Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

na,televizorius musu gyvenime labai svarbus,bet kartais jo galetu nebuti,daugiau laiko liktu bendravimui smile.gif
Atsakyti
oj, tikrai galeciau irnesakyk.gif didis.gif
Atsakyti
Galėčiau be televizoriaus, anksčiau daug žiūrėjau, dabar mažiau, paprastai pažiūriu Lotynų Amerikos serialą, žinias, tai sudaro apie 1-2 val per dieną, būna dienų, kai televizoriaus visai neįsijungiu, netraukia.
Atsakyti
be teliko tai dar nieko,bet be kompo...nekas butu.oi nekas lotuliukas.gif
Atsakyti
reikia ir to televizoriaus ir viso kito, bet tikrai būtų visai gerai kad jo kartais nebūtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Nereikia man tv, uztenka pc ir interneto tongue.gif
Atsakyti
tv tai nera butinas... o vat kompiuteris su internetu tai reikalingas.... be jo niekaip...
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2005 04 09, 15:13)
Ar galetumet gyventi namuose, kuriuose nera tv? Gal turite tokiu pazistamu, o gal butent taip ir patys gyvenate? Jei taip, kodel? Ka veikiate "ilgais ziemos vakarais"?
Padiskutuokim 4u.gif

oi ne as negaleciau pas mane TV ijungtas pastovei smile.gif kaip fonas namie biggrin.gif nors ten jo niekas ir neziuri bet vis linksmiau kai kazkas burbuliuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir pas mus įjungtas nuo ryto lyg vakaro kad tik burbuliuotų o vat dėl kompo tenka kovot už būvį box.gif
Atsakyti
buvau visa savaite be interneto ir kompiuterio...tv reikia man dar be interneto galeciau gyventi bet ir to reikia...kaip rubu,maisto,vandens ,elektros ...
Atsakyti
Musu televizorius vargsas dirba 14 valandu per para biggrin.gif . Tai be jo butu nekas bigsmile.gif
Atsakyti
nesam priklausomi nuo TV, įsijungiam tik vakarais kai žinias rodo, ne jei po jų kokia gera laida būna tai dar pažiūrim,o po to jau vaikams einam pasakas skaityti ir - į lovas.be TV galėtume gyventi puikiai, tik tada jau bent radiją palikti reikėtų, kad žinias girdėti.
Atsakyti