QUOTE(suntea @ 2008 03 05, 19:28)
Vo blyn. Aš tai neatsisakyčiau.... bet kaulai buvo užsakyti šuniui. Tai Kai pas mane ateisit, pati galėsit su Sargeliu ir aiškintis... pasiūlysit jam geriau parūkyti žolės, nei sukrimsti kaulą... Aš nugriusiu, jei jis neatsisakys.
O dabar atsakymas į antrą klausimo dalį. Supraskite. Visas laikas Jūsų. Darote su juo ką norit. Man dėl nieko nėra gaila laiko. Aš visada džiaugiuosi, kad jį turiu. Skubantį ir bėgantį. vėluojantį ir slenkantį mažais žingsniukais. Kartais stingdantį ir vietoj stovintį. O dėl ko pilstoma? Atsakysiu paprastai ir banaliai. Kada gėrimai išpilstomi į taures? Kai jos yra tuščios......
O dabar atsakymas į antrą klausimo dalį. Supraskite. Visas laikas Jūsų. Darote su juo ką norit. Man dėl nieko nėra gaila laiko. Aš visada džiaugiuosi, kad jį turiu. Skubantį ir bėgantį. vėluojantį ir slenkantį mažais žingsniukais. Kartais stingdantį ir vietoj stovintį. O dėl ko pilstoma? Atsakysiu paprastai ir banaliai. Kada gėrimai išpilstomi į taures? Kai jos yra tuščios......
Suntea, dėl laiko sutinku. Bet paskutiniu metu man sunkiai pavyksta. Maištauju... nu ir kas... knygos, blyn, nespėju paskaityti ir pavydžiu skaitančioms. Nenormalu, bet įsuka ir viskas.
O Tavo šuo - nu, dovanok, nesu tokia supermandagi, kad kreipčiausi "jūs"... nu biški žemaitė (bet tik pagal tėvų liniją, bet genai - ką padarysi), ten neįprasta "jūsintis", "tetuotis"... Tetas vardais vadindavau ir tujindavau - labai neišlavinta vaikystė. Tai jau taip sugadintai ir tujinu... Taigi - Tavo šuo, manau, mane labai gerai interpretuotų, nes turiu katę. Nežinia, ar jis šuniškai atsižvelgtų į mano nenusakomai gerą būdą, ar vytų lauk dėl mano katės.
Debesys - labai geras dušas kai nežinai kur dėtis. Pasidedi į debesis ir pasiunti visus kur tik jie nori eiti.
Jooo. Patikslinimas. Nespėju, nes esu beviltiška lėtapėdė. Daug galvoju - mažai darau. Bet labai jau daug egoizmo tiek apie save kalbėti. Ale kaip kalbėti vien apie kitus?
O dar kai šiandien pietavau - tai genialiai paprasta mintis atėjo. Kai skžrandis tuščias - ko tai mintys neina. O dar tokio sulėtinto mąstymo kaip mano menkai personai. Tai va per pietus ir atėjo MINTIS. O kaip čia hierarchiją paskirsčius kuri ar kuris (nors mažuma tų kurių, betgi - vis yra) kam turėčiau tas šnapso ir vyno dėžes paskirstyti? Reiktų eilės tvarką sudaryti. Nes nežinau kam pirmam (ai) įsiteikti, o kuri (is) sąrašo gale??