Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

QUOTE(Dzanetukas @ 2009 01 23, 09:26)
tai kad ir slpaiau ploviau ir sausiau...tas pats kosmaras doh.gif

o tu pamėgink vat praeiti keliukais...išsiplauk su kokia irgi "nukosėta" maike minkšta vyro lotuliukas.gif tik sausai aišku išgręžk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 23, 09:28)
o tu pamėgink vat praeiti keliukais...išsiplauk su kokia irgi "nukosėta" maike minkšta vyro lotuliukas.gif tik sausai aišku išgręžk mirksiukas.gif

karsta.gif Aš jau po smagumo,jaučiuosi kaip nusidėjėlė,keliais triskart apie bažnyčią apšliaužus.Gerai sakei,kad reikia ropom,rezultatai bent jau kol kas labai džiugina,tik dabar jau vėl negerai - matosi visokie smulkūs suraižymai nuo pasispiriamos mašinytės,bet vis geriau už plėvelę.Dar vienoj vietoj pritariu - debilavota pedantė. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2009 01 23, 11:49)
karsta.gif Aš jau po smagumo,jaučiuosi kaip nusidėjėlė,keliais triskart apie bažnyčią apšliaužus.Gerai sakei,kad reikia ropom,rezultatai bent jau kol kas labai džiugina,tik dabar jau vėl negerai - matosi visokie smulkūs suraižymai nuo pasispiriamos mašinytės,bet vis geriau už plėvelę.Dar vienoj vietoj pritariu - debilavota pedantė. aciuks.gif

nu sakiaaaaaaaaaaaaaaau thumbup.gif blyn mane irgi nervina tas ėjimas kaip bažnyčioj aplink altorių keliais doh.gif
nu o subraižymai-tai jau jų nepanaikinsi schmoll.gif
Atsakyti
girdejau toki dalyka kad plaunant grindis ipila indu ploviklio na plyteles tai tikrai zinau kad gerai isplauna o laminata tai nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deimuxs @ 2009 01 24, 15:38)
girdejau toki dalyka kad plaunant grindis ipila indu ploviklio  na plyteles tai tikrai zinau kad gerai isplauna o laminata tai nezinau doh.gif

tipo nuriebalina jas g.gif bet kad ta plėvelė ne nuo riebalo schmoll.gif
Atsakyti
Zinok as nezinau pati nebandziau pabandyk o maza ka gal pavyks eksperimentas g.gif
Atsakyti
QUOTE(deimuxs @ 2009 01 24, 15:48)
Zinok as nezinau pati nebandziau pabandyk o maza ka gal pavyks eksperimentas g.gif

pabandysiu smile.gif
Atsakyti
Na jo su laminuotų grindų priežiūra rūpesčių yra.Mane ir nervina, ta plėvele kažkokia, ruožiai tie.Kas čia per grindys?Na dar pakolkas dėmesio labai nekreipiu, nes viename kamvaryje remontas ir kalkes nešasi ant sukloto laminato.Na bet kai išplaunu, įpilus valiklio su semenu aliejumi, bet nesu patenkinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 01 25, 13:57)
Na jo su laminuotų grindų priežiūra rūpesčių yra.Mane ir nervina, ta plėvele kažkokia, ruožiai tie.Kas čia per grindys?Na dar pakolkas dėmesio labai nekreipiu, nes viename kamvaryje remontas ir kalkes nešasi ant sukloto laminato.Na bet kai išplaunu, įpilus valiklio su semenu aliejumi, bet nesu patenkinta g.gif

nupezimas kažkoks tas laminatas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 25, 15:36)
nupezimas kažkoks tas laminatas doh.gif

Jo galvojau, kad tik man vaidenasi, kad esu per didele pedante, bet ziuriu cia visiems.....kaip čia su tuo kovoti? schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 01 25, 14:54)
Jo galvojau, kad tik man vaidenasi, kad esu per didele pedante, bet ziuriu cia visiems.....kaip čia su tuo kovoti? schmoll.gif  g.gif

tai vat tu man pasakyk...nejaugi tik keliais eidamos gerai iššveisim doh.gif arba dvigubai plaudamos:pirma šlapiu, po to sausu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 25, 16:48)
tai vat tu man pasakyk...nejaugi tik keliais eidamos gerai iššveisim doh.gif arba dvigubai plaudamos:pirma šlapiu, po to sausu doh.gif

doh.gif , negi jau taip jums ryškiai matos?
Atsakyti