Įkraunama...
Įkraunama...

monogamija vs poligamija

QUOTE(sandritadv @ 2008 03 07, 09:34)
Rasai tu cia vejus......nei sis nei tas skaityti,o ir ne i tema jeigu ka ...Ko tau blogai su bomzu pasidalint mintimis? g.gif kuo jis kitoks nei tu?jis zmogus visu pirma...o tik paskui valkata benamis ir tt.Eik geriau su savo baimem ir puodais i kita tema  4u.gif

Neparašei, į ką kreipiesi, vadinasi gal ir į mane. Tai nepalaikysi advokataujančia.

Ech... Sandritadv, tu tikriausiai žinai atsakymus į visus klausimus. Žinai, kas juoda, kas balta, kokioj temoj ir apie ką kalbėti... Ir baimių neturi... Kaip tau gerai... Bet, žinai - iš šios tavo žinutės tau nenorėčiau įpilti vyno (Tik iš šios, nes šiaip nieko apie tave pasakyti negaliu). Nes tas vynas būtų be skonio.

O dėl benamių - tai manau, perlenki. Jei pati bandei - pasidalink patirtimi. Aš nebandžiau. Išmaldą duodu kur tik galiu. Ir alkoholikams, ir bomžams... Bet kalbėtis... Nu, pasidalink patirtim? O apkabinti jį galėtum? Ar bandei?

O tu gal nevalgai? Ar gyveni šventa dvasia? man tai puodai rūpi minimaliai, nes dažniausiai namie tik vakare kažką įmetu į skrandį, op valgau darbe...
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 07, 11:03)
Neparašei, į ką kreipiesi, vadinasi gal ir į mane. Tai nepalaikysi advokataujančia.

Ech... Sandritadv, tu tikriausiai žinai atsakymus į visus klausimus. Žinai, kas juoda, kas balta, kokioj temoj ir apie ką kalbėti... Ir baimių neturi... Kaip tau gerai... Bet, žinai - iš šios tavo žinutės tau nenorėčiau įpilti vyno (Tik iš šios, nes šiaip nieko apie tave pasakyti negaliu). Nes tas vynas būtų be skonio.

O dėl benamių - tai manau, perlenki. Jei pati bandei - pasidalink patirtimi. Aš nebandžiau. Išmaldą duodu kur tik galiu. Ir alkoholikams, ir bomžams... Bet kalbėtis... Nu, pasidalink patirtim?  O apkabinti jį galėtum? Ar bandei?

O tu gal nevalgai? Ar gyveni šventa dvasia? man tai puodai rūpi minimaliai, nes dažniausiai namie tik vakare kažką įmetu į skrandį, op valgau darbe...

PRie ko cia apkabinimai,prie ko tas tavo vynas(vynas matyt prastokas,kad be skonio)?Aciu-man jo nereikia.Ir aplamai cia ne i tema.
Ir aplamai,as zinau atsakymus i man rupimus klausimus,todel nekyla noras klausineti patarimu..Baimintis-neturiu ko,miegu ramiai.Mokinuosi savo galva is savu klaidu,taip kad...Aciu uz demesi,neminekit piktuoju
Atsakyti
Ir eikite. Su Dievu. Dievo ramybe telydi Jus. Palinkekite ir mums ramybes. Mes tarp puodu, saukstu ir keptuviu paieskosim atsakymo. Ar visada mes poligamiskos, kada monogamiskos. Atleiskite kad sugadinom Jums spalvota ryta savo oftopiku. Mes labai susireiksminusios. Juk galetume nukelt viska i AZ...
Atsakyti
QUOTE(sandritadv @ 2008 03 07, 10:12)
PRie ko cia apkabinimai,prie ko tas tavo vynas(vynas matyt prastokas,kad be skonio)?Aciu-man jo nereikia.Ir aplamai cia ne i tema.
Ir aplamai,as zinau atsakymus i man rupimus klausimus,todel nekyla noras klausineti patarimu..Baimintis-neturiu ko,miegu ramiai.Mokinuosi savo galva is savu klaidu,taip kad...Aciu uz demesi,neminekit piktuoju

Kai negali padėti - pasitrauki. Kad nepakenktum. Piktuoju neminiu nei vieno. O šiaip - atjaučiu 4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau kuo mane tema užkabino tongue.gif ...

Iki šiol buvau ir esu monogamiška.

Toliau kol kas neturiu noro ginti savo poziciją šia tema. Rašiau anksčiau ką manau. Bet manau, kad seksualumo ir jausmų nepatobulinsi viena kažkuria linkme. Arba ateis kitokie pojūčiai ir potyriai, nei rašė temos autorė, arba neateis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paragintoji: 07 kovo 2008 - 12:28
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 07, 12:27)
Pažiūrėjau kuo mane tema užkabino... Iki šiol buvau monogamiška.

O nuo šiol... ?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 03 07, 12:28)
O nuo šiol... ?

Nuo šiol ir sekančią sekundę - irgi. Parašiau - buvau ir esu. kas bus - negaliu žinoti. Niekas nėra nuspėjama. Pagal savo archetipą turėčiau tokia ir likti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 07, 12:34)
Nuo šiol ir sekančią sekundę - irgi. Parašiau - buvau ir esu. kas bus - negaliu žinoti. Niekas nėra nuspėjama. Pagal savo archetipą turėčiau tokia ir likti  tongue.gif

Ech.. tai autorė vis tik neįtikino? tongue.gif biggrin.gif
Mažai piaro, reiškia... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 07, 13:34)
Nuo šiol ir sekančią sekundę - irgi. Parašiau - buvau ir esu. kas bus - negaliu žinoti. Niekas nėra nuspėjama. Pagal savo archetipą turėčiau tokia ir likti  tongue.gif

Ėjau pro šalį ir nesusilaikiau ne offtopinusi...

Koks archetipas pačiai artimiausias?
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 03 07, 12:38)
Ėjau pro šalį ir nesusilaikiau ne offtopinusi...

Koks archetipas pačiai artimiausias?

O tavo?
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 07, 13:50)

Labai aiškiai Atėnę atstovauju, jei žiūrėti pagal Dž.Š.Bolen smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 03 07, 13:06)
Labai aiškiai Atėnę atstovauju, jei žiūrėti pagal Dž.Š.Bolen smile.gif

Aš žiūriu pagal Jungą smile.gif

Parašiau į AŽ. kažko užsišeškinau smile.gif nenoriu rašyti viešai... tongue.gif
Atsakyti