Išpopuliarės saugamija/egogamija

QUOTE(alter ego @ 2008 03 01, 18:08)
Sadomazochizmas išlieka populiariu visiems laikams..... Čia jau klasika.
labai įdomi tema, tikrai pradėjau galvoti, kas gi ta poligamija (turiu omeny, ne tik viena vyrą ir daug moterų, bet ir atvirkščiai). man atrodo gyvenant monogamiškoje visuomenėje yra labai sunku propaguoti poligamiją. žmonės jau išauge tam tikromis sąlygomis ir nors jų vertybės kinta, bet ne taip greitai, kad prisitaikytum prie fundamentalių dalykų. iš tiesų, negali nieko savintis ir reikalauti. tačiau as asmeniškai turbut negalėčiau gyventi poligamiškuose santykiuose (netgi abipusiuose), nes mano ego per daug užsigautų. bet tada, gal problema mūsų ego. įdomu būtų pasidomėti apie sėkmingus poligamijos variantus. pvz poligamiškas šeimas, jeigu tokių yra, kur viskas sėkmingai vystosi. pvz dvi moterys ir vienas vyras, visi tarpusavy santykiauja ir vienas kitą myli. šiaip aš už poligamija, jeigu visos pusės sutinka. bet kai vienas iš sutuoktinių propaguoja laisvus seksualinius santykius, o kitas kankinasi dėl neištikimybės, tai jokia čia poligamija. kiek pasidomėjus, tai populiaru sektose, kur orientuota į kuo daugiau palikuonių.
šiaip slidus reikalas su ne vienu partneriu, nes anksčiau ar vėliau atsiranda psichologiniai dalykai, net nebūtinai, tik dėl to, kad visuomenė nepritaria.
šiaip slidus reikalas su ne vienu partneriu, nes anksčiau ar vėliau atsiranda psichologiniai dalykai, net nebūtinai, tik dėl to, kad visuomenė nepritaria.
QUOTE(Nakviša @ 2008 02 27, 16:28)
Dar kartą prašau paskaityti vieną frazę - "NIEKAM NETAIKAU ASMENIŠKAI".
Papildyta:
P.S. atsakant į klausimus "Ar vaikas kaltas, kad mielas tėvelis sanguliavo su kažkokia šlerva? Tai jei sanguliavo lai ir išlaiko savo vaiką..." galiu pateikti kontr-klausimus - O PRIE KO ČIA AŠ? Kodėl iš mūsų šeimyninio biudžeto turi būti skiriami pinigai?
Papildyta:
P.S. atsakant į klausimus "Ar vaikas kaltas, kad mielas tėvelis sanguliavo su kažkokia šlerva? Tai jei sanguliavo lai ir išlaiko savo vaiką..." galiu pateikti kontr-klausimus - O PRIE KO ČIA AŠ? Kodėl iš mūsų šeimyninio biudžeto turi būti skiriami pinigai?
Sanguliavo vyras, nors jis ir buvo šeimos nariu. Kadangi jo pajamos priskaitomos prie šeimos biudžeto, o jis suaugęs žmogus - teks atsakyti ir atėmus nuo vienų, skirti kitam. Visi mokam kainą už savo poelgius ir net už tai, su kuo gyvenam. Galim negyventi. Bet šaukti, kad čia mano (vyras ar pinigai) - neibeišeis. "Posle draki kulakami ne mašut"...
QUOTE(Nakviša @ 2008 02 27, 16:28)
Tai viena iš priežasčių kodėl esu griežtai PRIEŠ meilužes. Pasitvatino pašonėje su kokia - staltiese keliukas ir vėliavą jam į rankas.
Štai su tuo sutinku. Vėliavą jam į rankas. Bet ir vėl - prie ko čia meilužės? Jei vyras grėblys ir lovelasas - kalta tik meilužė??? Juokinga, Senobinė nuostata. Kažkada mano tūla kaimynė sakė: "taigi vyras nekaltas. Jei "koza nezachočet, kabyl nezaskočet". Nors buvau labai jauna, jau tada su ja visiškai nesutikau... Bet nesiginčijau. Bergždžias reikalas.
QUOTE(AveM @ 2008 03 02, 00:42)
O kodėl būtinai tik moteris turi nenorėti ir būti kažkuo kalta? Na šito aš niekaip nesuprantu... Gal ji nesveika kokia, kad turi nenorėti (kai vyrams pateisinamas tas begalinis norėjimas), kodėl ji turi saugoti net ne savo šeimą? Nu tai ko gi brangiausiasis nesaugo savo šeimos? Kažkaip nelogiškai parašoma, kad kažkokios lervos vaikas! Taigi ir brangiausiojo ir nekalčiausiojo šeimos vyro tas vaikas! Juk vyrą išprievartauti daug sunkiau nei moterį... Ar jos juos prievartauja, kad tik jos laikomos kaltomis? Ar jie kokie begalviai asilai, kad tokie jau vargšai ir tos niekšės lervos juos tiesiog išprievartauja svajodamos prigimdyti jų vaikų???
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 04, 00:23)
Ar jie kokie begalviai asilai, kad tokie jau vargšai ir tos niekšės lervos juos tiesiog išprievartauja svajodamos prigimdyti jų vaikų???
Irgi variantas. Būna ir taip....
QUOTE(suntea @ 2008 03 04, 07:55)
Irgi variantas. Būna ir taip....
Sutinku, kad būna visaip. Tačiau aš turėčiau asmeninę dramą tik su savo vyru, o ne su kita jo moterimi. Iš esmės nesuprantu kaltinimų trečiajam asmeniui. Jei vyras negaili savo vaikų palikdamas šeimą, kodėl tai turi rūpėti tai kitai? Argi tai jos vaikai? Vėlgi - klausimas, kodėl meilužė pagimdo vaiką. Vaikai neatsiranda iš vieno žmogaus. Tai daro du. Tai kodėl tik kažkokia lerva kalta?
Atsiprašau, kad įsibroviau pas jus. Gal nežinau kai kurių forumų taisyklių (jei tokios yra)... Na, tiesiog mintys sirpsta sirpsta ir prisirpsta...

QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 04, 23:13)
Vėlgi - klausimas, kodėl meilužė pagimdo vaiką.
Atsiprašau, kad įsibroviau pas jus. Gal nežinau kai kurių forumų taisyklių (jei tokios yra)... Na, tiesiog mintys sirpsta sirpsta ir prisirpsta...

Nes nori turėti vaiką. Todėl ir gimdo.
Nieko tokio. Dar ne vėlu pasitaisyti. Aš Jums savo adresą į AŽ, o jūs man dėžę degtinės, ir 18 butelių vyno SŠB klubo sieloms nuraminti. Dar gerai būtų aviatoriaus liekanos, ir kokie 10 kg cukrinių kaulų. Gali būt ir šaldyti. O paskui mes jau spręsim, tinkat jūs ar ne....
Tiesa, taisyklės yra. kiek įmanoma, ir kol neužpilti krūminiai galutinai reiktų jų laikytis. http://supermama.lt/...t/view/133/141/
QUOTE(suntea @ 2008 03 04, 22:51)
Nes nori turėti vaiką. Todėl ir gimdo.
Nieko tokio. Dar ne vėlu pasitaisyti. Aš Jums savo adresą į AŽ, o jūs man dėžę degtinės, ir 18 butelių vyno SŠB klubo sieloms nuraminti. Dar gerai būtų aviatoriaus liekanos, ir kokie 10 kg cukrinių kaulų. Gali būt ir šaldyti. O paskui mes jau spręsim, tinkat jūs ar ne....
Tiesa, taisyklės yra. kiek įmanoma, ir kol neužpilti krūminiai galutinai reiktų jų laikytis. http://supermama.lt/...t/view/133/141/
Taisykles ir ne tik skaityti esam išmokyti. Beje, nuorodėlę paspaudžiau ir permečiau dar kartą, kad neduok, Die, ko nebūčiau pamiršusi...
Dėl dėžių pagalvosiu

O beje, vaikas iš vienos personos vis vien neatsiranda. Galima negulėti su meiluže, jei įtari, kad ji gimdys. Jei neįtari - ir vėl tavo suvokimo problema. Bet trečias iš tų įtarimų ir neįtarimų atsiradęs asmuo niekaip dėl jų nėra kaltas.
Ale gi vis tiek - nieko nauja, pilstymas iš tuščio į kiaurą. Laiko gaišimas. Nei kas dėl kito nuomonės pakeis savąją. Ypač "balti ir pūkuoti". Tų nuomonė tai jau visada geležinė. Kaži dėl ko pilstoma? Kaip manote?
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 05, 12:34)
Deja, su cukriniais kaulais problemėlė, bet galėčiau pasiūlyti pasivaikščiojimą debesimis.
Ale gi vis tiek - nieko nauja, pilstymas iš tuščio į kiaurą. Laiko gaišimas. Nei kas dėl kito nuomonės pakeis savąją. Ypač "balti ir pūkuoti". Tų nuomonė tai jau visada geležinė. Kaži dėl ko pilstoma? Kaip manote?
Vo blyn. Aš tai neatsisakyčiau.... bet kaulai buvo užsakyti šuniui. Tai Kai pas mane ateisit, pati galėsit su Sargeliu ir aiškintis... pasiūlysit jam geriau parūkyti žolės, nei sukrimsti kaulą... Aš nugriusiu, jei jis neatsisakys.
O dabar atsakymas į antrą klausimo dalį. Supraskite. Visas laikas Jūsų. Darote su juo ką norit. Man dėl nieko nėra gaila laiko. Aš visada džiaugiuosi, kad jį turiu. Skubantį ir bėgantį. vėluojantį ir slenkantį mažais žingsniukais. Kartais stingdantį ir vietoj stovintį. O dėl ko pilstoma? Atsakysiu paprastai ir banaliai. Kada gėrimai išpilstomi į taures? Kai jos yra tuščios......