006 03 15, 18:21)
va ir man taip 

QUOTE(Vladislava @ 2006 04 03, 11:36)
jis reikalingas man kaip fonas
o tai kodėl fonu pvz. muzika negali būti? Man tas TV fonas, tai ką aš žinau... Vakar kaip tik buvau svečiuose, kur toks TV fonas karaliauja, tai visa namų erdvė, atrodo, tuo iš TV sklindančiu bukumu persismelkia, žiauriai erzina.

Beveik dvejus metus gyvenau visiškai be teliko namie. Kartais tik pažiūrėdavau grįžus pas tėvus.
Šiaip iš esmės man jo ir netrūko. Kol nežinai ką ir kada rodo (nematai anonsų), tol ir nėra poreikio jo žiūrėti.
Šiaip iš esmės man jo ir netrūko. Kol nežinai ką ir kada rodo (nematai anonsų), tol ir nėra poreikio jo žiūrėti.
Neisivaizduoju gyvenimo be teliko ....diena neziuriu ,nes nieko gero nerodo ,o ir laiko neturiu ,bet vakare taip .O ir vaikai yra ,kaip gi be multiku bus

o man turbut sunku buti be teliko nes jis stovi pas mane virtuvej ir visa diena eina