Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

Galim gyvent be televizoriaus. Pas mus jis yra, bet paskutini karta buvom isijunge gal pries kelias savaites kokiam pusvalandziui. Zodziu, nereikalingas baldas, ant kurio net gele pastaciau, kaip ant kokios spinteles biggrin.gif
Pagrinde filmus ziurim per kompa, didelis monitorius, zinias perskaitom internete. Va jei butu klausimas ar galetume gyventi be interneto ar kompo, butu atsakymas, kad ne.
Atsakyti
Aš kuo puikiausiai galėčiau gyventi be televizoriaus rolleyes.gif
Atsakyti
Televizorius ir kompiuteris atima gana nemazai brangaus laiko butu gerai atsisakyti ju, tada viska suspeciau.. g.gif bet su jais taip gera lotuliukas.gif
Atsakyti
Na nera jis toks labai reikalingas. schmoll.gif
Atsakyti
Mes jau pusantru metu gyvenam be tv. Ir nereikia. Kai persikelem su vaikiu gyvent kartu, reikejo daug daiktu susipirkt. Televizoriaus kazkaip net nepagalvojom kad reiktu... Taip ir liko. Be to uz tv anglijoj reikia mokescius moket-pinigu ismetimas. Mokomes labai daug, dirbm irgi daug-nera laiko kur gaist. Pasiziurim tv3 tiesiogiai per interneta kartais, ishsinuomojam filmu- to ir gana. Man televizoriaus NEREIKIA thumbup.gif
Atsakyti
Pora metų gyvenau be teliko ir nieko. Nebuvo nei kompo, radija irgi tik bendra viruveje. bet užtat kiek knygų perskaičiau , kokių servetėlių primezgiau thumbup.gif
O ir svoris neaugo kaip , kad sėdint prie teliko ir užkadnžiaujant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2006 12 02, 18:14)
Pora metų gyvenau be teliko ir nieko. Nebuvo nei kompo, radija irgi tik bendra viruveje. bet užtat kiek knygų perskaičiau , kokių servetėlių primezgiau  thumbup.gif
O ir svoris neaugo kaip , kad sėdint prie teliko ir užkadnžiaujant mirksiukas.gif

niu va kaip gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif jei ir man svoris neauktų....... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai gerbiu tokius žmones, kurie gali atsisakyti tokių dalykų 4u.gif Nepasakyčiau, kad mum tv labai svarbu ir kad jį dažnai žiūrime, bet iš viso atsisakyti manau, kad negalėčiau blush2.gif
Atsakyti
puikiausiai galeciau ir net dziaugciausi thumbup.gif nekenciu Tv. visikas proto bukinimas vyksta ji ziurint. jau gal kokius 3 metus jo neziuriu, ir labai tuo dziaugiuosi.
Atsakyti
o as gyvenu be televizoriaus biggrin.gif ir jokios tragedijos tame nematau ax.gif
tiesiog laiko daugiau lieka visokiom kitokiom veiklom biggrin.gif
tik gal kartais kvailai pasijauciu, kai zmogai pradeda diskutuoti apie kelia i zvaigzdes, ar shokiu deshimtuka... visishkai neraukiu kaip ten kas...
o va radija, tai butinas dalykas mano rankinuky biggrin.gif
Atsakyti
Galėčiau be. Aš ir taip nedažnai jį žiūriu, nes nėra labai įdomu ax.gif
Atsakyti
o aš kartais pasvajoju, kad būtų galima pačiam susistatyti norimą tinklelį ar net pasirinkti atskiras laidas, kurias rodytų be reklamų, ir taip liktų tik kelios smagios valandos per savaitę biggrin.gif
Atsakyti