Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada esate gavę baudą už vairavimą?

Apklausa: Ar kada esate gave bauda uz vairavima? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Baltija @ 2008 05 12, 17:11)
nesu gavus baudų  ax.gif  net sustabdę nebuvo  rolleyes.gif

man irgi drinks_cheers.gif , nei sustabde, nei baudu gavau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sole: 23 gegužės 2008 - 16:17
Du kartus uz greicio virsijima miesto GALE, pamacius zenkla spaudziu, o ten pareigunai doh.gif
Ir uz tai kad be TA vaziavau.
Atsakyti
už greičio viršijimą wub.gif
Atsakyti
vairuoju 3 metus,bet nesu gavus jokiu baudu,bet turbut dabar gausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Laurita @ 2008 05 24, 00:06)
vairuoju 3 metus,bet nesu gavus jokiu baudu,bet turbut dabar gausiu biggrin.gif

Visko gali buti.As po 12 metu stazo, gavau pirmaja bauda.
Atsakyti
Kokia jau čia būsi vairuotoja be baudų irnesakyk.gif
Esu mokėjusi už sustojimą prie pėsčiųjų perėjos arčiau nei 5 metrai, už stovėjimą prie Klinikų, už greičio viršijimą, už nepraleidimą per pėsčiųjų perėją, kartą mokėjau už tai, jog atsitrenkiau į stovintį žigulį hihihi.gif
A, dar už diržų nedėvėjimą..
o va paskutinius du kartus stabdė dėl to, kad važiavau be šviesų. Na, pirmąkart tai tikrai, be šviesų važiavau. Bet jau antrą kartą tai net pasitikrinau, ar įjungtos. Įjungtos. O pasirodo, kažkuriuo momentu išjungiau doh.gif
tik abu kartus išgelbėjo nėštumas. Patys pareigūnai tik dėl akių pavarto dokumentus, paliepia įsijungti šviesas ir palinki laimingo kelio. Tai va tokie laimingai malonūs palinkėjimai daro daugiau įtakos, nei baudos. Nei prašiau, nei ką, kad nebaustų.... ir nebaudė. Malonu rolleyes.gif Ir net kompleksuot pradėjau prie vairo.. kaip višta kokia be atminties doh.gif
Atsakyti
Uz vairavima be dirzu 150 lt doh.gif
Atsakyti
gavau ispejima, nes viena lempa nedege. liepe apsisukt ir vaziuot namo susitvarkyti lempa biggrin.gif
Atsakyti
Liepos men.prie namu uz greiti pagavo,150lt sumokejau,cia su nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 05 26, 21:19)
Kokia jau čia būsi vairuotoja be baudų irnesakyk.gif

gera gal? smile.gif

aš gal ir būčiau gavus už greičio viršijimą, bet žmogus, su kuriuo važiavau prieš autostradą liepė vietom keistis, nes man dar > 90 km/h negalima rolleyes.gif
Atsakyti
Per 11 metu stazo gavau:
1. Greicio virsijimas 2kartus po 100Lt
2. Vaziavimas uzsidegus geltonam sviesoforo signalui 100 litu
3.Dar vienas greicio virsijimas autostradoj nuo kalno isibegejau... pavyko issisukti:)
4.Ne vietoj palikta masina (kazkokia sekta rezervavo 10m puse masinos ilindusios i ju teritorija,man kainavo 100Lt (buvau paskutini menesi nescia, bet susitarti nepavyko, uztat ilgai atsiprasinejo ir apgailestavo)
5. Tamsinti stiklai 4 kartai , 3 paleido, 4 siek tiek sumokejau 20Lt
6. Viena priekine lempa nedege (paleido)
7. vaziavau be sviesu (paleido)
8. veziau per dideli zmoniu kieki ...(paleido, smagiai paplepejom)

o dabar vazineju be teisiu (pameciau) niekaip medicinkes nepasidarau, tai nezinau kaip butu...oficiali bauda 40litu...
Atsakyti
Ne nesu gavusi baudų
Atsakyti