Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

man reikia tv,zurnalu,muzikos ir kompo blush2.gif juk 21amzius
Atsakyti
Neįsivaizduoju ką daryčiau be tv, kiekvieną dieną žiūriu nuo ryto iki vakaro lotuliukas.gif
Atsakyti
mano koleges namuose ilgai nebuvo tv, ji vaika iki 5 atrodo metu be teleko augino, nezinau kuo tai baigesi, nes veliau musu keliai issiskyre, bet nemanau kad tai labai gera mintis, juk paskui gali "atrasti" filmukus, zaidimus- ir istisai sedeti prie ekrano. be to kai turiu kazka nuveikti, kartais pasinaudoju proga ir pasodinu vaika pries GERU filmuku kompakta blush2.gif
Atsakyti
Galeciau isgyventi, jei butu kompiuteris ir internetas. biggrin.gif nusipirkciau TV tiuneri ir per kompa ziureciau televizoriu. mirksiukas.gif
Atsakyti
net negaleciau pagalvoti,kad namie galetu nebuti tv,kompo...butu sunku ax.gif ax.gif
Atsakyti
as daugiau nei metai gyvenau ne tik be teliko bet ir be elektros blush2.gif ir nieko.
zvakes romantika.grizdavom is darbo likdavo daugiau laiko bendravimui, o istorija buvo va tokia issikraustem gyventi i sodyba, aisku pasidarem remonta viskas buvo ok, bet viena dieno dingo elektra(ilga istorija) ir jos po siai dienai nera... taip ir gyvenom su draugu- (dabar jau vyras), gyvenom prie zvakiu ir visai nebuvo taip jau blogai ,diena vaziuodavom i darbus ,o ten nors internetas budavo biggrin.gif ,o vakare grizdavom i tamsa. Smagu dabar prisimint kai prie zavkiu darydavau vakariene lotuliukas.gif doh.gif , o ka te be ten be teliko ir kitu elektra vartojanciu aparatu nebudavo ka veikt -eidavom miegot ko rezultate nestuke.gif tada jau teko ieskotis kitos gyvenamos vietos nes su vaiku tokiom salygom nepagyvensi...
O dabar tai jaigu vel reiktu grizti ten gyventi-reiktu save kazkaip perlauzt doh.gif
o dar su kinderiu 4u.gif ech
Atsakyti
Lietuviškų kanalų per TV visai nežiūriu, nebent kokį geresnį filmą parodo, o tas būna retai. Tiesa, dar Donskio laideles pasižiūriu. Bet šiaip klaikiai nėra ką žiūrėt. Žinių kokybė doh.gif , dauguma komencinių tv laidų iš viso ne prie širdies. Toliau mieliau pažiūriu kokias BBC žinias, o Lietuvos naujienas sužinau iš laikraščių bei interneto.
Tai atsakant į klausimą, galėčiau laisvai. Nors aš jį turiu, per savaitę viską sudėjus gal kokią valandą pažiūriu, ir praktiškai visą tą laiką žiūriu ne Lietuvos kanalus.
Atsakyti
visiskai galeciau jei vietoj jo butu kompas blush2.gif
Atsakyti
Atvaziavus i kita sali buvo sunku ziuret telika, nervas imdavo kai nesuprasdavai fool.gif kaip durna jausdavaus. Tada atsiribojau nuo jo nustojau klausyti. schmoll.gif Taip ir pripratau kaip prie balo. lotuliukas.gif Dabar turiu "meiluzi kompa" wub.gif wub.gif pasiziuriu ir LT . Neseniai galejau ir tiesioge TV3 matyti.
Atsakyti
O man TV nėra būtinybė.Aišku, prie jo laikas praeina greičiau, bet yra ir kitų užsiėmimų cool.gif
Atsakyti
neturiu teliko. nes nereikia.
Atsakyti
TV? g.gif Beveik pamiršau kas tai per daiktas. unsure.gif Gerų filmų nerodo (ar bent tokia retenybė, kad jei nuolat neseki programų, vistiek pražiopsosi), naujienas ar šiaip ką protingesnio ir internete pasiskaityti galima. Tai kam TV? irnesakyk.gif (Nors gal ir žiūrėčiau mažumėlę, jei būtų galimybė topsecret.gif )
Atsakyti