QUOTE(sandritadv @ 2008 03 07, 09:34)
Rasai tu cia vejus......nei sis nei tas skaityti,o ir ne i tema jeigu ka ...Ko tau blogai su bomzu pasidalint mintimis?
kuo jis kitoks nei tu?jis zmogus visu pirma...o tik paskui valkata benamis ir tt.Eik geriau su savo baimem ir puodais i kita tema 

Neparašei, į ką kreipiesi, vadinasi gal ir į mane. Tai nepalaikysi advokataujančia.
Ech... Sandritadv, tu tikriausiai žinai atsakymus į visus klausimus. Žinai, kas juoda, kas balta, kokioj temoj ir apie ką kalbėti... Ir baimių neturi... Kaip tau gerai... Bet, žinai - iš šios tavo žinutės tau nenorėčiau įpilti vyno (Tik iš šios, nes šiaip nieko apie tave pasakyti negaliu). Nes tas vynas būtų be skonio.
O dėl benamių - tai manau, perlenki. Jei pati bandei - pasidalink patirtimi. Aš nebandžiau. Išmaldą duodu kur tik galiu. Ir alkoholikams, ir bomžams... Bet kalbėtis... Nu, pasidalink patirtim? O apkabinti jį galėtum? Ar bandei?
O tu gal nevalgai? Ar gyveni šventa dvasia? man tai puodai rūpi minimaliai, nes dažniausiai namie tik vakare kažką įmetu į skrandį, op valgau darbe...